meni sva ta predviđanja o investirajte u hranu ili energetiku a prodajte građevinare i tako slićno jednostavno mi se gade. Gdje god da čovijek danas uloži ili je izgubio ili će izgubili tako da takve članke treba uzimati sa rezervom i postupiti prema svojem instinktu. Kako ja vidim kriza će završiti kad se Crobex bude dignuo na 4200-4400 bodova . To će biti jasan signal da je ono najgore već daleko iza nas .
Priče o Crobexu na 5000 bodova vjerovatno za kojih 5 godina ako se međuvremenu ne desi nekakva kataklizma kojim smo danas pogođeni…
to ce biti jasan signal da treba bezat van….
[/quote]
pročitaj moj potpis….
……….. analitičari danas očekuju stagnaciju crobexa [thumbsup]
što će tek biti kad počnemo padati…………????
mislim da Crobex neće gore ako se europa ne zazeleni barem 5%….sve ispod toga nama znači crveno… [angry]
Sve mi se čini da se priprema teren na HT-u za nadolazeće 69-ke. fondovi spremaju keš…
Evo recimo danas su sve institucionalni igrači na prodaji, malo 63-ca.
meni sva ta predviđanja o investirajte u hranu ili energetiku a prodajte građevinare i tako slićno jednostavno mi se gade. Gdje god da čovijek danas uloži ili je izgubio ili će izgubili tako da takve članke treba uzimati sa rezervom i postupiti prema svojem instinktu. Kako ja vidim kriza će završiti kad se Crobex bude dignuo na 4200-4400 bodova . To će biti jasan signal da je ono najgore već daleko iza nas .
Priče o Crobexu na 5000 bodova vjerovatno za kojih 5 godina ako se međuvremenu ne desi nekakva kataklizma kojim smo danas pogođeni…
[/quote]
pročitaj moj potpis….
[/quote]
Čemu panika, pa za očekivati je da će INA i nadalje rušiti grobija, a mislim da će se i Ht vrlo brzo priključiti
[/quote]
pročitaj moj potpis….
[/quote]
Čemu panika, pa za očekivati je da će INA i nadalje rušiti grobija, a mislim da će se i Ht vrlo brzo priključiti
[/quote]
nažalost ovakve dvije dinice nama su pokretač burze…svi za jednim jedan za svim…
Grobex zadnje stanje
Oj, la!
Svijet će se okrenuti a mi ćemo nastaviti padati.
Crobex će završiti isto kao i Belex, te crnogorci.
Ljudi, banke nisu naše. Mirovinski fondovi su nam u stranom vlasništvu. Većina javnih fondova je isto u stranom vlasništu. Oni rijetki domaći su pred samrti. Nema tko povući, već svi namjerno ruše i nastaviti će. Hrvatsko tržište je za njih goli kur.c. Ulazili su u naše dionice po 12 – 50 Kn i sada ubiru lovu, a nas određenim cakama mame na kupnju njihovih (naših) dionica. Mi smo za njih samo stari novčanik iz kojeg treba još pokupiti sitno i baciti ga u smeće. Usput mirovinskim (stranim) fondovima se j.be za hrvatske penzije. Zato i rade to šta rade. Navleče nas na kupnju, nas budale. Hrvatska je za njih vrećica kikirikija.
Šta mislite da će nas naši političari spasiti? Pa oni su još gori i uz to glupi.
Oj, la!
Svijet će se okrenuti a mi ćemo nastaviti padati.
Crobex će završiti isto kao i Belex, te crnogorci.
Ljudi, banke nisu naše. Mirovinski fondovi su nam u stranom vlasništvu. Većina javnih fondova je isto u stranom vlasništu. Oni rijetki domaći su pred samrti. Nema tko povući, već svi namjerno ruše i nastaviti će. Hrvatsko tržište je za njih goli kur.c. Ulazili su u naše dionice po 12 – 50 Kn i sada ubiru lovu, a nas određenim cakama mame na kupnju njihovih (naših) dionica. Mi smo za njih samo stari novčanik iz kojeg treba još pokupiti sitno i baciti ga u smeće. Usput mirovinskim (stranim) fondovima se j.be za hrvatske penzije. Zato i rade to šta rade. Navleče nas na kupnju, nas budale. Hrvatska je za njih vrećica kikirikija.
Šta mislite da će nas naši političari spasiti? Pa oni su još gori i uz to glupi.
daj vrana, smiri se.
europa ti je u plusu , senat je amerima odobrio 700 milijardi dolara, rusi su odobrili svu mogucu pomoc svojim bankama bez kamata, europa ce svojim isto , ako do toga uopce i dodje.
sta panicaris bezveze…
inace sam procitao analizu da je bolje ulagati u hranu nego u gradevinu u slijdecem razdoblju, sigurniji sektor.
jel’ to od lehman-a analiza [lol]
[/quote]
po tome, najbolje je ulagati u pogrebnička poduzeća i u frizerske salone…
[wink]
Di je kolegica Ivana???
http://www.net.hr/webcafe/page/2008/10/02/0204006.html
Ajmo cure, uljepšajte nam ove crne (O.K., crvene…) ulagačke dane…