jedino bi ja izbacio ove riječi JAAAKI jer smo već jako pali … ono što hoću reći je da se bojim da nas prije nego taj novac krene u dionice možda prvo čeka jedna niža razina …
što mislite o tome ?
ja mislim da FM OIF-a sanja da zamijeni mjesto sa FM OMF-a barem na mjesec dana.
Najbolje da mi, braćo Hrvati, rasprodamo sve! Sve što imamo, a i ono što nemamo (e, tu smo šampijoni, u prodavanju magle "na veliko").
Koji će nam k…c i firme i INA i HT i …. i Hrvacka na kraju krajeva.
Prodajmo sve pa nek se vidi raskoš!
Pozdrav svima!
[angry]
Pogledajmo kako Crobex izgleda danas.
@gismund: koliko god to što govoriš ima smisla toliko se bojim ovoga što veli kolega luki , jer i to ima smisla ….
jedino bi ja izbacio ove riječi JAAAKI jer smo već jako pali … ono što hoću reći je da se bojim da nas prije nego taj novac krene u dionice možda prvo čeka jedna niža razina …
što mislite o tome ?
Jaki pad nije izgledan, manje oscilacije da. Možda će fondovi pokušati zatresti stablo, ali nemaju više koga srušiti, mi koji smo ostali vezali smo se konopcima. [lol]
Hoću reći, nemaju od koga skupiti veće količine dionica, a poanta je da su u velikoj prednosti oni fondovi koji imaju keša jer mogu SADA ODMAH kupovati, bez da čekaju MOLovu isplatu. Kad svima legne lova od MOL-a, onda će svi krenuti u šoping i cijene će krenuti gore. Mislim da su ove cijene dovoljno nisko fondovima da se krcaju jer dosta je pogledati da su, u odnosu na trenutne cijene, plaćali za te iste dionice i po 70% skuplje tako da im par postotaka gore-dolje ne znači puno, ali znači im da kupe prije nego ostalima sjedne lova.
Evo sad baš vidim da su na nekim dionicama već krenuli prekrcaji: pogledajte neuobičajeno visoke promete na ERNT, MGMA pa i HT
Evo sad baš vidim da su na nekim dionicama već krenuli prekrcaji: pogledajte neuobičajeno visoke promete na ERNT, MGMA pa i HT
očito neki od OIF-ova mora prodavati. na kraju će imovina OIF-ova iznositi miljarde kuna većinom u dionicama koje nemaju kome prodati
Novosti iz HANFA-e
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=25abec82-8d0a-45aa-9169-d017be8340d3&open=sec
Zna li neko koja to proširena izdanja upadaju sa ZSE ?
Evo počeli su rokat dionice u 2. krugu, krenulo s ATPL …. 🙂
Kolegice Vaša taktika mi je vrlo čudna (osim ako nije navlakačka).
Naime jučer ste jako zagovarali tezu da tržište ide UP, UP, dok danas smješak pri padu????
izgleda ko se nije skrio ,magarac je bio.
Kolegice Vaša taktika mi je vrlo čudna (osim ako nije navlakačka).
Naime jučer ste jako zagovarali tezu da tržište ide UP, UP, dok danas smješak pri padu????
[/quote]
Kolega, jučer je i išlo up, i u ponedjeljak će kako je i napisala, a smješak je, jer imam još dosta razročena casha za dočekivanje mojih miljenica, a odabrane su baš ove za target, na koje se dečkeci obrušavaju. To mi mami smješak naravno, zbog prosječnih vrijednosti vlastitog portfelja.
A još veći mi smješak danas rade plusići kraj dionica poput RIBA, FRNK, PODR ili VIRO u kojima sam također ili još uvijek 🙂
Ja sam na ZSE friško i imam jake žifce i igram na dugoročne staze i prinose, a ni unosna kratkoročna dobit nije za zanemariti [shocked]