@castro
ako usvoje plan onda bi mogli rasti, ali
ako ne usvoje, onda smo u komi…
i tko nam moze garantirati da ce ga usvojiti u cetvrtak?
sto ako nas opet iznenade kao zadnji put?
zamisli izbore u kojima propadaju američke banke..u kojima se urušava wallstreet i zamisli izbore u kojima ljudi izlaze na cestu…
ja si to nemogu zamisliti…
već sada ljudi ne vjeruju niti jednima niti drugima…siroti ameri niti sami neznaju kaj je ili kaj nije…
samo neznam kako to ide..ako u čet ne izglasaju dali se opet mogu naći ili je onda dugotrajna jazovka?
na cnbc koga god pitaju kaj misle svi govore da su sigurni da će proći…vidjet ćemo..
u svakom slučaju biti će zabavno i vrlo napeto
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b793c007-a758-4560-928e-02b2b760aa59&open=sec
Izgleda da će i braniteljski fond prodati dionice MOL-u
Rafali po skrivenima na IGH. Ima se para, očito…
ne čini vam se danas nekakvo zatišje u smislu informacija, nikakvih vijesti dok se čeka odluka senata
Ma, one 63-ice na HT ask stavlja neki fond-retaj iz zabave, ne bi li možda uvjerio nekog naifca da proda i on svoje!… To je kao kad su svojevremeno na DDJH stavljali naloge na prodaju jedan do drugog 748 – a nisu bili branitelji, već skoro pa propali fond… [lol]
Da, da potpuno si u pravu…. Na takve zaje***cije iz fondova smo već navikli…. Malac očito ima puno slobodnog vremena kada mu se da napikavati po 63 dionice svake dvije lipe…. Jadnik….
Pa ja mislim da je danas povoljna kupnja, sutra bi moglo par % gore, pa će neki u kupnju, jer će ameri sutra navečer izglasat pomoć, a u četvrtak će svi kupovat ko ludi samo na crobiju od 3200 ili više
[/quote]
Ma super za istresanje…
Kao sad na IGH….
Pogledajte samo kupnju i prodaju na IGH nakon “vijesti”….
Rafali po skrivenima na IGH. Ima se para, očito…
Na bacanje….očito….
@ Kairos
Nekom "gori" (vjerojatno OIF) neko ulazi, cijena se baš i nije nešto urušila [wink]
Možda Uni Credito dere po IGH…… [cool]
Po asku?