Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oce li Ljubo pomoci lizati[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ajde Mauricije crni sine, pusti ljude da rade sa svojom plaćom što hoće. Ajmo mi lizati Inu, hi,hi,hi[smiley2] Lizni Inu na 2.900, liži 2.900, ližimo 2.900

Lizat ćemo danas Kucilo, samo čekaj da se otvori tržište, sad jedna kavica pa se čujemo poslije 10:00 sati.

Živio Kucilo i svi indijanci!

Živjeli crveni ljudi! [smiley2]

Živjeli slobodni investitori svih zemalja.

Dolje SDP i porez na kapitalnu dobit.[smiley1]

Dolje i HDZ, ako odluči uvesti porez na kapitalnu dobit.[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Živjeli slobodni investitori svih zemalja. Dolje SDP i porez na kapitalnu dobit.[smiley1] Dolje i HDZ, ako odluči uvesti porez na kapitalnu dobit.[smiley1]

Sanader je izjavio kako je jos prerano za oporezivanje na kapitalnu dobit, ali u nekoj buducnosti…
[smiley13]

Cuore Sportivo

SZ,

KuciloOro: ” Živjeli slobodni investitori svih zemalja. Dolje SDP i porez na kapitalnu dobit.[smiley1] Dolje i HDZ, ako odluči uvesti porez na kapitalnu dobit.[smiley1] ” Sanader je izjavio kako je jos prerano za oporezivanje na kapitalnu dobit, ali u nekoj buducnosti… [smiley13]

Neka ga uvede godinu nakon što uđemo u EU

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

SZ Zagato: ” KuciloOro: ” Živjeli slobodni investitori svih zemalja. Dolje SDP i porez na kapitalnu dobit.[smiley1] Dolje i HDZ, ako odluči uvesti porez na kapitalnu dobit.[smiley1] ” Sanader je izjavio kako je jos prerano za oporezivanje na kapitalnu dobit, ali u nekoj buducnosti… [smiley13] ” Neka ga uvede godinu nakon što uđemo u EU

potpisujem
[smiley2]

Cuore Sportivo

Što, misliš da će nam tada biti ionako svejedno, hi,hi,hi, je li bljedoliki mmstanic?[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

naravno, ako budemo živi do tada[smiley2]

Arap:

meni, jos mi nije sjela placa pa da nadokupim

ma to ode u prvoj sekundi ,naći će se toliko love

pa već je poklopljen s kupnjom

Kolega “Vatrena voda”, kad udjemo u EU jedne daleke nam godine nadam se da cemo svi zajedno trljati zadovoljne nam rukice[smiley2]

Cuore Sportivo

Živjeli slobodni investitori svih zemalja.

Dolje SDP i porez na kapitalnu dobit.[smiley1]

Dolje i HDZ, ako odluči uvesti porez na kapitalnu dobit.[smiley1]

Kucila za premijera !

SZ,

Kolega “Vatrena voda”, kad udjemo u EU jedne daleke nam godine nadam se da cemo svi zajedno trljati zadovoljne nam rukice[smiley2]

Ja mislim da ćemo ući u EU najkasnije kroz 5 godina.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close