stvarno ga i taj Jurčić lupeta bezveze
stvarno ga i taj Jurčić lupeta bezveze
[/quote]
Nažalost, svi skupa samo lupetaju desetljećima i jedna su velika generacijska pogreška.
Sto je najžalosnije ima i onih koji sve slijepo slušaju i dopuštaju da drugi "misle" za njih.
Tko nezna kaj bi sa vlastitom lovom, nek je radije odmah baci kroz prozor [lol]
Neka sad Birtić bude faca i javno obznani kad, gdje i što se dešavalo, po mogućnosti što točnije vrijeme i tickere nad kojima se akt dešavao. Ovako fakat ispada da želi radi osobnih interesa kroz muljažu drugih postići neki efekat. Ali niti to neće biti dovoljno da se poduzmu određene protumjere jer, ipak je to slobodno tržište. Ako neko hoće svijesno ići u minus, ili bolje rečeno u Cash, sigurno ima dobar razlog zašto to radi. Isto tako i manager koji je to napravio laganini se može izvući na to. Nije da baš opravdavam, jer se i meni u portfelju radi minus, ali samo pokušavam biti što objektivniji i bez nekih sentimenata. Sve u svemu, mišljenja sam da će (opet) ispasti – "tresla su se brda – rodio se miš"
Nije na Birtiću da bude faca. On je svoje rekao. Sad je DORH-u i Hanfa-i da kaže svoje, tj. da pozove Birtića na razgovor ugodni u cilju popunjavanja formulara s tim neizrečenim detaljima. I zatim da odradi kazneni postupak.
[/quote]
Eto, pa to ti je to! Opet Birtić mora reći svoje. Ako ovo i je neka lavina pokrenuta njegovim napisom, onda mora iza toga stajati do kraja. Inače, mišljenja sam, ništa se neće dogoditi.
A to da Birtić ne treba raditi posao HANFa, to je ionako jasno baš kao i značenje kratice HANFA, zar ne?!
Krajnje je vrijeme da i mi osnujemo udrugu jer jedan po jedan kao nijedan!
Kolega koji su željni odvojiti malo svoga vremena i poduzeti korake radi osnivanja udrge malih dioničara pozivam da mi se jave na p.m. radi dogovora!
izvrsna ideja! Potpisujem!
«FTD»: Hypo Real Estate droht der Kollaps
(ukratko, najnovije vijesti iz Njemačke, prije 51 min.)..
DPA – vor 51 Minuten
Njemački Financijski koncern "Hypo Real Estate" pred totalnim kolapsom.
München (dpa) – Die Finanzkrise erwischt nach Informationen der «Financial Times Deutschland» erstmals mit voller Wucht einen großen deutschen Finanzkonzern: Dem Münchner Immobilienfinanzierer Hypo Real Estate drohe wegen massiver Liquiditätsprobleme der Kollaps.
U prilogu Vašeg odgovora,sa kojim se u potpunosti slažem,pitam gospodina Glavaša otkud on zna da je dotični fond menadžer član njihovog udruženja ili još bolje ako svi fond menadžeri moraju biti članovi Vašeg udruženja onda KAKVO JE TO UDRUŽENJE PO KOJEM JE ČLANSTVO OBAVEZNO!!!!!
‘CNN’: Einigung über US-Rettungsplan für Finanzsektor
Sonntag 28. September 2008, 22:25 Uhr
Vijesti u 22:25h.
WASHINGTON (dpa-AFX) – Demokraten und Republikaner im US-Kongress sowie die Regierung haben eine Einigung über einen Rettungsplan für notleidende Banken erzielt, berichtete der TV-Sender CNN am Sonntag. Nach zähem Ringen herrsche "breite Einigkeit" im Kongress. Das 700 Milliarden Dollar schwere Paket soll am Montag vom Repräsentantenhaus verabschiedet werden. Der Senat soll später zustimmen.
Experten hatten gewarnt, wenn vor Öffnung der Finanzmärkte am Montagmorgen kein Rettungspaket auf dem Tisch liege, könnten die Märkte mit erneuten Kurseinbrüchen und Panik reagieren./pm/DP/zb
(experti Njemačke burze upozoravaju, ako u Ponedjeljak prilikom otvaranja burzi ne bude na stolu "paket spasa", doći će do paničnog prodavanja dionica i njihovog daljnjeg pada).
Još jedno pitanje za Gospodina Glavaša.Kada se uhvate neki profesori da primaju mito onda se dekanat ili šta već javlja da su oni trebali to najprije riješiti između sebe pa tek onda Policija(sa pozivnicom za bal i ne tako javno već oko pola noći) dok Vi tvrdite da trebate štititi samo ugled a ne i lopovluk.Dajte se dogovorite šta je posao Vašeg udruženja i rašćistite kada je lopov lopov i dali se ugled štiti tako da se gurne glava u pijesak!!!!
Sveps kaže:
ja ne podržavam. Ono što je napisano je kao u romanu i svodi se na rekla – kazala. Neka kolega podnese prijavu s imanima i prezimenima, mislim da će to biti korisnije
Odgovor
Niti ne moraš podržati, to od tebe nitko ultimativno ne traži. Mislim da neke stvari ne treba crtati već duže vrijeme (osim možda Samodolu čisto zbog njegove pozicije). Samo se pitam u kakvoj si misiji ti i tvoji istomišljenici.
Na koncu konca zašto pravna država konačno ne bi odradila svoj posao kako valja i na sam spomen sumnje???(premda čisto sumnjam). Pa ko živ ko mrtav. Ja osobno više ne mogu podnositi prevare i pljačke koje se dešavaju ovom narodu već skoro 20 godina. Više nije toliko ni bitno da li sam ja popušio foru od nekakvih dečkića u odijelima koji se šepure mojom lovom. Bitno je u kakvom okruženju i na koji način će sutra živjeti moja djeca. Djeca slična mojoj koju btw. u ovoj prekrasnoj državi danas UBIJAJU i na zagrebačkim ulicama.
Zvuči patetično, ali zar su stvarno ljudi ginuli za državu u kojoj vladaju pljačka, kriminal i ubojstva.
Sutra se možemo nadati blokadama i skoku Crobexa.
Što je bilo,bilo je.
Što će biti vidjet ćemo.
Sutra se možemo nadati blokadama i skoku Crobexa.
Što je bilo,bilo je.
Što će biti vidjet ćemo.
[/quote]
I to će plan biti usuglašen za svih 700 mlrd USD, u petak je bilo upitno da li će biti uopće što usvojeno, a ako i hoče , pričalo se o puno manjem iznosu.
Može li bolje?