@ Tigrus
Medeki će dan poslije u 9.50 postavljati 20 % veće naloge da nekaj ipak dohvate [lol]
@ Tigrus
Medeki će dan poslije u 9.50 postavljati 20 % veće naloge da nekaj ipak dohvate [lol]
UP UP
Naravno da će oni koji će kasno reagirati kupovati po 20% većim cijenama.
Vlakić je krenuo.
Ima tu nickova koji non-stop postaju katastrofe, drame, loša očekivanja, čekaju crobi na 2000 itd, a svaki dan iznova su na forumu i zaista ne znam što tu rade. Dečki vi se morate još strpiti do toga dana, pa vas molim da nas poštedite daljnjeg postanja, ukolko ste iskreni, a nema razloga da niste što vas briga dal kupujemo il ne kupujemo, pa vi i tako 100% ne trejdate jer vam je preskupo.
I da još jedna stvar takvim nickovima ne želim bit prijatelj, niti onaj virtualni.
te na koje mislis su traderi.
hvataju u mutnom.
nije bad sto tradaju, to radim i ja, ali problem je sto sire zlu krv, a to nije dobro.
dugorocno za trziste nije dobro….
ali za trejdanje je super.
posebno u ovakvim situaacijama…
[/quote]
Trejdanje je nužno zlo, ali lagao bih kada bih rekao da i ja djelomično ne trejdam, međutim ova konstantna postanja katastrofe mi idu na jetra, ak je tak sve u banani i nema perspektive nego propada, pa što brate onda radiš ovdje. Vjerojatno su to naši anđeli čuvari, uvijek spremni pripomoći jadnom i neukom dioničarskom puku…
Uvijek iza oluje dođe lijepo vrijeme!Tako je bar do sada bilo!
Ovo nije oluja. Ovo je promjena klime. [bye]
Ako je Belex pao sa preko 3000 bodova na evo danas ispod 1000 bodova,
zašto bi mi išli gore?
Ne budi pesimist!Pesimizam nigdje nije dobro došao a posebno ne na burzi! Ne znam, možda imaš neki osobni interes?!
Ne budi pesimist!Pesimizam nigdje nije dobro došao a posebno ne na burzi! Ne znam, možda imaš neki osobni interes?!
Zbog pretjeranog tog tvog optimizma smo tu gdje jesmo.
Više realnosti, manje pohlepe.
U konačnom glasova, demokrati 40, 33 Republikanci i nezavisni Joe Lieberman Sen. od Connecticut glasali "da". Nine Democrats, 15 Republicans and independent Sen. Bernie Sanders of Vermont voted "no." Devet demokrati, 15 Republikanci i nezavisne Sen. Bernie Sanders Vermont glasao za "ne.