Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još par ovakvih dana pa smo na fer vrijednosti, kakva bi bila da pratimo dosljedno indexe drugih zemalja. Uopće ne vidim smisla sada kupovati, kada kriza nije niti blizu kraja. Ok, možda je fora kupiti ovako nisko, ali pitanje je po kojoj cijeni prodati i kada prodati. Ja se ne branim od pada za još nekih 10-20% već od činjenice da je rast spor i dugotrajan. Najlakše je kupiti pa reći da si dugoročan investitor, no istinu na vidjelo, svi želimo zaraditi novce čim prije moguće. To sadašnje situacija ne dozvoljava uz za mene podnošljiv rizik.

izgubio 30% – nisam stigao prodat ništa a još u petak bio li-la

dobro da sutra neradi ZSA [smiley]

Najgore nešto ću morat prodat uskoro [embarass] imam registraciju a i skupilo se još obaveza 15000kn

ATGR ,, LEDO ;; HT ,, INGR pitanje što?

smanjuje se minus.......

Jako mi je žao one djevojke od jućer.Ali kad ovo vidim pitam se zašto te metke nisu poslali na adresu ovih koji namjerno ruše našu burzu i pljačkaju narod….

Ovo sad se slobodno može nazvati slomom burze.
Gotovo je.
Ide sve dole, do apsurdnih cijena.
Tko bi rekao da će naša generacija to doživjeti.
J.bi ga, SSSR je propao samo prije 18 godina. Da je izdržao još malo možda bi i pobijedio.

Slom burze će biti kad trećina kotiranih poduzeća bankrotira i nezaposlenost bude 25%. koliko ja znam još nismo ni blizu tome. Ovo je samo kvazilegalni lopovluk nacionalnih razmjera.

Samo čekam fin. izviješća za Q3 i da se pokaže da nam poduzeća sasvim dobro posluju, ali je tržišna cijena iz nekog razloga na BV-u ili ispod njega, jer je kao kriza, a zapravo ruše cijene i pljačkaju.

Hoće li imati obraza nam reći i nakon izviješća da se radi o krizi. I hoće li tada don Antonio Samodol pokrenuti kakvu istragu. Ili samo zna opominjati kad neki pospani broker krivo upiše nalog.

Always sunny in the rich man's world.

Koja je prva kupnja na Ledo i kad će gd deblokirat

Jer nemogu vj. da je 5k

[cry]

smanjuje se minus.......

slijedeći korak bi bio

Vaš link

Koja glupost na business.hr-u. Ne traže od dionica da skaču, nego traže od brokera i fond managera da skoče kroz prozor (Jump you fuc…s) kao 30-ih za vrijeme Velike krize.

Always sunny in the rich man's world.

[

gledaj tvoji savjeti su OK i niko te zbog toga nece cenzurirati.ALI tvoje izrazavanje i omalovazavanje drugih kroz te svoje savjete je ono sto te cenzurira
[/quote]

ne da se meni s drukerima i duševnim bolesnicima na fino….ja im saspem u glavu što ih ide, sviđalo se to njima ili ne…ja sam imao takav tretman cijeli život i to mi je samo pomoglo da očvrsnem i ne ponavljam greške…
jednom sam pročitao jedan interview s nekim generalom koji je rekao da nama hrvatima treba vojna diktatura i čizmom u gubicu…
tada sam se zgrozio nad tim…ali kako su godine prolazile ta izjava je kao i dobro vino, dobivala na vrijednosti…danas sam siguran da je tako i to potpisujem…

nema tu finog: ja znam tko druka ovdje…kako su umreženi…kako se fizički obračunavaju s neistomišljenicima…ali mene nije strah to im reći u facu!!

[/quote]

istina imas ga prav i meni se nekad tlak digne pa se istresem samo sto imam dosta kontrolu nad sobom pa se nedam isprovocirat pa to vecinom obavim u rukavicama [thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

@goldy

strasno….
a dobro – jeftina kupnja dakle….
[thumbsup]

Ovo posljednjih dana po minusima izgleda kao tzv. "kapitulacija", jedino nedostaju veći prometi. Ipak s obzirom na to da je većina dionica pala preko 50% od ATH i dosadašnji (današnji) promet od 42,4 milijuna u nekom prethodnom razdoblju za isti broj dionica iznosio bi gotovo duplo više… Svakako radi se o određenom dnu, makar relativnom… A i stupanj panike na forumu izgleda kao određeno psihološko dno. Najprije panika ide u smjeru pada da se uhvati barem malo keša pošto-po to, pa onda krene u obratnom smjeru da ne pobjegnu "jeftine" dionice… Samo da su još veći prometi, to bi bio manje više siguran znak.

….dobar promet danas……………već 42 mil kuna……..dno bi trebalo biti kad nestane bida [yawn]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Trenutno sam 30% minusa, ali nemam margine i lova je isključivo moja, što se mene tiče mogu grobija stavit i na 100, NE DAM. Ali ovo nije kraj, sad će mali čupat lovu iz fondova, a ovi opet po prodaji i idemo još niže. Idući put će se ljudi zapitat skupa sa mnom hoće li im dati lovu, mislim da je fondovska industrija s ovim danom rekla [bye]

Surround all arround when it hits the ground

Koja je prva kupnja na Ledo i kad će gd deblokirat

Jer nemogu vj. da je 5k

[cry]

Ne zaletavaj se sa ledom…skupit će se naloga kad ga odblokiraju,i gotovo pravilo je da se dionica malo povrati nakon blokade.

Naloge možeš micat kad je blokada al ne možeš stavljati!

New Report

Close