Bila je akcija Maestro, pa sad nedavno akcija Index, sve farse i prestave za javnost, A mislim da je preko i nuzno potreba jedna akcija "Burza" kojok bi se stalo na kraj ovom kriminalnom napadu na ekonomiju drzave a ponajvise preko ledja njenih obicnih gradjana na racun nekolicine lopova kojima nikad dosta, to sto amerika radi i daje novac da bi spasila situaciju je nikakvo rijesenje nego samo tjeranje krize jos u dubinu, rijesenje ovakvih situacija je da se odredi realna vrijednost, dakle realna ne opet spekulantna u drugu stranu, nego na osnovu cistih fundamenata, i da se zakonski blokira trgovanje tom dionicom uoliko to naglo i drasticno ode ispod 20% od te vrijednosti, jer ovo je ravno kamatarenju. Kao trebaju mi novci i imam auto koji realno vrijedi 20soma eura, ali trenutno svi imaju aute i nikom ga ne treba, i tu se stvori zelenas koji ima novaca na bacanje i kaze mi evo ti 5soma eura za njega ako hoces. Eto to je postala burza i toliko su vrijedne dionice na njoj
Trebalo je ovaj drek od Burze stvarno zatvoriti kao u Rusiji, a ovako lopine pljačkaju naivne bez ikakvih sankcija. Sramota… koliko god su ljudi ofce. [angry]
Najjače nas ošišaše u regiji!! [lol]
Al je zato frizura dobra … [lol] [lol]
prema prometu…ne bih ovo nazvao panikom…
Najjače nas ošišaše u regiji!! [lol]
A jesu naši ljudi budale, imali smo odmah na otvaranju minus od čak -6,38%, a sad se veći istopio na -4,5%. Čim se odblokiraju dionice koje su odmah u 10.00 otišle u blokadu, eto nas -1%.
Samo vi prodajte, ja kupujem.
Da li itko razmišlja o tome da fond menađeri zapravo ruše dionice zbog toga da izađu a ne da ošišaju male ulagače. Odmah na otvaranju prodaju sve do -9% a onda čekaju da se mali opet skupe na kupnji pa udri opet prodavat. Mislim da oni žele izaći a ne kupiti jeftino. To je velika razlika.
Ovo što se sada dešava je prirodna selekcija , samo najjači opstaju. Tko je danas prodao po najnižoj cijeni i kada vidi da će na zatvaranju cijena biti viša od 5 % – 10 % nego što je prodao taj se na burzu neće više vratiti . Tako je i najbolje za nas ostale , još kada bi svih 250.000 dioničara HT-a čim dobiju bonus dionice također rasprodali svoj HT onda bi to bio pravi posao.