Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a jel može sutra mala petardica onako pred ulaz oko 9.00

Sve u svemu, schoen! [cool]
Još malo manje bedaka (ofci) na Burzi (što je super); pametni zaradili, oni drugi pofumali, i tako… psi i dalje laju, a karavane prolaze! [thumbsup] Na dobrom smo putu – na Zmajevom putu (kakvi međedi!)… mi smo jači i od sudbine, nama nitko ništa ne može. [tongue]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Sve u svemu, schoen! [cool]
Još malo manje bedaka (ofci) na Burzi (što je super); pametni zaradili, oni drugi pofumali, i tako… psi i dalje laju, a karavane prolaze! [thumbsup] Na dobrom smo putu – na Zmajevom putu (kakvi međedi!)… mi smo jači i od sudbine, nama nitko ništa ne može. [tongue]

Šta je tebi danas bilo dobro, nije mi jasno, al neka ti je [shocked]
Ima li vijesti o izglasavanju?

dobro je to šta naša burza nije ljosnula 10%, šta me uopće ne bi začudilo kako je naivno pušila dosad

Bome se i EU na kraju debelo zazelenila a i USA,za sada; ako tako zadrže ili pojačaju..onda će sutra( a i sljedećih nekoliko dana) biti plača onima koji su prodavali danas a pogotovo jutros na otvaranju..očito da maheri sada rade ukrcaj..meni je indikativno i to što je uvijek trezveni Vlad1111 krenuo u šoping..a Vama

Ne mogu naći nikakav komentar ekipe od jučer koja je prognozirala propast svega i nekakve gatare…
Mislim da će ubuduće biti suzdržaniji u izjavama jer nije ih bilo malo a ima ljudi koji su možda prodavali odmah ujutro zbog njih.
Što će biti sutra… vjerovatno rast, vidjet ćemo koliko je trejdera ušlo.

a cuj, grobex je fakat pao u heavy oversold territory, tak da se isplati krenut u kupnju
ali tko ce ti to znat, uvijek moze nize kad ljudi panicare bezveze

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Ta ekipa od jučer nastavlja svoj posa

http://www.24sata.hr/news/clanak/kriza-stize-i-u-hrvatsku-dolaze-nam-gladne-godine/82289/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

Narode, jedva čekam HRT (narodni) dnevnik i osvrt na Zagrebačku burzu …
Nešto mi govori da će nam Alibi za sve dosadašnje i buduće crnjake biti Ameri (iako smo prethodno propali s grobeksom duplo više).

S druge strane mogli bi reći da smo iznimno financijski stabilni (neovini o drugima) i time si
"uskočiti u usta"

Kako god Ameri se zelene u prosjeku 3%, EU je obilato zelena uz sve svoje polukrepane
financijske mrcine … a mi SAMODOLE … ofkors
[lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

mozda vam zvuci cudno ali ocekivam sutra pozitivne blokade [thumbsup] i to na pocetku trgovanja.

mozda vam zvuci cudno ali ocekivam sutra pozitivne blokade [thumbsup] i to na pocetku trgovanja.

lolll
svi to očekujemo…samo je pitanje kako će biti na kraju dana…
naravno treba pratiti futurse…jer će jako utjecati na cijeli svijet…

btw evo slušam cnbc i sl…programe..
moj zaključak je da neće biti ništa od love….

neki tvrde da neke banke jednostavno moraju propasti ili sada ili kroz godinu dana..ali da je bolje da sada odu radi psihologije…
dali izaći iz dionica neznam…to ću ujutro odlučiti….portfelj mi je sa dodatnom lovom blizu nule tako da neznam kaj raditi…

rađe trpim minus nego gledam kako burza leti bez mene….e sada
tko voli neka izvoli…isto tako tko ima živaca neka bude u dionicama….

ali bojim se da ništa od love za amere

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

btw jedna stvar…neka mi sada netko kaže da burza nije crno crveno…

crno – bailout prolazi
crveno – ne prolazi

pa ti sada odluči gdje češ staviti svoju lovu…čista kocka..niš drugo

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close