Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve su oči uprte u Amere a oni bi do večeras mogli okrenuti u zeleno iako su otvorili s minusom. [bye]

Evo sada kreće šminkanje Crobija sa – 1,24 … pa bumo vidili 🙂

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Sve su oči uprte u Amere a oni bi do večeras mogli okrenuti u zeleno iako su otvorili s minusom. [bye]

Nakon Bushevog govor Dow se spusti ispod -1%, a prije govora je bio preko -2%

Evo sada kreće šminkanje Crobija sa – 1,24 … pa bumo vidili 🙂

I mrtvace šminkaju. Samo da ga ne mumificiraju zauvijek. Ovako nek se raspadne pa ce rasti zelena trava.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kao što rekoh, sve su naštimali, jer misle da je Hr burza njihova privatna prccvarnica, a narod mehke ofcice:

3.100,20 -0.81% 136.452.207,30 kn 82.937.274,07 kn 53.514.933,23 kn

Zato ih svi skupa mali čekamo onda kada budu najtanji … za izbore [bye]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Je je led je vruć, živi mrtvac, mudra budala, skromna raskoš, minus je plus ko će ga više znat. Ovo više nema veze sa ulaganjem, ovo je ruski rulet.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

KRATKO I JASNO
Mosonyi: MOL neće dati novu ponudu za Inu
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Mađarska naftna i plinska grupa MOL nema namjeru dati novu javnu ponudu za dionice hrvatske Ine ako trenutna ponuda ne bude imala dovoljan odaziv, izjavio je glavni direktor MOL-a Gyorgy Mosonyi u današnjem intervjuu agenciji Reuters.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/mosonyi-mol-nece-dati-novu-ponudu-za-inu,26194.html

rijesio sam se govneta od IGHa.
fufff…jedva.
sreca!
[thumbsup]

bit cu sperman ko puska da polupam po asku u ponedjeljak!
[thumbsup]

rijesio sam se govneta od IGHa.
fufff…jedva.
sreca!
[thumbsup]

A jesi vidio.
Jesam ti rekao da ćeš rigati nakon toliko mljackanja.

Ako Ameri izglasaju ovo danas ili preko vikenda….bude u ponedeljak kod nas i na svim burzama rast nevideni.Na NTV govore da su Njemci napeti ko puške za kupovinu…Kod nas će biti ista stvar jer svima nam je dosta pada,neizvjesnosti i gubitaka.Ja u ponedeljak startam sa dokupom.Imam svoje 3-4 miljenice i njih budem dobro nadokupio.A uvijeren sam da mnogo ljudi je čekalo samo taj signal.Fondovima je isto vrijeme jer moraju kupovati prije nego svi dobe novce od INE. U USA se je odigralo što je trebalo,polomili su banke koje su želili.Ostale su dvje največe i nemaju više konkurencije BAC i JPM. Da su kupovali trebalo im je 20 godina da dodu dot og imetka( ovo danas od 1,9 miliardi za WM je poklon ko da neko proda ZABU za 1.milion kuna ),ovako su dobili za par tjedana.Sad je sve spremno za novi rast.Samo da se još političari izdogovaraju i podjele svoje carstvo.

Ameri su svjetski manipulatori,glumci i režiseri filmova i događaja….Oni su bili i ostali lopovi,neradnici,…Jedino što znaju to su financije i u tome su maheri ( Hercegovačka krv-).Njihova ekonomija se bazira samo na bankama i financijama,nafta,sve ostalo je =0.Zato moraju ovo spasiti jer nema banaka,nema love a onda nema ni mogučnosti ratovanja.A oni vole ratovati.
Evropa je za njih majka kulture,rada,poštenja…samo su nas opet navukli i pokušali sjeb…

New Report

Close