Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Daj molim te u kakvo si ti znanje ulagao i kakve uopće znanje ima veze sa ovim, atlanska ne bi ovak izgledala prije godinu da su joj sve brodove torpedirali, kakvo znanje i kakve ovce
Nemojte se kolega zaletati i vrijeđati optimiste koji su kupovali prije samo 3 dana, da se vama ne dogodi nešto slično u iduća 3 dana:)
NHF
Kupovao sam i jučer i nije mi uopće žao, kupovat ću i danas, a možda i u ponedjeljak (iako ne vjerujem), ali sam kupovao jer su mi ove cijene prihvatljive.
Tako da me nije brige dokle će padati i koliko još jer ću opet dokupiti, dno nitko ne može pogoditi, ali svatko može sebi odrediti prihvatljive cijene na kojima ulazi i s kojom količinom novca!
Naravno, isto tako ću i prodavati, postepeno i na svakom nivou određenu količinu dionica, a mnogima će tek tad biti vrijeme za kupovinu!
Ne bježim od toga da sam u minusu (pa tko nije?) ali kakve su to nebuloze "zatvorite burzu", pustite one koji još imaju keša da ga spizde i smanje si ulaz ako ništa drugo!
Sretno svima!
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
Zna li tko kada i kako krece likvidacija OIF koji su ispod zakonskog minimuma imovine?
Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.
Zna li tko kada i kako krece likvidacija OIF koji su ispod zakonskog minimuma imovine?
Kažu neki onda kad su tri mjeseca ispod 5 mil.kuna ukupnoga kapitala. [sealed]
predložio bi onima koji danas ne namjeravaju prodavati svoje dionice neka ugase kompjutore i prime se nečega manje stresnog i korisnijeg od buljenja u MOSTICh i ovaj forum.
strpljen..spašen Time is on my side
Apeliram na Hanfu i Karduma da zatvore burzu danas!!
Ovo će biti najveći pokolj u povijesti
Hell is Empty and all the Devils are Here