evo nam primjera u kojoj mi zemlji živimo;
dok cijeli svijet piše o katastrofi na svjetskim burzama i to svakoga sata izlaze najnovije vijesti, ovi naši "kokošari" iz Hrvatske, bilo novinari ili političari..vikenduju!
Oni vikenduju!
Pa lako je tim nekulturnim i bezobzirnim "ništavilima" (kako bi ih drugačije nazvao; kad ne smijem ovdje psovat!), kada su se nafutrali s našom lovom, mogu sada vikendovat po moru i Slovenskim-Zagorskim brežuljcima koliko god hoće…ma tko ih y…!
moj prijedlog; sutra malo dokupiti i čekati, pa i ljude poslušati, a i svoje pameti imati. [cool]
Sutra se možemo nadati blokadama i skoku Crobexa.
Što je bilo,bilo je.
Što će biti vidjet ćemo.
[/quote]
da, nadati se…
Što je bilo,bilo je.
Što će biti vidjet ćemo.
[/quote]
I to će plan biti usuglašen za svih 700 mlrd USD, u petak je bilo upitno da li će biti uopće što usvojeno, a ako i hoče , pričalo se o puno manjem iznosu.
Može li bolje?
[/quote]
Kasniš Plavi barem tjedan dana.
Neće biti dosta tih 700B$. Njemačka je u rasulu.
Japan je već uletio u kupovinu u SADu.
Sad idu i Kinezi…..
Što je bilo,bilo je.
Što će biti vidjet ćemo.
[/quote]
da, nadati se…
[/quote]
A do onda….
http://www.youtube.com/watch?v=X6_7eNWIumo&feature=related
Zna li netko kakve su sankcije za fond managere ako im fond završi u minusu ili čime su motivirani da im fond na kraju godine ostvari bolji rezultat (manji minus ili ne daj bože plus)?
Što je bilo,bilo je.
Što će biti vidjet ćemo.
[/quote]
Složio bih se sa kolegom Plavim da se sutra možemo samo nadati blokadama i skoku Crobexa
ha ha, sad čitam komentare na prošlim stranicama, mislim da se birtić ludo zabavlja.
pa ljudi jel moguće da ne znate prepoznati razliku između dokumentaristike i fikcije? ili su vam živci na burzi toliko popustili da vam je sve maglovito? taj barmenov mali ulagač, to vam je lik, kao hijavata ili viking viki, kužite? [rolleyes]
ha ha, sad čitam komentare na prošlim stranicama, mislim da se birtić ludo zabavlja.
pa ljudi jel moguće da ne znate prepoznati razliku između dokumentaristike i fikcije? ili su vam živci na burzi toliko popustili da vam je sve maglovito? taj barmenov mali ulagač, to vam je lik, kao hijavata ili viking viki, kužite? [rolleyes]
Možda se i zabavlja, ali je pokrenuo punoooooo više nego što smo mogli očekivati i u svakom slučaju mu velika hvala, bez obzira da li je to stvarno doživio ili ne.
Što je bilo,bilo je.
Što će biti vidjet ćemo.
[/quote]
Složio bih se sa kolegom Plavim da se sutra možemo samo nadati blokadama i skoku Crobexa
[/quote]
Nije baš neko oduševljenje na NZ samo +0,5%, Dow Fut +0,24%. Ipak je prošlo samo 350 Bl. Pričekat ću Australiju i Japan to su ipak veća tržišta.
Zna li netko kakve su sankcije za fond managere ako im fond završi u minusu ili čime su motivirani da im fond na kraju godine ostvari bolji rezultat (manji minus ili ne daj bože plus)?
Koliko ja znam sankcije postoje samo za mirovinske fondove. Oni moraju osigurati zajamčeni prinos. Dakle sve ispod zajamčenog prinosa fond mora nadoknaditi ulagačima iz svog džepa.