Zanimljivo je što danas pratimo EU, a obično smo neovisni od njih i pratimo regiju, ali danas je regija na maksimalno -2, pa to ne štima. Sutra će se EU zazelenit, al ameri neće pa ćemo pratit amere., a kad se i ameri i EU zazelene, aii i regija, onda će nas ZSE iznenadit sa svojom anomalijom, samo hvala bogu ako se fondovska industrija misli kolko toliko spasiti, ovome je kraj btw. danas završavamo na -3, ako ne i nešto bolje.
ovisnost o crvenilu nam je ostala iz bivšeg sistema,već bi i bikovi iz koride odustali.
hvala dečki, ove imam
ovaj što mi nedostaje, bi rekao da je njemački,odličan je, i skoro je u realnom vremenu
ispred je Yahoo-a par minuta
par puta je bio na forumu ,i sam sam ga sebi skinuo , za vikend čistio comp. i obrisao memoriju sa linkovima [embarass]
Po meni je najgore to što i sa ovakvim padom nismo na povijesnom dnu u 52w
Npr. INGRA je bila i 137
LEDO i 6700 ZVIJ 6000 INA 2000 itd znači bili smo i niže
Pitanje je možemo li uskoro up [thumbsup]
napokon netko pametan.. kakti pad a ovogodisnje dno jos -10% nize za vecinu dionica..
zajedno s inom vjerujem da cemo probiti i 2500 crobexa ovaj tjedan.. a gdje cemo se zaustaviti ne zna niti jedan fond manager..
Ne zaboravite svi da mi za razliku od drugih imamo novce od INE koji se vraćaju u burzu.
Neko pričaju da neidu nazad.- Lažu Lažu ,
Nitko nemože izdržat neuć na ovim cijenama – ziher [thumbsup]
na ovim sigurno neće biti za 12 dana
Pa koje smo mi ovce…..vani pada burza manje nego kod nas.A Njemačka ima krizu hipotekarne banke…
primjer :
Petak Ponedeljak
Dow + 2’59 Dow – 4,80 % = cc. -1,80%
FTSE + 3,00 FTSE – 2,60 = cc. -0,40%
Crob – 0.40 % Crobe -5,66% = cc. -6,00 %
Pa to je lopovluk, a vi samo prodajte svoje dionice.
Ma nije samo to.Kreatori rušenja crobexa (bankari…pbz (prka)…zaba (luković)…rba….itd) su na najvišim cijenama izašli znajući što slijedi (ili što će njihovi fondovi kreirati).Pitanje je na kojoj je strani HANFA. A ako su i oni na krivoj strani što radi USKOK.
Ovi naši prodavači danas izgleda pokušavaju u komadu odraditi i današnji pad europe (cca 5%) i ono koliko amerika misli da će past (2%), pa da smo sutra mirni. Samo zaboravljaju da je američanski Down Jones iznimno blizu psiholoških 10000 gdje se mogu očekivati i odbijanci i žestoka borba. A opet šta ja znam…
Ovi naši prodavači danas izgleda pokušavaju u komadu odraditi i današnji pad europe (cca 5%) i ono koliko amerika misli da će past (2%), pa da smo sutra mirni. Samo zaboravljaju da je američanski Down Jones iznimno blizu psiholoških 10000 gdje se mogu očekivati i odbijanci i žestoka borba. A opet šta ja znam…
ja mislim da smo mi prešli sve psihološke granice i da smo vrlo blizu da se sve sruši i da bi mogli ostati samo OMF-ovi, a onda sve ovo nema smisla.