Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobar dan svima . Novi sam na forumu a u dionicama sam od ipo tht.
Moj portfelj i ulazi

Ht – 63 – ulaz na ipo
INGRA – 100 kom – po 160
LEDO – 5 kom po 7550
atlantic 7 kom na 925 + 22 kom na 680 (29 kom)

Ulaz i sadašnja cijena oko 100 000 kn

Ako i kad neko ima vremena molim analizu portfelja.
Hvala

smanjuje se minus.......

Nema brige, sutra u 15.30 će nam drivo objasniti kako će sanirati dug koji je
napravljen i kako je jako zelena percepcija ispred svih nas rvata … [cool]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

………..nevezano uz vašu raspravu……………imam ja jedno pitanje

što će se dogoditi ako neka europska banka ode pod led ( tipa ubs ili fortis ) a ima neka potraživanja od nas kao prezadužene države ??? pa bude prisiljen povući malo perja

ima li netko da prati te simulacije ( znam da se roha neće javiti, ali ostali slobodno )

Joj Sanco… pa ti si zaboravil kak se to radi? ’41 je zbrisal kralj Petar s parama, ’45 smo sve nacionalizirali, 90-ih smo sve prodali, a sad bumo opet sve nacionalizirali. [lol] Chea nemamo, al evo nek nas vodi Beholder. Moj glas.
[/quote]

………..ma sve pet, a možda i deset?………………….samo lako je nacionalizirati imovinu indijanaca i siromašnih kauboja………………..ali što ćeš nacionalizirati kad jadni i siromašni indijanci nemaju ništa osim šatora ………………….

a i taj bljedoliki biholder mi ne sliči na chea nimalo [lol] više sliči superhiku

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Dobar dan svima . Novi sam na forumu a u dionicama sam od ipo tht.
Moj portfelj i ulazi

Ht – 63 – ulaz na ipo
INGRA – 100 kom – po 160
LEDO – 5 kom po 7550
atlantic 7 kom na 925 + 22 kom na 680 (29 kom)

Ulaz i sadašnja cijena oko 100 000 kn

Ako i kad neko ima vremena molim analizu portfelja.
Hvala

Odlićčan portfelj, s obzirom da si novi ulagač, imaš sve predispozicije biti kao Soroš, zato nemoj čekati da ti drugi analiziraju portfelje kada si rođen ulagač sam. Počni učiti i sretno! Ćao!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

što će se dogoditi ako neka europska banka ode pod led ( tipa ubs ili fortis ) a ima neka potraživanja od nas kao prezadužene države ??? pa bude prisiljen povući malo perja

ima li netko da prati te simulacije ( znam da se roha neće javiti, ali ostali slobodno )

Joj Sanco… pa ti si zaboravil kak se to radi? ’41 je zbrisal kralj Petar s parama, ’45 smo sve nacionalizirali, 90-ih smo sve prodali, a sad bumo opet sve nacionalizirali. [lol] Chea nemamo, al evo nek nas vodi Beholder. Moj glas.
[/quote]

………..ma sve pet, a možda i deset?………………….samo lako je nacionalizirati imovinu indijanaca i siromašnih kauboja………………..ali što ćeš nacionalizirati kad jadni i siromašni indijanci nemaju ništa osim šatora ………………….

a i taj bljedoliki biholder mi ne sliči na chea nimalo [lol] više sliči superhiku
[/quote]

Lako cemo s time. Indijancima cemo ostaviti ono sto imaju, a kauboje cemo lupiti po glavi. Dakle, slijedi nacionalizacija (bez odstete naravno), INA, HT, ZABA, PBZ (Erste cemo pustiti na miru, ipak su oni dosli k nama) i jos pregrst poduzeca…. a sve pod motom "tudje necemo, svoje vracamo"..

E sad, ako Beholder otpada, koga cemo za novog Chea?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

[/quote]

[/quote]

Lako cemo s time. Indijancima cemo ostaviti ono sto imaju, a kauboje cemo lupiti po glavi. Dakle, slijedi nacionalizacija (bez odstete naravno), INA, HT, ZABA, PBZ (Erste cemo pustiti na miru, ipak su oni dosli k nama) i jos pregrst poduzeca…. a sve pod motom "tudje necemo, svoje vracamo"..

[/quote]

Predlažem cjenjenog kolegu samprasa. [thumbsup]Ima bogat vokabular,fino se izražava,ne trpi kritiku,ima priku na poslovnom…………hmmm……da….dafinitivno SAMPRAS [kiss]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

DEIMOSA!

Hmph, dobar prijedlog, ali on bi nas pretvorio u Horde Zla…. [lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

nema ništa besplatno………… [lol] [lol] vidi prilog……..
nadam se da je ivana postavila par neugodnih pitanja drljubi

Objavljeno
28.9.2008 8:54:33
Vrijeme zadnje promjene
28.9.2008 12:13:06

Jurčić: EU izvlači novac iz Hrvatske

"Samo je u mišolovci sir besplatan", zaključio je Jurčić

Bankamagazin

U jučerašnjem poslijepodnevnom dijelu godišnje konferencije Akademije za politički razvoj, koja se sa središnjom temom pristupanja Hrvatske u EU održava u Zadru, SDP-ov ekonomski strateg Ljubo Jurčić izjavio je da Slovenija i Srbija imaju bolje pregovaračke pozicije nego Hrvatska, piše Slobodna Dalmacija.

"Slovenija je ekonomski efikasna, za razliku od Hrvatske. A Srbija ima specifičan položaj i EU će puno toga progledati Srbiji kroz prste, jer se drugačije ne može srediti pitanje Balkana", rekao je Jurčić. Naglasio je da mnogi u Hrvatskoj pogrešno očekuju bolji život ulaskom u EU. "Plaće neće skočiti i ljudima to treba reći. Štoviše, zarađivat će se još i teže, jer će konkurencija biti veća", rekao je Jurčić.

Ocijenio je i da su predpristupni fondovi uvredljivi za Hrvatsku, koja se time postavlja u ulogu prosjaka, a Europa zapravo vješto izvlači novac iz Hrvatske, vraćajući, u vidu fondova, tek mali dio. "Samo je u mišolovci sir besplatan", zaključio je Jurčić.

Hvala Valentine.

Pitanje za sve : koliko je cijena ingr -163 po staroj varijanti vrijednovanja

Hvala

smanjuje se minus.......

hehe Sanco, neće nam onda INGR, IGH i THNK više gradit po hrvatskoj, bit će ORA 2010, ORA 2011 [lol]

…….nenene, tehniku ne mogu dobiti, nju ćemo fuzionirati sa todom da mu ima tko raditi one štale za konzum, hihi [smiley]

evo i ovdje će trebati nova štala
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=55476

New Report

Close