@Šef
FM-ovi ti čitaju ovaj forum i kad kažeš naivci, to se odnosi na njih.
A našmrkani FM može napraviti svašta.
Momak budi ozbiljan. Ovakvim glupim komentarima vrijeđaš FM-e i sramotiš sebe.
fond manageri : davor23 i momir prestanite vise smrkati i udrite po bidu!
to ipak malo dulje radite od smrkanja.
gladan sam i cekam.
brze daj koju dionicu!
ti nasmrkani ljepotene!
[thumbsup] [lol]
BOJKOT POSLOVNOG FORUMA
Uvijek sam bila za konkretne akcije, i prijedlog da se na 5 / PET / RADNIH DANA – jednostavno BOJKOTIRA poslovni dnevnik – bi mi odgovarao , jer je to vrlo jednostavna, jeftina i učinkovita
mjera od strane nas malih..
AKO SE SLAŽETE NEK TO BUDE U RAZDOBLJU OD 29- 03.09.2008, GODINE.
Ja u tom periodu neći napisati niti jedan post- ali ću pratiti što se događa na forumu.
Zašto je to bitno. Evo nekoliko razloga:
– zato jer smo kao mali dioničari iskorišteni i izmanipulirani
– zato jer preko naših postova, fondovi mijenjaju Odluke i poslovnu politiku
– zato jer poslovni forum ima jaču psihološku snagu od primerice BUSINESS-hr..
– zato jer u fondovima rade sumnjivi ljudi, nezrela djeca u kravatama, s pokrivaju ih
špekulanti sa diplomama / čast izuzecima/.
– zato jer do sada nismo izvršili baš nikakav utjecaj na Hanfu, koja zatvara oči pred pljačkom
hrvatskog tržišta kapitala i u sprezi je sa politikom..
– zato jer nas fondovi ismijavaju i rade suprotno našim očekivanjima
– zato jer u tom periodu nećemo- niti kupovati niti prodavati- pa neka zarađuju u Bugarskoj
– zato jer je u ovoj pljački stoljeća – VLADA okrenula leđa PRAVDI- i dopustila da nastrada
mali čovjek..koji je za njih glasao na izborima..
– zato jer SDP niti druge stranke u oporbi neće ništa pomoći – jer im nije stalo do nas, nego RADE
da napakoste Sanaderu- koji ih nimalo ne cijeni..
– ZATO JER DO SADA NISU – NA ULICI – NAPRAVILI NITI JEDAN ISKRENI INTERVJU SA GRAĐANIMA-
NITI DOVELI U STUDIJE TELEVIZIJA GRAĐANE – KOJI SU IZGUBILI NOVAC , tj . njihov novac je
u pola cijena prebačen na oročenja istih lopova koji su ih opljačkali..
/ to su moji kratki razlozi bojkota poslovnog foruma idući cijeli tjedan /
Uz poštovanje. Hvala na podršci.
Miami
@Šef
FM-ovi ti čitaju ovaj forum i kad kažeš naivci, to se odnosi na njih.
A našmrkani FM može napraviti svašta.
Momak budi ozbiljan. Ovakvim glupim komentarima vrijeđaš FM-e i sramotiš sebe.
[/quote]
Davore23, ti ili si balav, ili ne znaš za pravila foruma. Ponovi ih malo.
2. Pravila komuniciranja
Vrijeđanje – Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi. Poruke kojima je svrha vrijeđanje nekoga bit će izbrisane, a članovi koji opetovano krše pravila normalne komunikacije bit će prvo opomenuti, a ako se i dalje neće pridržavati pravila, i izbačeni iz zajednice.
Od članova se očekuje da druge članove tretiraju s poštovanjem, ne vrijeđaju i omalovažaju ostale korisnike (npr. ne pišete da je nešto što je korisnik napisao glupo, blesavo, maloumno i sl., već recite da smatrate da je pogrešno ili da se ne slažete s time ili da je korisnik nešto krivo shvatio, izračunao, iščitao, itd.).
Također, strogo je zabranjeno kritiziranje drugih korisnika kao osoba, a predmet rasprave mogu biti isključivo korisničke poruke.
Usto, zabranjeno je vrijeđati moderatore u postovima, slati im privatne poruke ili mejlove uvredljivog sadržaja ili neprimjerenog rječnika ne zato jer je riječ o moderatorima nego isključivo jer ne spada u domenu kulturnih međuljudskih odnosa (pa makar oni bili i moderatori ).
Ovih čemo dana imati izvanredne prinose, tko je kupio kupio je:
Milim da ATPL ide prema 2250, HT-279, Igh-8600, INGR-188, LEDO-8900, ADPL-105, ERNT-2090,
LKRI-390, KNZM-235, PTKM-290 i recimo ZDNK-43
[lol]
Ovih čemo dana imati izvanredne prinose, tko je kupio kupio je:
Milim da ATPL ide prema 2250, HT-279, Igh-8600, INGR-188, LEDO-8900, ADPL-105, ERNT-2090,
LKRI-390, KNZM-235, PTKM-290 i recimo ZDNK-43
[lol]
Hmm, volio bih da si u pravu, al nisam još siguran, Ameri će ono izglasat, za to nemam dvojbe, moraju se iskrcat da spase sami sebe samo kada. Koliko će još živcirat, sve nešto povuci potegni…
Zato imam dvojbu. Imam nekog keša a ne znam uletit sad ili u pon, čitav dan važem, ako ne dođu dobre vijesti, mogao bi biti još jedan crni ponedjeljak…
http:/
/business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4e7ef314-32b1-43a3-8a47-9bcf2b93aa9e
Ovo je dobar početak za naše F M da razmisle o idućim danima ali čiste glave
Zanimljiva percepcija …nekakva teorija zavjere. Hm..prije par mjeseci bih se samo nasmijao na ovakve tvrdnje, međutim sada više nisam baš u ništa siguran i ništa ne isključujem… [sealed]
Vtigrus
kupnja opet jaca!
bjez s prodaje! thumbsup
.
.
.
A index pada.
Mljac mljac