Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra slijedi oporavak burze jer u četvrtak slijedi pozitivna odluka u američkom kongresu!

[color=blue][/color]vizionar

Kaj ovi na otvorenom laprdaju……pa nebuju valjda nama prodavali pričice, nije ovo za
malu djecu……koja je poanta diskusije nije mi baš prejasno, možda neke smjernice ili
slično..

Sutra slijedi oporavak burze jer u četvrtak slijedi pozitivna odluka u američkom kongresu!

Kako da ne.
Jesi li čuo šta je Jurćić rekao za 700B$?

Samo su kopetentni bili Kardum i Galinec i prof. Jurčić a Sever pojma nema o dionicama i tržištima kapitala i nešto je stalno trabunjao. Vidošević se pjesnički izražavao tako da u emisiji "otvoreno" ovaj voditelj je bio nevoditelj i samo je zbunjivao leteći sa teme na temu.
Uglavnom, moje mišljenje je da ce se situacija na burzama i ZSE postepeno konsolidirati te nas naravno, očekuje u dogledno vrijeme RAST vrijednosti dionica ( ali ne svih)!!!
Moj savijet- PAMETNO ULAŽITE!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Burza – glede & unatoč – jest likvidna, full! A kako… o tome bi se dalo razglabati (unedogled); tj. prodaju li fond-lopovi katkad i sami seby, itd. Ali ipak, netko kupuje silne količine (50, 100… milijuna slavuja!… svaki dan!) od – bedaka, ne propustite primijetiti!… Sure, kad je IQ hrvatskih ‘investitora’ reda veličine sobne temperature…
No, da ne treba vjerovati polupismenim novinarčićima i dokazanim, tj. (t+j=ć) notornim lažovima čija imena se ovdje provlače, isto je jasno. Prema tome, pamet u glavu! Enough said!
Ja sam lekciju naučio davno, još od uzora, mreicha – blagopokojnog – i od tada se fakat ostvaruje ona Fabijanova iz filma "Diploma za smrt": "Ne bu mene nitko yebal’, a pogotovo ne oni s fakultetom!" [lol]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

@gismund

Istina, ZSE je najjača burza na balkanu, puca od zdravlja.
Sutra odma upucavam cash u prvim minutama.
Ne želim kupovati prekosutra po 20% većim cijenama. [thumbsup]

[thumbsup]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Kako da ne.
[/quote]
što je rekao?

ajmo svi smo sad pametni…
daj svaki par prijedloga sta sutra kupiti

Kako da ne.
[/quote]
što je rekao?

[/quote]
nesto je prof.jurcic govorio i onda je reko da da
onda je opet nesto govorio i opet je rakao da da
sad neznam sta je tocno govorio ali sam shvatio da je najbitmije sto je rekao :da da
pofuk

Kako da ne.
Jesi li čuo šta je Jurćić rekao za 700 B$?
[/quote]
BullShit?

Jurčić je čovjek koji je pročitao sve knjige zna svu teoriju ali u praksi nije za ništa, za Vidoševića bi volio kada bi netko rekao nešto o njegovom radu u krašu…
Dakle ti komedijaši mogu maglu prodavat ekipi koja čita 24 sata.

http://money.cnn.com/data/markets/dow/

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close