Čini mi se da gospoda drže crobi u minusu namjerno -prebacuju dionice po niskim vrijednostima iz fonda u fond.
Poruka malim ulagačima – treba biti strpljiv a koliko vidim najtrgovanija dionica je INA ispod ponude mola – pa tko je tu lud?
svi smo ludi na čelu samnom
pofuk
Čini mi se da gospoda drže crobi u minusu namjerno -prebacuju dionice po niskim vrijednostima iz fonda u fond.
Poruka malim ulagačima – treba biti strpljiv a koliko vidim najtrgovanija dionica je INA ispod ponude mola – pa tko je tu lud?
[/quote]
ti koji mole boga da im ne treba novac za auto ili kucu su u puno boljoj situaciji od onih koji moraju molit boga da im ne zatreba za psihica
pofuk
kad će AMERI izglasat plan za spas svijeta
Kakav smak svijeta?
Upravo tako. HT se npr. namjerno ‘priprema’ tako da naivci odmah prodaju sve kad dobiju nagradne dionice. Igra za naivce. Žifce treba imati čelične, ipak… i moliti se nebesima da ti novac ne zatreba za recimo auto ili kuću.
Moliti se nebesima da ti novac ne zatreba za auto ili kuću??! [huh] Blago tebi, ja se molim da mi ne zatreba za kruh i režije.. [lol]
[/quote]
Naravno da se igraju i koriste nemilosrdno lanad koja je ulozila novce koji im sutra prijeko
trebaju za kruh, paštetu, jogurt, ajd možda i poneki Beverly ili Twingač …
Ionako svaki dan odrađujemo nečiji minus i poljuljanu banku (USA, EU, Azija) i tako
punimo džepove našim organiziranim pametnjakovićima.
A za pravi profit treba samo ići njihovim koracima tj. sada se puniti i ostaviti eventualno
toliko za dokup, ak još koji put uspiju srušiti više od cijelog posrnulog svijeta 🙂
Meni nije jasno da na ovom forumu još uvijek ima ljudi koji misle da svjetska kriza nema veze s nama,
da crobex u minus tjeraju raznorazni fondovi sa svojim igricama i da ja "sića" od 700 milijardi dovoljna da se "plati" kraj krize. Kao da je burza automat pa kad više nemaš kredita ubaciš pare i voziš dalje kao da ništa nije desilo.
Izgleda da ovdje premalo ljudi zapravo čita što se vani događa. Zar nitko nije već pročtao da se počela
izvrtati jedna njemačka hipotekarna banka a ni ostale ne stoje bolje. Kriza u Europi tek počinje a tu
nažalost nema Busha da odriješi kesu i "spasi" stvar.
I sad se neki čude našem minusu a danas je Azija završila u debelom minusu, Europa se debelo crveni a i američki futuresi su debelo crveni.
A tek kad dođu godišnji izvještaji sljedeće godine. Da vidiš belaja…
Ja sam prije ljeta mislio da će kriza završiti do jeseni i da idemo dalje ali sad vidim da ona tek počinje i bojim se i razmišljati o tome da počnu rokati europske banke a zatim i azijske.
Crobex se još čak i dobro drži začudo jer bi mogao biti mnogo, mnogo niže.
[/quote]
Naravno da se igraju i koriste nemilosrdno lanad koja je ulozila novce koji im sutra prijeko
trebaju za kruh, paštetu, jogurt, ajd možda i poneki Beverly ili Twingač …
Ionako svaki dan odrađujemo nečiji minus i poljuljanu banku (USA, EU, Azija) i tako
punimo džepove našim organiziranim pametnjakovićima.
A za pravi profit treba samo ići njihovim koracima tj. sada se puniti i ostaviti eventualno
toliko za dokup, ak još koji put uspiju srušiti više od cijelog posrnulog svijeta 🙂
[/quote]
potpisujem isto-treba u dokup 100%
kako stoji europa?
Meni nije jasno da na ovom forumu još uvijek ima ljudi koji misle da svjetska kriza nema veze s nama,
da crobex u minus tjeraju raznorazni fondovi sa svojim igricama i da ja "sića" od 700 milijardi dovoljna da se "plati" kraj krize. Kao da je burza automat pa kad više nemaš kredita ubaciš pare i voziš dalje kao da ništa nije desilo.
Izgleda da ovdje premalo ljudi zapravo čita što se vani događa. Zar nitko nije već pročtao da se počela
izvrtati jedna njemačka hipotekarna banka a ni ostale ne stoje bolje. Kriza u Europi tek počinje a tu
nažalost nema Busha da odriješi kesu i "spasi" stvar.
I sad se neki čude našem minusu a danas je Azija završila u debelom minusu, Europa se debelo crveni a i američki futuresi su debelo crveni.
A tek kad dođu godišnji izvještaji sljedeće godine. Da vidiš belaja…
Ja sam prije ljeta mislio da će kriza završiti do jeseni i da idemo dalje ali sad vidim da ona tek počinje i bojim se i razmišljati o tome da počnu rokati europske banke a zatim i azijske.
Crobex se još čak i dobro drži začudo jer bi mogao biti mnogo, mnogo niže.
Neće Crobi niti danas ispod 3000 – a sutra očekujem up
kako stoji europa?
^ATX ATX 2,892.11 5:25AM ET Down 105.97 (3.53%)
^BFX BEL-20 2,689.93 5:40AM ET Down 124.18 (4.41%)
^FCHI CAC 40 4,056.96 5:25AM ET Down 106.42 (2.56%)
^GDAXI DAX 5,906.24 5:25AM ET Down 157.26 (2.59%)
^AEX AEX General 340.78 5:40AM ET Down 13.80 (3.89%)
^OSEAX OSE All Share 376.01 5:25AM ET Down 11.76 (3.03%)
^MIBTEL MIBTel 20,099.00 5:40AM ET Down 499.00 (2.42%)
^IXX ISE National-100 77.76 Sep 22 0.00 (0.00%)
^SMSI Madrid General 1,191.30 5:35AM ET Down 26.86 (2.20%)
^OMXSPI Stockholm General 254.96 5:39AM ET Down 5.32 (2.04%)
^SSMI Swiss Market 6,685.82 5:40AM ET Down 129.70 (1.90%)
^FTSE FTSE 100 4,988.65 5:25AM ET Down 99.82 (1.96%)
kako stoji europa?
Upravo mijenjanju drugu bocu s kisikom… [cry]