Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma kaj čete kada nam je država jedan veliki lopov..

kada se samo sjetim da je drug Ivo upropastio 2-3 mlrd kuna jer je dao HT po 165 onda me glava zaboli…a sada ti koji su čekali u redi prodaju po 160…

to pokazuje koliko je drug ivo i njegova ekipa loši i koliko neznaju…

iz blagajne uzeli 3 mlrd kuna, a dionica joj je sada manja od 165 kuna…a joooooj kuda ide ova država….

O čemu ti pričaš……
Kakvih 165……………………..

Nije sve tako sivo.....

Da me se krivo ne shvati….
Isto tako krdo ne može dočekati da krene gore…
Dlanovi svrbe…

Nije sve tako sivo.....

@pobjeda
Ako negdje ima po 160 zašto ne kupiš?
To ti je još uvijek povoljno, hehe…

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Castro, 01.10.2008. u 13:22
tigrus |
zasto bi trebali danas rasti? sto se to promijenilo?
ja mislim da se nista nije promijenilo…

A protupitanje koje se isto moze postavit; A zasto bi trebali padat? (sta nase firme posluju lose? ,priblizavaju se izvjestaji kvartalni, napokon ce INA biti rijesena).
Dosta smo padali zbog drugih a nedovoljno rasli zbog nas!

Danas bismo po meni trebali rasti zbog istog razloga zasto su Ameri i Europa porasli, zbog nade da ce Ameri ipak to podrzat (jer onda je rast neminovan, barem dan-dva). Sta mislis da su Ameri slucajno to odbili na prvom glasanju, pa to su Amerikanci (kraljevi drame).

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

šta ćeš…fulao sam 100 kuna.,..ko da je to bitno sada kaj sam fulao 100 kuna…bitno je ono kaj sam napisao a to i sami znate da je istina

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Da me se krivo ne shvati….
Isto tako krdo ne može dočekati da krene gore…
Dlanovi svrbe…

Pa ja mislim da je danas povoljna kupnja, sutra bi moglo par % gore, pa će neki u kupnju, jer će ameri sutra navečer izglasat pomoć, a u četvrtak će svi kupovat ko ludi samo na crobiju od 3200 ili više

Surround all arround when it hits the ground

@castro
ako usvoje plan onda bi mogli rasti, ali
ako ne usvoje, onda smo u komi…
i tko nam moze garantirati da ce ga usvojiti u cetvrtak?
sto ako nas opet iznenade kao zadnji put?

Ako nije već netko ubacio

Vaš link

Tko je iole mudar i tko ne treba uložene novce do 01.01.2009., neće nasjesti na sveopću rušilačku
mašineriju koja ovih proteklih 45 dana medijski želi umanjiti odlične fundamente i priličnu dobit iz 2007. naših najjačih poduzeća izlistanih na ZSE.
I vrapcima je jasno kako svim metodama, već danima uzastopce ruše cijene dionica da bi ih kupili oni koji su u cashu, a koji do za mimimum kuna pokušavaju do istih dionica doći odmjeravajući njihove odlične vrijednosti sa već propalim američkim, nerazvijenim srpskim i inim situacijama.

Tko sumnja u fundamente, neka se dodatno preispita (evo samo nekih pianja):
– da li dionice prodaju dioničari-vlasnici iz TOP 10 koji odlučuju o planovima vlastite firme ?
– koliko je stotina milijuna kuna u dionicama prejeftino promjenilo vlasnika samo u 9. mjesecu ?
– Tko su oni i da li su oni koji kupuju dionice mislili doći do prinosa ili baciti kune u vjetar ?
– novaca od INE će biti toliko da "može" parirati i šestomjesečnom ukupnom prometu na ZSE !
– zar stvarno mislite da će Ameri tek tako dopustiti da im se uruši sistem na kojega su preponosni i
koji je bio vodeći u svijetu ?
– što mislite o poreznim brojevima koji stupaju u 2009. (i da li će to konačno biti izlazna vrata za "tko je jamio, jamio")?
– da li fondovi moraju brzo prikazati kvalitetan prinos ili će u cashu u najnoviju reformu ?

Ako niste dugoročni ulagači hvatajte cash koji će početi doticati, a ako jeste prespavajte
medije do Nove Godine … sretno ! [thumbsup]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

@pobjeda
kad ameri zasjedaju?

Ma, one 63-ice na HT ask stavlja neki fond-retaj iz zabave, ne bi li možda uvjerio nekog naifca da proda i on svoje!… To je kao kad su svojevremeno na DDJH stavljali naloge na prodaju jedan do drugog 748 – a nisu bili branitelji, već skoro pa propali fond… [lol]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

@pobjeda
kad ameri zasjedaju?

7 p.m.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

šta ćeš…fulao sam 100 kuna.,..ko da je to bitno sada kaj sam fulao 100 kuna…bitno je ono kaj sam napisao a to i sami znate da je istina

Hehe, tako i tvoj drug ivo kaže – ko da je to bitno sada kaj sam fulao 2-3 nečega…
Vrijeme, vrijeme je novac, dobro su nam poručivali naši stari.

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close