Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

USA = ovo je neviđeni rolerkoster .. dolje 10 % gore 10% (nasdak npr .)
nekad i višemjesečna promjena nije dvoznamenkasta ..

ali na sreću evropa djeluje vrlo koordinirano i rekao bi vrlo pripremljeno na ovu krizu .. šteta samo što je robna razmjena sa usa dosta velika pa su na tom području ovisni o stanju preko bare ..

inače ja bi rekao amerima: baj baj .. što je bilo bilo je .. više niste broj 1 u svijetu .. sad je tu i evropa i azija i rusija i kina ..

Gledajte OTVORENO.gosti su Vedriš,Galinac,Jurčič…moglo bi biti interesantno..

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

…taman sam već zaspala,kad ono sa ekrana emisija Otvoreno …buu…burza…,evo ako vam nije dosta za danas..,gledajte…ja odoh spavati… [rolleyes]

Evo, počinju laprdati o slomu na burzama u Otvorenom..
– precednik Nadan
– Ljuba Truba Jurčić
– Galinec
– Motušić – reći će da imamo likvidnost 🙂
– Sever – opet se krade radnike

Večeras nekako nema raspjevanih medeka..
INA prelomljena preko koljena (šteta)… sada će prava utrka za ostalim dionicama …

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

pardon,nije Vedriš več Vidošević..

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

da i nije ‘Lepi Cane'(glupi i smotani cane) Motušić , već glasnogovornik Kardum ..

kakvo društvo .. [lol]

da lapsus, Kardum… ne znam kako sam ih samo zamijenio 🙂

Večeras nekako nema raspjevanih medeka..
INA prelomljena preko koljena (šteta)… sada će prava utrka za ostalim dionicama …

Medeki nemaju vremena, tipkaju naloge da sutra budu prvi na kupnji [lol]
A INA…da, fundamenatalno vrijedi više, ali u ovoj situaciji u svijetu i kod nas cijena je sasvim OK. Keš od prodaje INE vratit će život na burzu i ZSE promovirati u najjaču burzu balkana. [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund

Istina, ZSE je najjača burza na balkanu, puca od zdravlja.
Sutra odma upucavam cash u prvim minutama.
Ne želim kupovati prekosutra po 20% većim cijenama. [thumbsup]

pardon,nije Vedriš več Vidošević..
[/quote]
prihvacena isprika,ali mislim da to bas i ne mijenja sadrzaj emisije osim sto zene vise vole gledati vedrisa,pardon mislio sam vidosevica
pofuk

@gismund

Istina, ZSE je najjača burza na balkanu, puca od zdravlja.
Sutra odma upucavam cash u prvim minutama.
Ne želim kupovati prekosutra po 20% većim cijenama. [thumbsup]

da, budimo realni, ovo stanje na našem tržištu ustvari nije jedna velika pušiona, nego uistinu nesvakidašnja prilika za vrlo jeftinu kupnju [tongue] [tongue] [tongue]

New Report

Close