Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo da nitko nije u minusu niti na jednoj dionici , ili izmišljamo ili krijemo , ili super ide.[smiley1]

Ja sam u minusu na Mundusu, navukao me Znanac. Gubitak ću pokriti tako što ću oročiti eure kod kolege Plavog.
deimos = užas

deimos = užas

Ma to je samo marsov mjesec, nekad davno mi je astronomija bila hobi. Nije namjera da plasim kolege

[smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ali zašto ne reći ako si negdje u minusu. Pa nće te nitko ubit zato.

to se slažem, ali isto tako ima svatko za pravo da i ne kaže ako ne želi

harmin:

jel nekom jasno zasto se okrenuo omjer k/p na ULPL?

Možda je obitelj na prodaji…(krate pozicije kako se to stručno kaže)

Hm, to sam vec vidio vise puta, mislim da nije zabrinjavajuce. Cmrlji, a onda se odjednom pojavi hrpa na kupnji. Tako to ide, nisu sve dionice stalno u fokusu. Dodose ja sam izlifro ULPL prije koji tjedan, pa ne pratim bas vise.

Inače imam minus na dvije , nije strašan ali nevolim ga vidit.

Ma nitko ne voli, ali uvijek treba strpljenja.

Tko želi izaći iz KOEi sada ima priliku. Na 825 se kupuje 550 kom.

Na KOSN-u ima dosta nesigurnih rukica koje su zelile brzu zaradu, a nisu znale sto kupuju.
Tako unatoc ocito vecoj potraznji prodavaju ‘ispod cijene’, te je ujedno i ruse.[smiley4]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Ovi H nalozi na DDJH uvjeren sam da su dio FIMA-inih igrica! Očito žele jeftinije dokupljivati. Sad sam malo pregledao novo stanje u SDA: Od nove godine unutra je još ušla VABA, a BREZA koja je bila 10. na listi sad se ne vidi, ali je sigurno tu negdje…. To znači da je FIMA unutra sa 4 poznata računa(Validus, VABA, BREZA, FIMA equity)! Kakve su im namjere ne znam, ali sam uvjeren da H nalozima u ovo kolebljivo vrijeme žele još skupiti što više po nižim cijenama

Ovi H nalozi na DDJH uvjeren sam da su dio FIMA-inih igrica! Očito žele jeftinije dokupljivati. Sad sam malo pregledao novo stanje u SDA: Od nove godine unutra je još ušla VABA, a BREZA koja je bila 10. na listi sad se ne vidi, ali je sigurno tu negdje…. To znači da je FIMA unutra sa 4 poznata računa(Validus, VABA, BREZA, FIMA equity)! Kakve su im namjere ne znam, ali sam uvjeren da H nalozima u ovo kolebljivo vrijeme žele još skupiti što više po nižim cijenama

pa dobro jutro da to rade. to su radili na 140 i 150, na 180 i 190, pa i sada. naravno da kupuju ko sumanuti (100% provjerena informacija – znate da nikad ne jamčim 100%), prodaju jedan drugome i ruše cijenu jer FI 2006 tek što nije, a i potpis ugovora će biti kroz mjesec, dva. Nemojte se tu toliko uzrujavati i brinuti. DDJH je gotova stvar. 300 kuna do kraja godine je sigurno.

mark1:

Zanimljivo da nitko nije u minusu niti na jednoj dionici , ili izmišljamo ili krijemo , ili super ide.[smiley1]

U minusu na DDJH, IGH 🙁

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Nešto je splasnuo interes za ukazivanje na europske i svjetske indexe, pitam se zašto [smiley1]
Sve se zeleni:

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=americas

Nešto je splasnuo interes za ukazivanje na europske i svjetske indexe, pitam se zašto [smiley1]
Sve se zeleni:

“No news is good news”. Tako kazu.

New Report

Close