Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@LookaBorna

Naravno da će upravitelji fondova dobiti kakav "zlatni padobran" za zasluge, evo .. recimo BF ako
"oroči" lovu branitelja u ZABA i PBZ [thumbsup]

Ljudi u sakou se na INI trude skupiti koji posto da MOL-u ipak zatreba još koji postotak i
da ipak ode u deal sa vladom … [pray]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

ode PODR s 8 milja !

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

ekipa, cijela europa je vec vise od 1% u plusu…
crobex blizu 0%.
jel to radi ine?
ili nam slijedi kataklizma kako neki tvrde?

Da nam Crobex ovisi o Podravci, sad bi grebali žvake sa asfalta.

@Tigrus

Ne slijedi nam kataklizma, ali ne slijedi nam niti bull run, kako ti tvrdiš.

@looser
odgovor za mali promet na rastu.
danas nije rast jos uvijek, vidis da smo u minusu.
dakle, danas imamo pad s malim prometom.

@Tigrus
Znači stagniramo po tome.
Ako stagniramo, znači nema odbijanca, a time nema velikog rasta, kako ti tvrdiš.
Crobex -0,52%
UP UP

Molio bih samo jedno kratko pojašnjenje od moderatora po kojem se kriteriju odmoderiraju postovi jer vidim da se neki korisnici koji su se registrirali "jučer" propuštaju odmah a drugi moraju čekati i po sat vremena.

Unaprijed hvala na odgovoru.

IMT?

@looser
opet se lupa po asku na belju, odi pa vidi…
i to malo veci nalozi nego 30-40 kom.

podize se kupnja i na Ledu.sad je na 7860.
inace dobro je vagati izmedu LEDA i IGHa, njihova normalna razlika u cijeni na ovim razinama je oko 400kn.
sad je Ledo podcjenjen u odnosu na IGH.
IGH – bid 8450
LEDO – bid 7860
to je cca 600kn

dakle, LEDO je podcjenjen za 200kn, tj oko 2,6%, na ovim razinama.
inace sam procitao analizu da je bolje ulagati u hranu nego u gradevinu u slijdecem razdoblju, sigurniji sektor.
mozda zato belje raste?

@Prinos

Nema casha , čini mi se.
Pogledaj ukupne kupnje, a ne one u prvih 5.
Ljudi su u panici, i čak su se zabrinuli za depozite u bankama. Znaš li šta to znači?

Tko je lud da upucava puno casha u dinice.

Zašto ne letimo u blokade. Izglasano je 250 B$.
UP UP

PRODAJA SVE JAČA
SDA: Za MOL-ovu ponudu deponirano već 2,6% dionica Ine
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Prema posljednjim podacima Središnje depozitarne agencije (SDA), zaključno s jučerašnjim danom za prihvaćanje ponude MOL-a deponirano je 259.720 dionica, što predstavlja 8,6 posto dionica na koje se javna ponuda odnosi i 2,6 posto od ukupnog broja Ininih dionica.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/sda-za-mol-ovu-ponudu-deponirano-vec-2%2c6%25-dionica-ine,26596.html

Kakva blokada?
Pogledaj sada prodaju na BLJE-u. [shocked]

Gledam tu prodaju i ne znam šta bi trebao vidjet…
40, 10, 25, 18 dionica na prodaju…tu i tamo koji nalog od 100 komada i kusur…a šta je 100 komada po 180 kn? 18 000 kuna…a šta je 18 000 kuna? ništa brate mili…
al kao što rekoh…sve je to relativna stvar…ne kažem ja…nije ni kupnja neka…al eto opet ga je ljepše gledat 5% u plusu nego u minusu…
kao što je i ljepše pročitat da je Senat odobrio sredstva za saniranje financijske govnarije…a šta bi bilo da nije…
tako da nije sve tako crno…ja ne kažem da će se sad zbog toga sve oporavit u dan-dva…oporavak će bit dug i mukotrpan…al to su ipak bolje vijesti od onih da odbije…jel tako?
[/quote]

situacija je puno bolja nego prije 10 dana.
bolje je nego jucer i sad se druka kao idemo u bezdan, a usput se sjedi na bidu…
Rusija – rijeseno
Amerika – skoro pa rijeseno
EU – u plusu
sta jos treba?
[/quote]

SAd još treba samo pohapsit naše FOND MENAĐERE I SAMODOLA tek tada slijedi oporavak a pošto je to nemoguće u ovoj LJEPOJ NAŠOJ naši domoljubi će izmislit neku novu krizu da bi nastavili padati jer sta je to svega 45%

@Prinos

Nema casha , čini mi se.
Pogledaj ukupne kupnje, a ne one u prvih 5.
Ljudi su u panici, i čak su se zabrinuli za depozite u bankama. Znaš li šta to znači?

Tko je lud da upucava puno casha u dinice.

Pa nek im onda inflacija pojede lovu u carapama…
[thumbsup]

New Report

Close