Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bijela kuća: Očekujemo dogovor do ponedjeljka

[/quote] tigrus

O lovac, bez brige, vec je akcija krenula…
samo je pitanje koji su scenarij, stvarno veliki decki dogovorili.
[thumbsup]
[/quote]

Neka,neka samo ide,sve će to doći na svoje,kad-tad vrag dođe po svoje. [pray] [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Hanfa treba istražiti sve brokerske kuće i sve fond managere.Ili ako to ne naprave onda im smrdi u Hanfi.Pa Samodol je isto samo čovjek,i to po meni predugo šuti…..Možda je radio u tajnosti.
Mislim da ovdje ima puno više materijala i novaca nego na faksu.Ovo se treba istražiti.To je kriminal.Zato sad se pokaži kakav si čovjek Herr Samodol.

Ma kakav faks???????? Stari moj, tu su takvi novci u pitanju da nismo ni svjesni toga. Čista pljačka da čistija ne može biti!!!!
A sjećam se sprdačina tu na forumu još prije 6-7 mjeseci kad su neki tu pisali. Znate kaj ljudi- ja sam ogorčen. Ovi su krali cijelu ovu godinu i radili budale od nas. Sad kad im je manevarski prostor pri kraju i skroz sužen,sad su se neki novinari ohrabrili pisati. Pitam se zašto to nisu učinili puno prije kad bi šteta bila puno,puno manja. Danas su ovi natrpani tolko da mogu podmititi sve živo u ovoj državi. Ne znam kak vi,ali ja apsolutno ne vjerujem u pravnu državu.

Bijela kuća: Očekujemo dogovor do ponedjeljka

@maratonac
jel vidis sada zasto sam prodao mali dio svog portfelja koji sluzi za "spekulacije"?

Hanfa treba istražiti sve brokerske kuće i sve fond managere.Ili ako to ne naprave onda im smrdi u Hanfi.Pa Samodol je isto samo čovjek,i to po meni predugo šuti…..Možda je radio u tajnosti.
Mislim da ovdje ima puno više materijala i novaca nego na faksu.Ovo se treba istražiti.To je kriminal.Zato sad se pokaži kakav si čovjek Herr Samodol.

Koliko će Hanfa istražiti dovoljna je činjenica da vijest nije prenijela HRT nego RTL. Toliko o namjeri i ozbiljnosti Hanfe. [bye]

Koliko će Hanfa istražiti dovoljna je činjenica da vijest nije prenijela HRT nego RTL. Toliko o namjeri i ozbiljnosti Hanfe. [bye]
[/quote]

Ajde Šprajc da vidimo sad kakav si igrač

heheheee , ovo je bolje od svih američkih filmova na tv

Vaš link

0,89%
0,13%
-0,2%

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Poštovani ulagači na TK, medvjedi ili bikovi. Trenutno smo došli do točke prelamanja. Nepotrebno je dozivati ili priželjkivati gdje je dno u ovoj krizi. Ovo je dno, ispod toga postoji samo kataklizma ( vezano na zbivanja u USA), kada kategorije vrijednosti, dionica , nekretnina pa i novca postaju irelevantan pojam.Duboko sam uvjeren da nas bailout ili modificirana verzija istog, vodi ka smirivanju situacije i postepenom oporavku. U suprotnom, medvjedi ili bikovi, jednako nam se loše piše.

Poštovani ulagači na TK, medvjedi ili bikovi. Trenutno smo došli do točke prelamanja. Nepotrebno je dozivati ili priželjkivati gdje je dno u ovoj krizi. Ovo je dno, ispod toga postoji samo kataklizma ( vezano na zbivanja u USA), kada kategorije vrijednosti, dionica , nekretnina pa i novca postaju irelevantan pojam.Duboko sam uvjeren da nas bailout ili modificirana verzija istog, vodi ka smirivanju situacije i postepenom oporavku. U suprotnom, medvjedi ili bikovi, jednako nam se loše piše.

Da baš, našto bi to uopće ličilo, nekako se čini nevjerovatno.

tigrusrijesio sam se govneta od IGHa.
fufff…jedva.
sreca!

Dak mi tigrus reci koliko si to dionica IGH kupio, pa opet prodao?

jako malo.
[lol]
[/quote]

Ja skoro sa miljom kuna unutra, pa ne uzdišem. Kao što vidiš rijetko i pišem. Tu i tamo malo pročitam koji post i to je to. A vidim da mnogi tu uzdišu i strepe, a ulog im je kikiriki…
[/quote]

milion je isto jako malo.
[thumbsup]

[/quote]

Upravo me žena pitala koliko nam je OIF zaradio, kada sam joj rekao da sam izvukao lovu sa 2 500 eura minusa bilo je… Istraga se trebala provest početkom 2008. kada su i krenula sr…. Ovakvih ljudi koji su izgubili lovu je na tisuće.
Negdje prije par mjeseci sam napravio sam svoj portfelj i od tada sam u plusu, neznatnom ali ipak plusu. Stoga toliko o tome koliko treba dat svoj novac profesionalcima i koilko smo zaštićeni. Moje iskreno mišljenje je da nitko neće biti kažnjen, ali će manje biti malverzacija, očigledno je sve ovo pri kraju, pa se zato sada i provode "istrage".

Surround all arround when it hits the ground

Dinamo izgubio BBBsrušit će stadion i evo novi posao za JURU RADIĆA

New Report

Close