Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HRTL dnevnik naslov teme -RUŠE LI FONDOVI CIJENE DIONICA NA ZSE KAKO BI IMALI JEFTINU KUPNJU- hanfa istražuje dnevnik počinje u 18,30h

bit će http://www.youtube.com/watch?v=gVt26U5dF2k ali će valjda prestat s tim, valjat će nam to ko njima 700 000 000 000
[/quote]

[lol] [lol] [lol] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

DJ upravo u zelenom …

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

HRTL dnevnik naslov teme -RUŠE LI FONDOVI CIJENE DIONICA NA ZSE KAKO BI IMALI JEFTINU KUPNJU- hanfa istražuje dnevnik počinje u 18,30h

Kasno sam uključio tv, da li je tko gledao?

@tigrus
, imaš li ti s tim kakve veze ?
[/quote]

Barbosa,
ovo ima veze s svima nama…
[wink]

rijesio sam se govneta od IGHa.
fufff…jedva.
sreca!
[thumbsup]

Auuuuuuuuuuuuuuuu.
Pa kolega vi ste bili jedan od predvodnika "Ide to up,up, minimalno 3% sutra,a ako ne sutra onda do ponedeljka barem 2%".
Šta ipak nije otišlo up,up?
Iznenadilo vas?

Nema vam druge nego se sad učlaniti u ULKSDKŠSPNPSPPF

[/quote]

Prisjelo mu mljackanje.

tigrusrijesio sam se govneta od IGHa.
fufff…jedva.
sreca!

Dak mi tigrus reci koliko si to dionica IGH kupio, pa opet prodao?

jako malo.
[lol]

Ako HANFA bude radila svoj posao vrlo se lako može vidjeti tko šta radi oni bar imaju uvid u transakcije.

naravno da policija ima uvid u sve.
ovdje pricamo o policiji, a ne samo o HANFI,
samo da bude jasno kako su stvari poslagane.
idemo dalje!

[thumbsup]

HANFA počela istragu o RUŠENJU BURZE OD STRANE FONDOVA na RTL 18.30 VIJESTI

Na vijestima RTL-a danas u 18 sati i 30 minuta biti će o tome kako Hanfa istražuje namjerno rušenje cijena dinica na ZSE od strane fondova, da ih mogu kasnije jeftinije kupiti.

To je zbog onog članka jučer u Lideru kada je novinar imao intervju sa jednim menađerčićom koji se igrao boga sa nama ovčicama… možda nakon Indexa krene akcija Crobex. [pray]
[/quote]

O lovac, bez brige, vec je akcija krenula…
samo je pitanje koji su scenarij, stvarno veliki decki dogovorili.
[thumbsup]

Hanfa treba istražiti sve brokerske kuće i sve fond managere.Ili ako to ne naprave onda im smrdi u Hanfi.Pa Samodol je isto samo čovjek,i to po meni predugo šuti…..Možda je radio u tajnosti.
Mislim da ovdje ima puno više materijala i novaca nego na faksu.Ovo se treba istražiti.To je kriminal.Zato sad se pokaži kakav si čovjek Herr Samodol.

Hanfa treba istražiti sve brokerske kuće i sve fond managere.Ili ako to ne naprave onda im smrdi u Hanfi.Pa Samodol je isto samo čovjek,i to po meni predugo šuti…..Možda je radio u tajnosti.
Mislim da ovdje ima puno više materijala i novaca nego na faksu.Ovo se treba istražiti.To je kriminal.Zato sad se pokaži kakav si čovjek Herr Samodol.

ovo je vece od Samodola.
Samodol je samo pijun.
on je postavljen od "nekih".
ti "neki" su bitni.
oni odlucuju, a odlucili su…
[thumbsup]

tigrusrijesio sam se govneta od IGHa.
fufff…jedva.
sreca!

Dak mi tigrus reci koliko si to dionica IGH kupio, pa opet prodao?

jako malo.
[lol]
[/quote]

Ja skoro sa miljom kuna unutra, pa ne uzdišem. Kao što vidiš rijetko i pišem. Tu i tamo malo pročitam koji post i to je to. A vidim da mnogi tu uzdišu i strepe, a ulog im je kikiriki…

Jeste li primjetili da več dva dana nema mazohističkih iskrcavanja nego se prodaje na druge metode kao navlačenje kupnje, postavljanje strašila na bid i skriveni nalozi na asku ?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@ TIGRUS

Stari moj, generalna frka, ne usude se više ni jedinice rasipati [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

@prinos

da, vidim da mi vise ne kelje kulje…
valjda misle da policija cita forum…
[thumbsup]

New Report

Close