Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1025fe89-0cd1-4ae1-93c9-ad6bb678d2cb&open=sec

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

http://www.tportal.hr/gospodarstvo/vijesti/page/2008/09/26/0022006.html?pos=1

Ne znam više, ima li smisla i dalje iznositi ovakve vijesti, kad nekima ne ulazi u glavu…. [bye]

Nema smisla.
Prestani pisati.
Zajednica će ti biti zahvalna.

Neznam da li je vrijeme za oporovak. Gledam na monitoru HT i jučer i danas i vidim neprekidna štopanja nalozima koji nemaju namjeru biti izvršeni nego samo se stavljaju kao graničnici. Nije mi jasno kako Samodol i njegova družina to ne primjećuju. Očito da su i oni u istom kolu…..

Zato bi svi koji imaju izložene naloge ispred prvog naloga plašljivca trebali povući svoje naloge pa neka se oni misle…..

Evo još jednog borca za pravdu na ZSE…….
Prošlo je doba komunizma, a čini se i kapitalizma…
Ha, ha.
Pričat ćete djeci da ste pratili live najveći financijski slom u povijesti…
Pratili i nažalost pravili se kao da se to vas ne tiče….i zato djeco živimo na ulici!!!
Ha, ha. [shocked]
Ma, u stvari kada malo bolje promislim, uspjet ćete izgurati i dez tih stotinjak kuna….

Nije sve tako sivo.....

sa 6 mil. srušili 2,3% , sa slijedećih 9 vratili više od pola, do kraja dana sa 40 mil.će biti ++++ 1-1,5 %, eto to je Ivo dogovorio u Americi,ipak smo mi pravni sljednici NESVRSTANIH [proud] [thumbsup]

Analitičari: Danas je najbolja situacija imati keš

"U ovakvim uvjetima na tržištu kapitala moguće je da će se domaći fondovi odlučiti prodati dionice Ine mađarskom Molu. Američki financijski sektor je u kolapsu i svjedočimo najtežoj financijskoj krizi od Velike depresije, koja se prelila i na ostatak svijeta. Danas je najbolja situacija imati keš. Naime, u uvjetima velikih oscilacija cijena dionica, na tržištu kapitala stvaraju se dobre prilike za kupnju", ocjenjuje Balgač.

Gric,gric, ide to up,up

Kao i svaki amater u pisanju i prepisivanju vanjskih tekstova mogu samo ustvrditi da je došlo ono čemu smo se nadali, kada se sjetim tih vrsnih analitičara kako su nagovarali na kupnju dionica, ili su pokvareni ili ne znaju, jer lako se ku.čiti s tuđim novcem.

To ide otprilike ovako:

erste nakupuje ATPL na 1850-1950 i onda kada dođe na 2150 javi kako je realna cijena 2700 izađe i cijena opet rokne. Pohlepne kretenčine!!!
[/quote]

Nisu oni krenteni, oni su zagrebacka elita.
i plus toga treba financirati koku. skup sport.
dakle, pola u dionice pola u kes.
i cekaj na ceki.
mljac, mljac…
[thumbsup]
[/quote]

Znači ti moraš prodati pola da bi bio 50% u cashu.
A bez te prodaje i casha, tvoj bid bi tada bio prazan zrak. Vakuum.

Toliko o tvom mljac, mljac ,na bidu.
Da ti ne bi bilo riganja poslije toliko mljackanja.

Iza 12h bi se FM (fond manageri) mogli počati opet iskrcavati.
Sve ovisi da li su šmrkali danas ili nisu.

Ne znam više, ima li smisla i dalje iznositi ovakve vijesti, kad nekima ne ulazi u glavu…. [bye]

Nema smisla.
Prestani pisati.
Zajednica će ti biti zahvalna.
[/quote]

A šta bi vi htjeli propast burze ,e to vam se nikad neće dogoditi .

"U ovakvim uvjetima na tržištu kapitala moguće je da će se domaći fondovi odlučiti prodati dionice Ine mađarskom Molu. Američki financijski sektor je u kolapsu i svjedočimo najtežoj financijskoj krizi od Velike depresije, koja se prelila i na ostatak svijeta. Danas je najbolja situacija imati keš. Naime, u uvjetima velikih oscilacija cijena dionica, na tržištu kapitala stvaraju se dobre prilike za kupnju", ocjenjuje Balgač.

Gric,gric, ide to up,up

Kao i svaki amater u pisanju i prepisivanju vanjskih tekstova mogu samo ustvrditi da je došlo ono čemu smo se nadali, kada se sjetim tih vrsnih analitičara kako su nagovarali na kupnju dionica, ili su pokvareni ili ne znaju, jer lako se ku.čiti s tuđim novcem.

To ide otprilike ovako:

erste nakupuje ATPL na 1850-1950 i onda kada dođe na 2150 javi kako je realna cijena 2700 izađe i cijena opet rokne. Pohlepne kretenčine!!!
[/quote]

i cekaj na ceki.
mljac, mljac…
[thumbsup]
[/quote]

[/quote]
Tu malo griješiš ,nikome više nije u interesu da dionice padaju .Mada bi i ja još dokupljivao po diskontu ,ali duboko smo potonuli i treba se lagano izvlačiti iz ovog mulja.

Evo, pročitao sam, i što to tamo piše, …. da je neku tamo banku koja je loše poslovala, kupila neka druga banka.
Dok sam čitao, stvarno mi je nešto ušlo u glavu pa sam morao otići ….pustiti vodu[lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Gric,gric, ide to up,up

To ide otprilike ovako:

[/quote]

i cekaj na ceki.
mljac, mljac…
[thumbsup]
[/quote]

[/quote]

smrkali su sigurno.
u peoplesu, da ih nitko ne vidi…

nek lupaju po bidu.
mali su agilniji od FMa…
i popapati ce ih za dorucak.
mljac mljac

stvarno kakva je to propast za tržište ako netko ostane bez novca…a netko drugi u međuvremenu stvori taman toliko viška???

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

slijedi opet uzlet.
maknite se sa prodaje.

Neznam da li je vrijeme za oporovak. Gledam na monitoru HT i jučer i danas i vidim neprekidna štopanja nalozima koji nemaju namjeru biti izvršeni nego samo se stavljaju kao graničnici. Nije mi jasno kako Samodol i njegova družina to ne primjećuju. Očito da su i oni u istom kolu…..

Zato bi svi koji imaju izložene naloge ispred prvog naloga plašljivca trebali povući svoje naloge pa neka se oni misle…..

Evo još jednog borca za pravdu na ZSE…….
Prošlo je doba komunizma, a čini se i kapitalizma…
Ha, ha.
Pričat ćete djeci da ste pratili live najveći financijski slom u povijesti…
Pratili i nažalost pravili se kao da se to vas ne tiče….i zato djeco živimo na ulici!!!
Ha, ha. [shocked]
Ma, u stvari kada malo bolje promislim, uspjet ćete izgurati i dez tih stotinjak kuna….
[/quote]

Kairos,
sličiš mi na onog menadžera iz Lidera. [bye]

New Report

Close