Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Varteksu se prodaja pomiče prema gore, danas bi mogli dosegnuti 190,00 kuna, a nema puno komada.

Kupnja – VART-R-1
112 182,08
500 182,07
80 182,05
27 181,99
31 177,30

Prodaja – VART-R-1
55 188,99
49 189,00
100 189,98
24 189,99
185 190,00

Gdje su ona dvojica što ližu INA-u,evo prodaja sve bliže 2900 a oni spavaju _:p

I love this game

Ližemo momak, pogledaj temu INA. [smiley2]

nesto je sitna prodaja na TNPL[smiley1][smiley2]

two bad....milosh dead

Mogla bi i ti liznuti malo Crvena kravo, tvoj jezik je opjevan u pjesmama, a i britak je kao šmirgl papir, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Na KOEI stanje ljepše nego jučer . Omjer K/P je 3490/4912 , ali u prvih 5 je 553/281.

Gledam prekrasan Badel! cestitke KD i meni[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Na KOSK-P-A nabidavanje, neće se valjda i tu desiti scenarij KOSN-a?

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Opa, netko si i na ZVZD dao malo oduska 😉
A i ividm da je razina ispod 220 ponizavajuca za kupce ADPL[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Da li se MMTZ budi iz zimskog sna?

Opa, netko si i na ZVZD dao malo oduska 😉 A i ividm da je razina ispod 220 ponizavajuca za kupce ADPL[smiley11]
[/quote]

…da , da….ovaj 40H nalog na 220 na kupnji će se izgleda načekati….

Scio me nihil scire

Kod Zabe i Ine zimska rasprodaja završila,stiže proljetna kolekcija 🙂

I love this game

New Report

Close