Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Minus je sve manji

Nakon jučerašnjeg većeg pada u evropi danas su u neutrali ..

vrijeme je da se odkačimo od te amerike .. oni su zakuhali , neka i plate cijenu ..
evropa je čini se ipak u boljoj ekonomskoj situaciji ..

Je, samo moraš znati da je američki vanjskotrgovinski deficit x stotina miljardi $, tj. oni usisavaju što Europa proizvodi tako da kolko god ih ne volim ako je u njih u k…. onda je i preko bare…

Fondovima i mirovincima treba definitvno zabraniti shortanje, jer ovo današnje otvaranje i širenje panike među malim ulagačima definitvno loše utječe na razvoj cijelog tržišta. Hanfa bi kao regulatorno tijelo trebala preispitati sve transakcije fondova i mirovinaca i iste objaviti.

Ionako troše pare na kampanju: IMATE PRAVO ZNATI !!! [bye]

Ne bojte se Crobex sigurno neće pasti više od 2%, a ako se računa da je kraj tromjesečja fondova možda odemo i u plus. [thumbsup]

Mi se kao čudimo kako Ameri mogu igrati prljave igrice a mi smo sedam puta gori.
Dosta je pročitati sljedeće iz usta genijalaca Samodola :

Što kažete na ocjene unutar financijske industrije da je AZ mirovinski fond jedan od krivaca za rušenje tržišta ove godine?

– Ma ne. To je izlišno govoriti. Ja ne mogu vjerovati da danas ljudi još uvijek misle da su mirovinski fondovi srušili tržište. Tko je onda uzeo tu silnu imovinu koja je spuštena na 15,3 milijarde kuna sa 29,5 milijardi i tko je srušio imovinu fondova i indekse po svijetu? Moramo biti sretni da imamo mirovinske fondove koji su spremni održavati tržište.

Mirovinci su heroji , spasili su burzu ( nakon što su je srušili ) !

[/quote]
Dvojim dali je samodol toliko glup ili postoji netko iznad njega pa se pravi glup

NEMA PREDAJE

@gismund
Pogledaj kupnju.
Jel ti sad jasnije malo gdje nam ide market?

Ove što ja pratim kupnja stoji odlično, osim dionica koje su u blokadi pa se još ne mogu staviti nalozi, no čim se odblokira pojavit će se masa novih naloga na kupnji (i moji među njima), a onda se crobex vraća na 3000 [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Zanima me da li i Todorić ima problema s margin callovima iako je minus u smanjenju ipak je blje 150kn

smanjuje se minus.......

bit će za ulet vremena i sutra nakon što popucaju margini…

Sutra, ja mislim da ne sutra, eventualno prekosutra ili u petak ako se nastavi pad.

Moram priznat da i meni visi margin call. Nadam se da pad neće biti veći od 5%, ali dobro imam još da doregistraciju ako treba i kešovine. Ako bi crobex pao ispod 2500 bodova, tad bi bio u problemima. Valjda se neće dogodit takva katastrofa.

Ako mi dođe margin call tek sutra me obavještavaju i imam rok od dva radna dana da uplatim novac ili doregistriram doinice. A do onda bi moglo doći do smirivanja (oporavka) tržišta.

Znači oni ne mogu nikako sutra ići u rasprodaju mojih dionica.

@gismund

Svaki dan istapriča, priča sa puno novih frizura.
Ne smijem ni zamisliti koliko minusa u zadnjih par tjedana.
A kupuje se bez veze, kakva TA.
E pa kupujte.
UP UP

ŽELJKO KARDUM za 24 sata govori da naša burza nema nikakve veze sa AMERIMA i da kod nas nema nikakve krize

Kupuj, jako je puno casha na marketu.
Dionice jako puno vrijede.

oni hrabri koji su prodali…sada glavom o zid..što jače to blje..pa ćete bolje i razmišljat kada sanirate ozljedu…

u 45 min od toga da je svima sve skupo, do sada kada je opet postalo jeftino…a jooooj koja ekipa

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kad se odblokiramo bit će drukčija slika..ali i ovo je za svaku osudu, dok je europa u blagom minusu ili čak plusu

koliki je crobex i promet?
hvala

New Report

Close