Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo da nitko nije u minusu niti na jednoj dionici , ili izmišljamo ili krijemo , ili super ide.[smiley1]

Najveća je pogreška suditi o drugima prema sebi. Da si na vrijeme ulazio u dionice, a ne kao i većina kupovao dok je skupo, ne bi bio u minusu nego u malo manjem plusu. Sve je u timingu. Na mojim dionicama, korekcija jedva da se osjeti. Nešto sitno možda, ali nebitno za krajnji target. Samo sam iskoristio situaciju i kupio primjerice DDJH po 170 i 175 kuna ovih dana, a ako još padne, dokupljivati ću još. To se tako radi, a ne blesavo prodavati pa kupovati skuplje. Nije onaj sa 22000 komada po 190 glup što ih je kupio…i to u dvije takve transakcije po 22000 komada…ili mislite da netko daje toliki novac u vjetar…

Croblack:

Nešto je splasnuo interes za ukazivanje na europske i svjetske indexe, pitam se zašto [smiley1]
Sve se zeleni:

“No news is good news”. Tako kazu.

Ne bih ja baš tako rekao. Prije će biti ona – što se ne objavi kao da se nije ni dogodilo. Dakle svjesno se izbjegava objaviti istina, naravno, kao i uvijek kad su posrijedi nečiji jaki interesi.

PS: ovdje ne mislim na PD, već na ostale tiskane i elektronske medije.

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Cayman 006 :

Najveća je pogreška suditi o drugima prema sebi. Da si na vrijeme ulazio u dionice, a ne kao i većina kupovao dok je skupo, ne bi bio u minusu nego u malo manjem plusu. Sve je u timingu…..

Kolega Cayman ne osjeti se niti na mom Končaru po 160,oo kn pa vidite otkada je kod mene ,kao niti na Belju od 94,oo , dalje neću nabrajat , niti imam namjeru čitat Vaša bespredmetna predavanja. A što su dvije u nekakvom minusu nije da gori ali kako sam rekao nevolim ga vidjeti.

onda ti fino prodaj to gdje si u minusu, pridruži se 90% ljudi na burzi i budi sretan.

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=15470

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Kako lijepo ACI raste dok su oči investitora uprte u druge dionice. Zna li netko razlog tom rastu?

Upisi http://www.aci.hr pa vidi

Ja sam u minusu na Mundusu, navukao me Znanac.

Avaj
[smiley13]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ja sam u minusu na Mundusu, navukao me Znanac.

I ja, navuko nas i sasko, ali to će rasti.

[color=black][/color]

Cayman 006: onda ti fino prodaj to gdje si u minusu, pridruži se 90% ljudi na burzi i budi sretan.

Onda je ovih preostalih 10% prebogato kad Vaših 90% zaradjuje na njihov račun. Ustvari okrenuli ste jednu sasvim kratku prepisku izmedju mene i kolege Mauricija .

Kako lijepo ACI raste dok su oči investitora uprte u druge dionice. Zna li netko razlog tom rastu?

Upisi http://www.aci.hr pa vidi

[/quote]

kolega, nemojte iznositi dezinformacije, nije nego http://www.aci-club.hr/
[smiley1]

mauricije: ” mark1: ” Zanimljivo da nitko nije u minusu niti na jednoj dionici , ili izmišljamo ili krijemo , ili super ide.[smiley1] ” ” U minusu na DDJH, IGH 🙁

Minus na KOSN-u; cekamo bolje dane.[smiley11]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Nešto je naglo palo zanimanje za indekse u Šangaju, europi i SAD-u otkad se zazelenilo.
Da je crveno već bi bilo par postova na tu temu. [smiley1]

Nakon krize sredinom tjedna dionički indeks Varaždinske burze nije se uspio vratiti na razinu od prije tjedan dana, već je tjedan završio uz korekciju od jedan posto. Ukupni tjedni promet Varaždinske burze prelazi 129 mil kn, pri čemu je najveći cjenovni uzlet i promet ostvarila nedavno uvrštena dionica Končar električnih aparata srednjeg napona. Prva cijena bila je 1.500,00 kn koja je ubrzo narasla na do najviših 2.300,00 kn a tjedan završila na 2.000,00 kn, što je 33% više od početne.

Večernji list, Manager.hr, autor S.M.

New Report

Close