Kojeg ljeta, pa tek zima slijedi? Jel se ti to iz Afrike spajaš? Zimbabwean Stock Exchange (ZSE)? [img]http://i41.servimg.com/u/f41/13/01/91/22/biggri10.gif[/img]
[/quote]
Imaš za ovo paket T-HT-a od mene [thumbsup] [lol]
Hvala na pitanju, ja se osječam prilično dobro [thumbsup]
Poprilično sam razočaran ZSE-om, ali što se tiće BF-a tu sam dobro i veselim se danu kada će sjesti još po 7% dionica Drž. firmi koje će biti privatizirane, a naročito HEP-u i Hr šumama!
[/quote]
E ako privatiziramo šume onda idem ća iz ove us#ane zemlje!
[/quote]
E, moj kolega…što kažeš na ovaj popis:
Prema Zakonu o privatizaciji iz 1996. godine u Fond se, pored dionica HT-a i INA-e, trebaju
prenijeti i sljedeće dionice:
• 7% dionica Hrvatske elektroprivrede
• 7% dionica Hrvatskih pošta
• 7% dionica Hrvatskih šuma
• 7% dionica Hrvatskih željeznica
• 7% dionica Hrvatskih cesta
• 7% dionica Hrvatske radiotelevizije
ps.
Nešto sam načuo da u americi za 10 000 usd možeš kupiti cijelo imanje, ali se moraš požuriti dok je još Bush na vlasti [bye]
Evo i Dow Jones ispod 9000 bodova. Nije dobro, danas je sve krenulo u zelenom ( EU završila u solidnom crvenom ) a Amerika opet u banani. Može se samo naslutiti da ni sutra nećemo biti baš u plusu.
Meni se čini da će crni drukeri i ziheraši uletiti 100 % kao udjelničari
točno tri minuta prije smaka svijeta [lol] [thumbsup]
Evo i strukture imovine mirovinaca. Primjećuje se veliko povećanje ulaganja u strane obveznice.
Očito se ni njima ne da previše riskirati.
Ako imaš najavu recesije i pad inflacije onda obveznice postaju jako atraktivne. Nije trebalo biti previše pametan pa predvidjeti da će ECB rezati interest rate. Ako nafta nastavi padati iće toga još više u obveznice.
koliki su redovi na Savskom mostu? da odem na Mladost ako je tamo gužva? [bye]
eto nama za sutra:
MMF smanjio očekivanu stopu rata s 5.2 na 3.8% za 2008.
i dakako 3.7% za 2009.
na sto burza vec reagira i ukalkulirava se u buduče posl. rezultate.trenutne multiple ne važe.
koliki su redovi na Savskom mostu? da odem na Mladost ako je tamo gužva? [bye]
guzva je svugde jer ljudi ocekuju da za pozdrav cuju rekvijem
pofuk
Zašto na Mladost?
Zašto na Mladost?
zato što će sutra i posljednji mohikanci, koji su se kao i ja na apaurinima zadnjih dana suzdržavali od toga, udariti po bidu i otići ćemo kvragu.
Strašno, pa vi ste još u dionicama, pozdrav od ekipe s forexa!
Tih 15% koje ste odradili u 3-4mj mi bez problema napravimo u jednom danu, sad dal je plus ili minus nije bitno, bar sami radimo sa svojim novcima i svakog trenutka možemo van!
Vi sa forexa morate svoje novce šverat na neki strani račun i dobijete neke bjanko kartice sa kojima kao možete dizati novce na bankomatu i tko zna još kakve kemije morate raditi da bi možda izvukli 5% mjesečno.
Pročitao sam tu na forumu dobru poslovicu za vas sa forexa:
" U tuđoj ruci samo kurac raste"