Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oprezno ljudi s svojim novcima. Amerikanci uopće nisu oduševljeni s prijedlogom, a ko za vraga, izglasavanje se poklopilo s propadanje wamu pa englezi imaju najveću frku s bankom dosad, nizozemci isto trtare.

Naravno da treba biti oprezan! Ako se i saniraju neke banke koje ne ostvaruju profit znači da je trulo iznutra, kao i naša brodogrdilišta koja saniramo svako malo…

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Ovo je klaonica a ne kladionica.

Bolje da sam se kladio da će Drpić i ekipa popušiti u koprivnici. Sad bi bio u plusu 120% i drhtao bih 90 minuta, ovak već drhtim 2 mjeseca a minus sve deblji.

tko si ti?????
odkud ti povlastene informacije o drpicu i ekipi?????
sta slusas od muzike????
koja si krvna grupa???
koji broj noge imas?????
koje ti je omiljeno jelo???????
zelim znati sve vazne podatke o tebi jer od sad na burzi samo tebe pratim jer si najbolje opiso stanje na burzi
pofuk
p.s.lakse je drhtati u formacijama od dva pa na vise nego sam
prijatan dan

http://www.poslovni.hr/93805.aspx

Sutra se možemo nadati blokadama i skoku Crobexa.
Što je bilo,bilo je.
Što će biti vidjet ćemo.

[/quote]

I to će plan biti usuglašen za svih 700 mlrd USD, u petak je bilo upitno da li će biti uopće što usvojeno, a ako i hoče , pričalo se o puno manjem iznosu.
Može li bolje?

[/quote]

Još jedna od maestralnih procjena.
Kao i ona za INGR-u.
Bravo.

O kolega Pofuk, dugo vas nisam čitao, ali izleda da neću ni sad. Vjeko izgleda grize nokte, a ja sam izgbio živce, dabogda me auto lupio onaj dan kad sam uplačivo novce brokeru 1 put. Iz ove perspektive čini mi se da bih bolje prošao.

Ostavljam vas na neko vrijeme. Idem na konjak, dva tri…

Bok

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

O kolega Pofuk, dugo vas nisam čitao, ali izleda da neću ni sad. Vjeko izgleda grize nokte, a ja sam izgbio živce, dabogda me auto lupio onaj dan kad sam uplačivo novce brokeru 1 put. Iz ove perspektive čini mi se da bih bolje prošao.

Bok

drz te se i nemojte ocajavati
ako Vas sta tjesi ja sam u goroj situaciji od Vas na burzi i momentalno razmisljam da li imam kakvu osobu od poverenja da povuce okidac jer bih hteo da izvrsim samoubistvo a cak i za to nemam cohones
ovo ste dobro rekli za casicu ,dve,hvala na savjetu idem i ja trgnuti
pofuk

Bok

Kako jutro odmiče, tako se i redaju razna pića na forumu. Krenuli smo s jutarnjim kavicama, sad smo na konjaku, a još amlo pa će pasti i prvi jutanji PAN (za ljepši dan)…
Ugodan dan želim!

Minibar nikad neće postati PrazniBar

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Evo trka, Amsterdam i Brisel, ko će ostvariti veći minus 🙁

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Evo trka, Amsterdam i Brisel, ko će ostvariti veći minus 🙁

kad Blanka nastupa???

kad Blanka nastupa???

Dobro pitanje, ona bar skače u pozitivno !

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

samo nebo nam je granica! nazalost prvo moramo umrijet. [cry]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Oprezno ljudi s svojim novcima. Amerikanci uopće nisu oduševljeni s prijedlogom, a ko za vraga, izglasavanje se poklopilo s propadanje wamu pa englezi imaju najveću frku s bankom dosad, nizozemci isto trtare.

Azijati su crveni, futursi su crveni, a mi ćemo u pozitivnu blokadu. Dal bog da se izblokiramo u pozitivu al šanse su male zasad, možda ipak sutra, ako ameri konačno to izglasaju popodne i oni potegnu preko 300 bodova.

Bio sam optimista, i kupio sam prošli tjedan, a bojim se da sam se uvalio u još veća govna.

Da se "pohvalim" i ja sam…

Doduše, mene je INGRA izvukla tako da je minus za sada minoran. A gledajući naloge jutros pojma nemam di će Crobex…

Agriment ričd agriment not ričd, agriment ričd vit kondišns, J… ih njihov bejlaut, i njihove kuće koje se ruše ko vrijednosnice kreirane na temelju kredita koje prodaju po 50 puta… Pa kad pukne ( ko što mora puknit, prije il poslje a dok dihta, dobro dihta) onda nama kida živce jerbo nemaš pojma kad će crobex liznit dno, da se utovariš. kad pomisliš to je to onda s one strane atlantika opet povuci potegni, ima prigovor pa sve opet u pm…

E i ugodan dan i puno sreće svima…

New Report

Close