Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trenutno je na VSE -0,94 % , ali 10 dionica je u plusu . Jedna od njih je MNDS sa +1,17 i 43.018,10 kn prometa. Nemojte mi kontra Mundusa .

darko09:

SNC: ” Pobježe KOEI ispod 800 u sitno ” Još uvijek je iznad 800, 12,06 h.

I odmah se počela slagati kupnja na 805 i 810.

Na 800 se nalazi 1002 kom .Bez obzira na pad tržišta prodavati KOEI na 800 je glupo.

Croblack:

darko09:

SNC: ” Pobježe KOEI ispod 800 u sitno ” Još uvijek je iznad 800, 12,06 h.

I odmah se počela slagati kupnja na 805 i 810.

Na 800 se nalazi 1002 kom .Bez obzira na pad tržišta prodavati KOEI na 800 je glupo.

nisam ni namjeravao prodavati, nazvao sam brokere i rekao im da mi po defaultu zabrane prodaju ovih dana 😀

tek sad skužih ovaj na 800, neda netko dolje 🙂

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Azija je završila u debelom plusu ca. +2 %.
Europa se zeleni, već prelaze indeksi +1 %, do kraja dana ćemo i mi [smiley2]

Mene ne brine azija i europa, mene brine sto svijecom moras trazit dionicu koja ima veci povrat od orocenja u EUR.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Varteks:

Kupnja – VART-R-1
100 182,14
74 182,13
79 182,12
151 182,08
1.000 182,07

Prodaja – VART-R-1
296 187,00
200 188,00
49 189,00
24 189,99
50 190,00

Ako uskoro fondovi ne zapnu, odosmo u debeli, debeli minus?

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

Ovi na badelu ko kroneri 🙂
Ode 650[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ako uskoro fondovi ne zapnu, odosmo u debeli, debeli minus?

Tko to mi? Odošu samo neki, nikako svi. Uvijek postoje dionice koje rastu i kada druge padaju.

plavi:

Azija je završila u debelom plusu ca. +2 %.
Europa se zeleni, već prelaze indeksi +1 %, do kraja dana ćemo i mi [smiley2]

Mene ne brine azija i europa, mene brine sto svijecom moras trazit dionicu koja ima veci povrat od orocenja u EUR.

Ja ovo ne razumijem.

Ma pusti darkec, to iako nema veze s ničim, kao ni oni postovi na MMTZ.

plavi: ” Azija je završila u debelom plusu ca. +2 %. Europa se zeleni, već prelaze indeksi +1 %, do kraja dana ćemo i mi [smiley2] ” Mene ne brine azija i europa, mene brine sto svijecom moras trazit dionicu koja ima veci povrat od orocenja u EUR.

O čemu vi kolega?
Od 01.01.2007. meni je od mojih dionica prihod ca. sljedeći:

INGR + 70 %,
PBZ + 30 %,
VART +50 %,
KOEI + 25 %,
ZABA ca. +30 %

Za te novce da sam oročio u banci mogao bih dobiti max. kamatu od 5,5 % , ako govorimo o EUR valuti.
Znaći da sam oročio , 31.12.2007. bih ostvario + 5,5 %.

Ovako u dionicama sam sada u samo 3 mjeseca u plusu preko 40 % i to ne računajući presslagivanje , ispalo bi još više.

Prema tome ????????????????????

[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

deimos: ” plavi: ” Azija je završila u debelom plusu ca. +2 %. Europa se zeleni, već prelaze indeksi +1 %, do kraja dana ćemo i mi [smiley2] ” Mene ne brine azija i europa, mene brine sto svijecom moras trazit dionicu koja ima veci povrat od orocenja u EUR. ” O čemu vi kolega? Od 01.01.2007. meni je od mojih dionica prihod ca. sljedeći: INGR + 70 %, PBZ + 30 %, VART +50 %, KOEI + 25 %, ZABA ca. +30 % Za te novce da sam oročio u banci mogao bih dobiti max. kamatu od 5,5 % , ako govorimo o EUR valuti. Znaći da sam oročio , 31.12.2007. bih ostvario + 5,5 %. Ovako u dionicama sam sada u samo 3 mjeseca u plusu preko 40 % i to ne računajući presslagivanje , ispalo bi još više. Prema tome ???????????????????? [smiley7]

pa gdje si 1.01. kupio varteks po 140 kuna????[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close