Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

valjda smo naljutili fond menagere pa apstiniraju ili cekaju da punice jos nadokupe pa cemo onda pratit trendove

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Molio bih samo jedno kratko pojašnjenje od moderatora po kojem se kriteriju odmoderiraju postovi jer vidim da se neki korisnici koji su se registrirali "jučer" propuštaju odmah a drugi moraju čekati i po sat vremena.

Unaprijed hvala na odgovoru.

… da i ne pričamo o kvaliteti postova istih zbog čega mi je žao što nema "ignore" opcije na forumu kako bi si prištedio gomilu glupavih, uglavnom druk-down postova

@Prinos

Nema casha , čini mi se.
Pogledaj ukupne kupnje, a ne one u prvih 5.
Ljudi su u panici, i čak su se zabrinuli za depozite u bankama. Znaš li šta to znači?

Tko je lud da upucava puno casha u dinice.

to je za mene dobra vijest.
netko je napisao da treba izaci iz dionica kad "prodavaci cipela pocnu pricati o njima"
sad su ti cipelari u panici i boje se.neki su kapitulirali.neki su u depresiji.
dakle, prema grafu koji slijedi:

@ looser

pa naravno ti prijatelju i slični zazivate katastrofu, pa će zbog toga i djeca početi dojiti majke ?

A vidiš sve se vraća i plaća … to ti je jedan začarani krug pa kada se namjerno ruše fundamenti,
onda se ruši svima, pa tako i banke čekaju sve veći redovi.

Oni koji su pametni idu samo s 50 %, ostalo je uvijek u čarapama za dokup !
[wink]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8982bb32-1b15-4a67-9827-87db07d8f6fa&ref=rss

e a kad nas pijera santa cruz preuzme to ce sigurno biti dobro barem ce nas tako uvjeravati

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

@looser

opet se lupa po asku na belju, odi pa vidi…
i to malo veci nalozi nego 30-40 kom.

podize se kupnja i na Ledu.sad je na 7860.
inace dobro je vagati izmedu LEDA i IGHa, njihova normalna razlika u cijeni na ovim razinama je oko 400kn.
sad je Ledo podcjenjen u odnosu na IGH.
IGH – bid 8450
LEDO – bid 7860
to je cca 600kn

dakle, LEDO je podcjenjen za 200kn, tj oko 2,6%, na ovim razinama.
inace sam procitao analizu da je bolje ulagati u hranu nego u gradevinu u slijdecem razdoblju, sigurniji sektor.
mozda zato belje raste?

uh koja analiza…
vipy, 02.10.2008. u 11:53

inace sam procitao analizu da je bolje ulagati u hranu nego u gradevinu u slijdecem razdoblju, sigurniji sektor.

jel’ to od lehman-a analiza [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Molio bih samo jedno kratko pojašnjenje od moderatora po kojem se kriteriju odmoderiraju postovi jer vidim da se neki korisnici koji su se registrirali "jučer" propuštaju odmah a drugi moraju čekati i po sat vremena.

To ti je Baron! On kako registrira novog niku tako šalje zahtjeve za prijateljstvom. Većina klikne ok i onda je na tvojoj listi prijatelja. Kako je netko na tvojoj listi prijatelja, tako mu možeš vidjeti što je postao prije nego vide ostali (odmoderiraju ga). probaj ga skinut s liste, pa će i njegovi postovi bit roza ko i tvoji dok se svi ne odmoderiraju!

P.S. Nisam moderator

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

UU koje laži, kod nas se depoziti u bankama povećavaju.

@looser

opet se lupa po asku na belju, odi pa vidi…
i to malo veci nalozi nego 30-40 kom.

podize se kupnja i na Ledu.sad je na 7860.
inace dobro je vagati izmedu LEDA i IGHa, njihova normalna razlika u cijeni na ovim razinama je oko 400kn.
sad je Ledo podcjenjen u odnosu na IGH.
IGH – bid 8450
LEDO – bid 7860
to je cca 600kn

dakle, LEDO je podcjenjen za 200kn, tj oko 2,6%, na ovim razinama.
mozda zato belje raste?

uh koja analiza…

jel’ to od lehman-a analiza
[/quote]

ovo se odnosi na day trading.
kad ne znas sto kupiti.
probaj, iznenaditi ces se.
pali.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8982bb32-1b15-4a67-9827-87db07d8f6fa&ref=rss

e a kad nas pijera santa cruz preuzme to ce sigurno biti dobro barem ce nas tako uvjeravati

Željko, kako oko?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kerum-se-potukao-popio-batine-pa-zavrsio-na-policiji/404356.aspx

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

@Prinos

Nema casha , čini mi se.
Pogledaj ukupne kupnje, a ne one u prvih 5.
Ljudi su u panici, i čak su se zabrinuli za depozite u bankama. Znaš li šta to znači?

Tko je lud da upucava puno casha u dinice.

to je za mene dobra vijest.
netko je napisao da treba izaci iz dionica kad "prodavaci cipela pocnu pricati o njima"
sad su ti cipelari u panici i boje se.neki su kapitulirali.neki su u depresiji.
dakle, prema grafu koji slijedi:
[/quote]

@ looser

pa naravno ti prijatelju i slični zazivate katastrofu, pa će zbog toga i djeca početi dojiti majke ?

A vidiš sve se vraća i plaća … to ti je jedan začarani krug pa kada se namjerno ruše fundamenti,
onda se ruši svima, pa tako i banke čekaju sve veći redovi.

Oni koji su pametni idu samo s 50 %, ostalo je uvijek u čarapama za dokup !
[wink]

Ne drukam na katastrofu, nego upozoravam da neće biti bull runa kako vi navodite.
Nije sve na Wall Streetu crno-bijelo.
Kako si naivan. Daleko je pravi oporavak Amera.

IGH je na 0% trenutno, a bio na 3,5%.
O to me vam pričam, što vi radite. Samo KUPI KUPI, bez mozga.

kolega mene obrisalo na INI a sve transparentno , lipo velim da ce do kraja gdine zavrsit na 2000-2100 i prognoze koje su se ostvarile a pustaju se nebuloze ni mrtav inu ispod 3500 ili cak do 7k.

New Report

Close