Gdje je Plunge Protection Team?
Možda je vrijeme za njegovo osnivanje:)
…………ma nećemo kolega, nećemo…………..znam da sad izgleda gadno, ali oporaviti ćemo se, to je sigurno……………samo treba vremena i strpljenja
[/quote]
EU će se oporaviti jer na TK počivaju mirovine i zdravstvo. Mi se nećemo oporaviti slijedećih x godina jer nitko više neće ulagati u dionice i fondove, osim onh OMF-ova, a oni će po diktatu ulagati u EU da njih drže. Mi smo mali, zaduženi, lopovi i naše TK se neće oporaviti jer nama slijedi još pad i zbog situacije kod nas.
Ovo će padati dok fondovi ne dobiju lovu od INE, a onda će moći birati što kupiti. Biti će dionica ko papira, ne zovu ih Srbi bezveze hartije.
A lova još nije sjela od prodaje INE, fondovi namjeno ne brane cijene jer će moći jeftino kupovati kada sjedne lova od INE ili možda dići cijene prije nego lova sjedne tako da mi mali kupujemo skuplje
Drukeri promijenili mišljenje pa bi sada da raste. Uskoro nastupa Samodol da ako si jednom izgubio nema potrebe da ne izgubiš još jednom, uostalom,
HANFA živi od VAS
kupuj, kupuj, kupuj
to ide uskoro kao nova reklamna poruka (fol informiranje građana).
Zapamtite, neovisno o tome zašto pada, danas se Vlade ruše na taj način, Amerika je već svoga srušila.
TIGRUSE,
nema odbijanca već 1h
Tko će kupovati, ponavljam?
-8,05%
Sutra možda odemo u plus, koji će biti jako mali.