Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jel ima ko kakav info o event. sastanku il bilokakvom konstrunktivnim dogadjanjima oko fondova i zse-a, ajmo vi insideri, znam da vas ima i previse ovdje.

ako fondovi nemogu pripremit par-sto mil. za obranu onda stvarno jebes takvu drzavu

Glory, glory, Man United!!

41 blokada

Nije sve crveno .

Punt s transakcijom od 183 kune. Šteta, a ja se baš nadao da ću za 100 000 kn kupiti većinski paket pa da budem gazda.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Još uvijek neću prodati svoje dionice. Ako ne budu koristile meni, koristiti će mojoj unučadi. Ne dam ih gmazovima koji su zavladali …..

Ni ja! Radije ću ih spaliti [lol]
Vidim da je još par dionica izvan blokade?! Pa dajte ljudi što se čeka, nije prava dionica koja nije u blokadi! Pokažite kako rade hrvatski ulagački idioti, nema nam premca! Prodajte za 1 kn sve što imate! Još bolje, platite nekome da od vas preuzme dionice!
Koji je ovo IQ koji ovako i po ovim cijenama prodaje, ne mogu doći k sebi!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ekipa je ovo tražila i dobila je jeftino dionice, zbog malo provizije na transakcije preko ZSE, ovime su UNIŠTILI cijelih 15 godina postavljanja na noge i rasturili gospodarstvo na slijedećih 50 godina.

Još im nije jasno koliko će zbog njihovog neodgovornog ponašanja biti ljudi na ulicama .. kriminala!

Umjesto da su zaštitili našu ekonomiju dok je još bilo vremena, trljali su samo ruke i češkali …

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

pazi ti magmu,a?
strava u + blokadi…heheheheh

ovo je iskustvo koje ćemo pamtiti…valjda će nakon današnjih 15%-20% minusa biti kraj ovoga sranja

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Mislim da je jedino rješenje ove situacije to da Hanfa uputi dopis svim brokerskim kučama o razlozima ovakvog stampeda.
Nakon što dobije odgovor, a isti će glasiti da je sve zbog podmire margin callova, Hanfa treba sa HNB-om dogovoriti da se problematični rok od 24 sata za podmiru minusa po margin callu privremeno stavi van snage.

Bojim se da inaće izlaza nema. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

SVE DIONICE U BLOKADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakon!

ovo je smijesno….
neozbiljno…
ajd da se nesto dogovore na onom sastanku…

ovime ucijenjuju državu da konačno reagira….a mirovinci i bankari će postavljat uvjete, ionako već od ranije dobro poznate

[/quote]

Scio me nihil scire

postavljene brane na podr i to preko 10000 kom

Glory, glory, Man United!!

BURZA JE ZATVORENA.
OBUSTAVLJENA TRGOVINA.
SVI ĆE NALOZI BITI PONIŠTENI.

Dobio podatak od frenda, frenda.
Zvao brokera, i ipak to nije istina.

U ova 4 radna dana crobex je pao oko -33%!!!
Pa ovako ne padaju indexi u zemljama gdje je izbio državni udar, građanski ratovi, potresi.
Hrvatski idioti još jednom nadmašili same sebe!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close