Dobar dan svima . Novi sam na forumu a u dionicama sam od ipo tht.
Moj portfelj i ulazi
Ht – 63 – ulaz na ipo
INGRA – 100 kom – po 160
LEDO – 5 kom po 7550
atlantic 7 kom na 925 + 22 kom na 680 (29 kom)
Ulaz i sadašnja cijena oko 100 000 kn
Ako i kad neko ima vremena molim analizu portfelja.
Hvala
Nema brige, sutra u 15.30 će nam drivo objasniti kako će sanirati dug koji je
napravljen i kako je jako zelena percepcija ispred svih nas rvata … [cool]
………..nevezano uz vašu raspravu……………imam ja jedno pitanje
što će se dogoditi ako neka europska banka ode pod led ( tipa ubs ili fortis ) a ima neka potraživanja od nas kao prezadužene države ??? pa bude prisiljen povući malo perja
ima li netko da prati te simulacije ( znam da se roha neće javiti, ali ostali slobodno )
Joj Sanco… pa ti si zaboravil kak se to radi? ’41 je zbrisal kralj Petar s parama, ’45 smo sve nacionalizirali, 90-ih smo sve prodali, a sad bumo opet sve nacionalizirali. [lol] Chea nemamo, al evo nek nas vodi Beholder. Moj glas.
[/quote]
………..ma sve pet, a možda i deset?………………….samo lako je nacionalizirati imovinu indijanaca i siromašnih kauboja………………..ali što ćeš nacionalizirati kad jadni i siromašni indijanci nemaju ništa osim šatora ………………….
a i taj bljedoliki biholder mi ne sliči na chea nimalo [lol] više sliči superhiku
Dobar dan svima . Novi sam na forumu a u dionicama sam od ipo tht.
Moj portfelj i ulazi
Ht – 63 – ulaz na ipo
INGRA – 100 kom – po 160
LEDO – 5 kom po 7550
atlantic 7 kom na 925 + 22 kom na 680 (29 kom)
Ulaz i sadašnja cijena oko 100 000 kn
Ako i kad neko ima vremena molim analizu portfelja.
Hvala
Odlićčan portfelj, s obzirom da si novi ulagač, imaš sve predispozicije biti kao Soroš, zato nemoj čekati da ti drugi analiziraju portfelje kada si rođen ulagač sam. Počni učiti i sretno! Ćao!!!
što će se dogoditi ako neka europska banka ode pod led ( tipa ubs ili fortis ) a ima neka potraživanja od nas kao prezadužene države ??? pa bude prisiljen povući malo perja
ima li netko da prati te simulacije ( znam da se roha neće javiti, ali ostali slobodno )
Joj Sanco… pa ti si zaboravil kak se to radi? ’41 je zbrisal kralj Petar s parama, ’45 smo sve nacionalizirali, 90-ih smo sve prodali, a sad bumo opet sve nacionalizirali. [lol] Chea nemamo, al evo nek nas vodi Beholder. Moj glas.
[/quote]
………..ma sve pet, a možda i deset?………………….samo lako je nacionalizirati imovinu indijanaca i siromašnih kauboja………………..ali što ćeš nacionalizirati kad jadni i siromašni indijanci nemaju ništa osim šatora ………………….
a i taj bljedoliki biholder mi ne sliči na chea nimalo [lol] više sliči superhiku
[/quote]
Lako cemo s time. Indijancima cemo ostaviti ono sto imaju, a kauboje cemo lupiti po glavi. Dakle, slijedi nacionalizacija (bez odstete naravno), INA, HT, ZABA, PBZ (Erste cemo pustiti na miru, ipak su oni dosli k nama) i jos pregrst poduzeca…. a sve pod motom "tudje necemo, svoje vracamo"..
E sad, ako Beholder otpada, koga cemo za novog Chea?
[/quote]
[/quote]
Lako cemo s time. Indijancima cemo ostaviti ono sto imaju, a kauboje cemo lupiti po glavi. Dakle, slijedi nacionalizacija (bez odstete naravno), INA, HT, ZABA, PBZ (Erste cemo pustiti na miru, ipak su oni dosli k nama) i jos pregrst poduzeca…. a sve pod motom "tudje necemo, svoje vracamo"..
[/quote]
Predlažem cjenjenog kolegu samprasa. [thumbsup]Ima bogat vokabular,fino se izražava,ne trpi kritiku,ima priku na poslovnom…………hmmm……da….dafinitivno SAMPRAS [kiss]
DEIMOSA!
Hmph, dobar prijedlog, ali on bi nas pretvorio u Horde Zla…. [lol]
nema ništa besplatno………… [lol] [lol] vidi prilog……..
nadam se da je ivana postavila par neugodnih pitanja drljubi
Objavljeno
28.9.2008 8:54:33
Vrijeme zadnje promjene
28.9.2008 12:13:06
Jurčić: EU izvlači novac iz Hrvatske
"Samo je u mišolovci sir besplatan", zaključio je Jurčić
Bankamagazin
U jučerašnjem poslijepodnevnom dijelu godišnje konferencije Akademije za politički razvoj, koja se sa središnjom temom pristupanja Hrvatske u EU održava u Zadru, SDP-ov ekonomski strateg Ljubo Jurčić izjavio je da Slovenija i Srbija imaju bolje pregovaračke pozicije nego Hrvatska, piše Slobodna Dalmacija.
"Slovenija je ekonomski efikasna, za razliku od Hrvatske. A Srbija ima specifičan položaj i EU će puno toga progledati Srbiji kroz prste, jer se drugačije ne može srediti pitanje Balkana", rekao je Jurčić. Naglasio je da mnogi u Hrvatskoj pogrešno očekuju bolji život ulaskom u EU. "Plaće neće skočiti i ljudima to treba reći. Štoviše, zarađivat će se još i teže, jer će konkurencija biti veća", rekao je Jurčić.
Ocijenio je i da su predpristupni fondovi uvredljivi za Hrvatsku, koja se time postavlja u ulogu prosjaka, a Europa zapravo vješto izvlači novac iz Hrvatske, vraćajući, u vidu fondova, tek mali dio. "Samo je u mišolovci sir besplatan", zaključio je Jurčić.
Hvala Valentine.
Pitanje za sve : koliko je cijena ingr -163 po staroj varijanti vrijednovanja
Hvala
hehe Sanco, neće nam onda INGR, IGH i THNK više gradit po hrvatskoj, bit će ORA 2010, ORA 2011 [lol]
…….nenene, tehniku ne mogu dobiti, nju ćemo fuzionirati sa todom da mu ima tko raditi one štale za konzum, hihi [smiley]
evo i ovdje će trebati nova štala
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=55476