USA = ovo je neviđeni rolerkoster .. dolje 10 % gore 10% (nasdak npr .)
nekad i višemjesečna promjena nije dvoznamenkasta ..
ali na sreću evropa djeluje vrlo koordinirano i rekao bi vrlo pripremljeno na ovu krizu .. šteta samo što je robna razmjena sa usa dosta velika pa su na tom području ovisni o stanju preko bare ..
inače ja bi rekao amerima: baj baj .. što je bilo bilo je .. više niste broj 1 u svijetu .. sad je tu i evropa i azija i rusija i kina ..
Gledajte OTVORENO.gosti su Vedriš,Galinac,Jurčič…moglo bi biti interesantno..
…taman sam već zaspala,kad ono sa ekrana emisija Otvoreno …buu…burza…,evo ako vam nije dosta za danas..,gledajte…ja odoh spavati… [rolleyes]
Evo, počinju laprdati o slomu na burzama u Otvorenom..
– precednik Nadan
– Ljuba Truba Jurčić
– Galinec
– Motušić – reći će da imamo likvidnost 🙂
– Sever – opet se krade radnike
Večeras nekako nema raspjevanih medeka..
INA prelomljena preko koljena (šteta)… sada će prava utrka za ostalim dionicama …
Gledajte OTVORENO.gosti su Vedriš,Galinac,Jurčič…moglo bi biti interesantno..
pardon,nije Vedriš več Vidošević..
da i nije ‘Lepi Cane'(glupi i smotani cane) Motušić , već glasnogovornik Kardum ..
kakvo društvo .. [lol]
Večeras nekako nema raspjevanih medeka..
INA prelomljena preko koljena (šteta)… sada će prava utrka za ostalim dionicama …
Medeki nemaju vremena, tipkaju naloge da sutra budu prvi na kupnji [lol]
A INA…da, fundamenatalno vrijedi više, ali u ovoj situaciji u svijetu i kod nas cijena je sasvim OK. Keš od prodaje INE vratit će život na burzu i ZSE promovirati u najjaču burzu balkana. [thumbsup]
@gismund
Istina, ZSE je najjača burza na balkanu, puca od zdravlja.
Sutra odma upucavam cash u prvim minutama.
Ne želim kupovati prekosutra po 20% većim cijenama. [thumbsup]
@gismund
Istina, ZSE je najjača burza na balkanu, puca od zdravlja.
Sutra odma upucavam cash u prvim minutama.
Ne želim kupovati prekosutra po 20% većim cijenama. [thumbsup]
da, budimo realni, ovo stanje na našem tržištu ustvari nije jedna velika pušiona, nego uistinu nesvakidašnja prilika za vrlo jeftinu kupnju [tongue] [tongue] [tongue]