Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moram priznati da je ovo jako slabo danas kod nas.Imali smo ovaj tjedan minus cc. 2,60% a sad se borimo ….Vani je ipak jača kupnja.

Nekome je dosadilo više čekati na PBZ-u pa se istresao s nekih 100+ komada na sve što je bilo na 711 [huh]
BZVZ-R-A…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ovaj Bush gadan lik, bit će izgleda ipak kako on kaže bez obzira na mišljenje i glasove uvažene gospode iz kongresa 🙂

Cookie Monster

iako sam u nacelu optimist, namam neka pre-pozitivna ocekivanja sto se tice kretanja cijena u narednim danima zbog toga sto jednostavno ne vjerujem amerima i mislim da se za odbacivanje plana znalo i prije glasanja.. sad kad su vidli (i neki mozda usli u dionice) da je vrag odnio salu mozda promjene pjesmu!

jedino sunce na horizontu je ako ameri izglasaju taj plan i drugi dan zaredom naprave dobar rally na wall streetu jer tada i mi sutra letimo u zrak tako da i ako bude nekog umjetnog rušenja cijena prije love od INE to nece biti puno ispod ovih razina

misim da precjenjujete stanje nasih mirovinskih/otvorenih fondova jer je i njima vjerujte voda dosla do grla.. takvo razmisljanje da njima pase dok sve pada i teorije zavjere o kolektivnoj ”frizuri” malim dionicarima bas i ne drze vodu!

Sretno u trgovanju u narednim danima!

Glory, glory, Man United!!

iako sam u nacelu optimist, namam neka pre-pozitivna ocekivanja sto se tice kretanja cijena u narednim danima zbog toga sto jednostavno ne vjerujem amerima i mislim da se za odbacivanje plana znalo i prije glasanja.. sad kad su vidli (i neki mozda usli u dionice) da je vrag odnio salu mozda promjene pjesmu!

jedino sunce na horizontu je ako ameri izglasaju taj plan i drugi dan zaredom naprave dobar rally na wall streetu jer tada i mi sutra letimo u zrak tako da i ako bude nekog umjetnog rušenja cijena prije love od INE to nece biti puno ispod ovih razina

misim da precjenjujete stanje nasih mirovinskih/otvorenih fondova jer je i njima vjerujte voda dosla do grla.. takvo razmisljanje da njima pase dok sve pada i teorije zavjere o kolektivnoj ”frizuri” malim dionicarima bas i ne drze vodu!

Sretno u trgovanju u narednim danima!

novac se istopio.
i sad je problem.
novac na burzi stvarno moze NESTATI ili ispariti.
a sada je nestao i to je problem.

Ako nije već netko ubacio

Vaš link

smanjuje se minus.......

Rekao bih da će slijedeće fond-organizirano rušenje biti slijedeći tjedan kad – KAO – sva sila HT-69 paketića dođe… a u stvari bit će ih toliko malo da to oni pojedu za predjelo. [lol]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Rekao bih da će slijedeće fond-organizirano rušenje biti slijedeći tjedan kad – KAO – sva sila HT-69 paketića dođe… a u stvari bit će ih toliko malo da to oni pojedu za predjelo. [lol]

ja isto mislim da nece biti puno HT paketa na prodaji…

ja sam svoje spremio u škrinjicu.

I ja se pitam koliko je već ljudi izašlo is HT – hehehehe ostaće nešto i Vladi
a lijepo je bilo dobit i 350-390kn

smanjuje se minus.......

ma kolege…vidjeli ste jučer…srokali crobex za 7%..ali nebi baš rekao da su ljudi prodavali…ovo je sada bitka između mirovnika i fondića…

a mi trebamo gledati i izvući najbolje…

i mi i mirovnicu su na bid-u a fondovi neka prodaju i neka propadnu…i ovako ih je previše….

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

šta mislite o komentaru samodola da je fondovima u srbiji blokirano 1.5 m kuna i da je i to jedan od
razloga za ovo stanje na našoj burzi.
belex 15 danas na 992 boda .
pitam se koliko danas vrjedi tih 1.5 m kuna. [cry]

…..znači srpska burza je već zagazila u vrijednosti na kojima je bila 2005.g

pitam se kad će crobex na te vrijednosti?? nadam se da znate koje su to [bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close