Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako nije već netko ubacio

Vaš link

Tko je iole mudar i tko ne treba uložene novce do 01.01.2009., neće nasjesti na sveopću rušilačku
mašineriju koja ovih proteklih 45 dana medijski želi umanjiti odlične fundamente i priličnu dobit iz 2007. naših najjačih poduzeća izlistanih na ZSE.
I vrapcima je jasno kako svim metodama, već danima uzastopce ruše cijene dionica da bi ih kupili oni koji su u cashu, a koji do za mimimum kuna pokušavaju do istih dionica doći odmjeravajući njihove odlične vrijednosti sa već propalim američkim, nerazvijenim srpskim i inim situacijama.

Tko sumnja u fundamente, neka se dodatno preispita (evo samo nekih pianja):
– da li dionice prodaju dioničari-vlasnici iz TOP 10 koji odlučuju o planovima vlastite firme ?
– koliko je stotina milijuna kuna u dionicama prejeftino promjenilo vlasnika samo u 9. mjesecu ?
– Tko su oni i da li su oni koji kupuju dionice mislili doći do prinosa ili baciti kune u vjetar ?
– novaca od INE će biti toliko da "može" parirati i šestomjesečnom ukupnom prometu na ZSE !
– zar stvarno mislite da će Ameri tek tako dopustiti da im se uruši sistem na kojega su preponosni i
koji je bio vodeći u svijetu ?
– što mislite o poreznim brojevima koji stupaju u 2009. (i da li će to konačno biti izlazna vrata za "tko je jamio, jamio")?
– da li fondovi moraju brzo prikazati kvalitetan prinos ili će u cashu u najnoviju reformu ?

Ako niste dugoročni ulagači hvatajte cash koji će početi doticati, a ako jeste prespavajte
medije do Nove Godine … sretno ! [thumbsup]
[/quote]

Jooj kako su neki teško primili dobre vijesti preko bare, već dugo nije bilo toliko jedinica
[tongue] [bye]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Danas Crobex na otvaranju ide u zeleno oko +1,5%, a zatim pad na – 2% uz zatvaranje na -1,5%.
Pozdrav!

Danas Crobex na otvaranju ide u zeleno oko +1,5%, a zatim pad na – 2% uz zatvaranje na -1,5%.
Pozdrav!

Nezahvalno bi bilo prognozirati, ali kako sada stvari stoje bez +1,5%!
No, budemo vidjeli.

uglavnom po onome starom: kada svi očekuju na burzi se izjalove očekivanja i bude suprotno od predviđanja.

dan je pametniji od noći

Pad se nikad ne izjalovi

Pozdrav!

ma da, danas ZABA prvo u pozitivnu, a zatim u negativnu blokadu, a onda završi na jučerašnjoj zaključnoj cijeni

Mi smo s grobijem povukli na dno daleko više od ostalih … zato …
EU se upravo lijepo zeleni, možda je to reakcija na Šukera i izjave da smo financijski među najstabilnijima [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Pozdrav!

Mislim da će se to desiti, jer su svi nabrijani, a nije niti izglasan ček na 250B$.
Worst case scenario tek dolazi poslije baiilouta.

@fond300

Tržište je za vrijeme krize jako volatilno.
Sve je moguće danas. Jeste li pogledali ukupnu K/P? Sve je isto kao i prije tjedan-dva.
Nema promjene. Jazovke su još tu.
Sve osvisi kako se pajali FM.

molim poštovane vidovnjake da prestanu trabunjati gluposti i svoje procjene iznositi bez ikakvih argumenata.
hvala

strpljen..spašen Time is on my side

Jazovka na INA-i. K/P 585/10.500
Pitam se da li će uopće Crobex danas u plus.

hehehehehe netko mi kako sam novi poslao neki upitnik da ispunjavam – kao neke fundamente dionica
i tome slično — a takove stvari nemaju veze sa našom burzom i ovom situacijom na svim burzama —
a kod nas na zse nikad nisu i nikad niti neće vrijediti
UVIJEK će samo biti važno gdje će fondovi ulagati [lol] [lol] [lol]

smanjuje se minus.......

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=47693d19-3fd9-458a-9ff3-6b48bc7fe849&open=sec

Samodol i LUKOVIĆ zanimljiv dvojac pa se čudimo kako je gospodin prodao svoje dionice po naj višim cjenama a sad može kupit za bagatelu ili mu je još skupo pa moraju da dogovore još rušenja

onako, u ozbiljnoj šali rečeno, čestitajući čovjeku što je prodao po sjajnoj cijeni, više me zanima tko je kupio 🙂
ako je fond, mislim da bi tu cjenovno osjetljivu informaciju trebalo podijeliti s ulagačima. ne da bi fond stradao, nego da svi skupa napravimo red pred vratima i damo tako odgovornim ekspertima svoj novac, da njime barataju…
[/quote]
Podržavam te u svemu kolega

New Report

Close