Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja – VART-R-1
100 185,05
314H 185,00
33 183,22
75 183,15
200 183,00

Prodaja – VART-R-1
55 188,99
200 189,00
24 189,99
185 190,00
45 191,00

…povlaci se ova sitna prodaja s VART…ostalo samo ovih 200+185kom do 190kn…a nakon toga – tanko…

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

…povlaci se ova sitna prodaja s VART…ostalo samo ovih 200+185kom do 190kn…a nakon toga – tanko…

do prijeći 200kuna još 1400 komada[smiley2]

feki:

do prijeći 200kuna još 1400 komada[smiley2]

Pišete kao da je nemoguće staviti još naloga na prodaju ispod 200

Tko bi normalan stavio uopće na prodaju Varteksa veću količinu ispod 200 kuna?
Nitko , tko je imalo upućen u stanje stvari.
Sutra bi mogli zablokirati možda?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pazite još ovih 6 dana na ZABU, naime to je rok , u kojem možete kupiti dionicu, i ostvariti pravo na povlaštenu kupnju dionica u dokapitalizaciji po 7400 kuna.
Za svakih 6 dionica ostvaruje se pravo na kupnju 1 po 7400.I time zaraditi dosta novčeka na razlici cijene.
Ovih par dana očekujem pomankanje ponude i veliku potražnju, što će utjecati / trebalo bi na povećan porast cijene.
Već danas pri kraju dana vidjelo se da na prodaji ponestaje dionica, dok je kupnja višestruko jača.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi, napisao si da si prodao ZABU. jesi ili nisi ili si opet kupio?

Sve kako sam i napisao, prodavao sam po 11200 i 10 900 komplet sve zbog korekcije, koju sam ovaj puta na vrijeme nanjušio.
Opet sam kupovao po 10300 i 10500. Istina nemam je toliko kao u prvoj varijanti, jer sam dobar dio preusmjerio na Varteks i KOEI ( kupio na 800 ) , koji sam pak danas prodao i dokupio ZABU ( u biti prodao ga jer sam dokupio ZABU ).

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa bolje bi zaradio na zabi nego ćeš na varteksu, ali nema veze. naravno, pod uvjetom da bude izglasana dokapitalizacija.

Pa već sam bolje zaradio na ZABI , kad sam ju kupovao na 6850 i 8650.
Ali ću zaraditi ipak više na Varteksu, u konačnici, nisi pročitao temu Varteks, unazad nekoliko dana.
A možda i neću , tko će ga znati, bitno da se zarađuje, zar ne?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Tko bi normalan stavio uopće na prodaju Varteksa veću količinu ispod 200 kuna? Nitko , tko je imalo upućen u stanje stvari. Sutra bi mogli zablokirati možda?

Danas se onim H nalogom na kupnji plašilo i to malo prodaje što je bilo a pred kraj dana počišćeno je sve do 190. Ovo mi sve skupa izgleda kao priprema za novi krug dizanja cijene dionice Varteksa.

Danas se onim H nalogom na kupnji plašilo i to malo prodaje što je bilo a pred kraj dana počišćeno je sve do 190. Ovo mi sve skupa izgleda kao priprema za novi krug dizanja cijene dionice Varteksa.

Najvjerovatnije nisam u pravu, ali meni se ovo čini kao priprema za iskrcavanje.

Pozdrav

New Report

Close