sad cu otici na burzu i onom motusicu i lepom kardumu cu sve spo spisku
pa koja je to sad fora s ovim rastom cijena od 10 posto kad su cijene iste kao jucer
pa sto oni misle da smo mi idioti i da nismo isli u 4 razreda osnovne skole
sram vas moze biti sram
Pali smo u 3 minute sa 2,4% na 1,47%…bežanija
Mašinica radi. Za koliko možeš ošišati ovcu sa da one to ne primjeti.
INA -3%
Jel se ti sjećaš za koliko si bio ošišan u četvrtom mjesecu, ja mislim da je tu oboren rekord [lol]
sad cu otici na burzu i onom motusicu i lepom kardumu cu sve spo spisku
pa koja je to sad fora s ovim rastom cijena od 10 posto kad su cijene iste kao jucer
pa sto oni misle da smo mi idioti i da nismo isli u 4 razreda osnovne skole
sram vas moze biti sram
Ma stvarno mislim da ih je užasno sram….
Ha, ha.
Ubit će ih to…
A gle INA.
Vide se nalozi na 2300
a čuj tu bi bila INA da nije bilo MOL…a da ne kažem gdje bi bio crobex…
mislim da su nas mađari spasili od 20% večeg potopa…
Kak neki uvijek popuše foru pa to je čudo jedno…
Istina je da će se nakon Ine osloboditi puno love za ulaganje, ali kaj mislite da bude neko na stotine milijuna kuna upucaval na burzu po ovim cijenama nema šanse….
Po meni prije povratka love od Ine slijedi jedan jako velikiiiiiiiii pad !!!
Pozdrav i ugodnu trgovinu želim
Jesam rekao da će se sve otvoriti u velikom plusu, naravno u malom prometu.
A sad rikverc.
Tko zna šta će sutra biti sa amerima.
U 10.30 kreću margini.
UP UP
Sta ti mislis sta ce biti sa Amerima kada se usuglase i podrze prijedlog o 700 milijardi? Ne treba veliko znanje za to
Ma nema valjda ni tih margina više ne znam koliko… ima li zato certifikata, na čemu i koliko jakih? [shocked]
A INU treba više skinuti s dnevnog reda, dosadila je i Bogu i vragu!
taj Jurčić je stvarno preloš .. ( kad je uspio sdp u iz dobitne pozicije baciti u gubitnika onda znaš da je jak igrač [smiley] ) ..
a što je rekao .. "a burza to je špekulacija, tu je sve virutualno" .. "financijski sektor ne prati realni sektor" tj. cijene na burzi su jedno a u realnosti je to nešto drugo (??)
onda dalje .. "u americi se tvrtke financiraju preko burze a kod nas ne" … (?? ijuju)
onda se uključuje skoro jednako smotani Kardum , i kaže pa bilo je prošle godine 5-6 ipoja ..
i nemože nabrojati sve tvrtke (ht, ina, magma, atlantic, optima), zaboravio je Veterinu .. a da ne pričamo da su i ina i ht već imale privatnog vlasnika dijela dionica i da se tu ništa inicijalno nije nudilo , već sekundarno ( spo ) ..
cut
Kolega tako su se samo prije godinu dana svi sprdali sa sada poštovanim gospodinom Galinecom kada je tvrdio da je TK prenapuhano , a da ne spominjem na reakcije kada su neki čelni ljudi velikih tvrtki govorili da su cijene dionica njihovih tvrtki previsoke, bili su isto tako predmet sprdnje, samo godinu dana kasnije se ispostavilo da su u pravu :O
…kolege…
…Ina je prošlost…pomirite se s tim…
…nećemo je dugo gledati na 2xxx,xx…
Ajde luki ne trkeljaj.
Zavaravat se da u nekoliko dana crobex skače na 4000 i više je velika zabluda.
No i velika zabluda je da nam poslije dolaska svježeg novca slijedi "jako velikiiiiiiiii pad"!
Ak se to dogodi a šanse su minimalne onda možemo slobodno staviti ključ na našu burzu sljedećih nekoliko godina.
Koliko ljudi je popušilo u zadnjih godinu dana?
Provedi sad anketu pa budeš vidio koliko ljudi sad misli uložiti u burzu a ne da dođe do daljnjeg rušenja.