Da se vratimo na onog menađerčića od birtića, to da je vuko laknu i danas to svi znamo al
pošto je sigurno i dvocjevka onda je sigurno da je jučer primo a danas daje…..
[/quote]
jel možda birtić na ovog fond managera mislio?
Valjda i ovaj naš birtićev menađerčić koristi dobar vazelin da se ne ozljedi…..
oni kaj paničare kako treba su prodali sada možemo lagano u oporavak…baš me interesira dali će biti novog napada na bid
baš sam optimist, stavio par mreža danas, INGR na 14x, ATPL 17xx, LEDO 6xxx, THNK 29xx..
pa kaj ne vidite da smo pred krahom, prodajte dok još možete..udrite po bidu. [thumbsup]
[/quote]
stvarno gadno za početak,da nisam prodao u prošli petak možda bih danas,ovako ću izgleda morati kupovati, večeras u Burzovnom izvješću gost Kardumu B. Novković sa pjesmom TKO JE KRIV !!
(ja sumnjam na Ivu, taj se jedini od naših mota po Americi ovih dana)
zasto nema kupnje po ovim smijesnim cijenama?
Tržište nam je volatilno do jaja.
Smrt za ulagače.
Pare za izgubit odma.
Opet iskrcavanje na ATPL.
Minus se u europi ne smanjuje.
Zato što uvijek može smiješnije
[smiley]
to su se fond manageri uspanicili jer su se sinoc nasmrkali koke (koku smrce samo elita), pa sad vide bijele miseve…
[lol]
samo nek prodaju, cekam ih na ceki…
imam dobru pusku, odlicnu optiku, a lene nemocno sece 30 m ispred mene.
lene = uslagirani fond manager
[thumbsup]
sad izazivaju paniku, i samo oni prodaju… [lol]
opet ce im fondovi biti u minusu…
[/quote]
Sa čim ih ti čekaš? Sa 100kn?
Neš ti bida.
[/quote]
ne kolega, ne cekas sa cijelim portfeljem na bidu, pola ti je u dionicama.
a pola na bidu.
i ne shvacas svoj portfelj kao jednu cjelinu nego kao dvije manje cjeline.
jedna dobiva kad ide u plus, a druga kad ide u minus.
[thumbsup]
dakle, 50kn na bidu , a ostalo u pounju…svih 50kn.
[lol]
Analitičari: Danas je najbolja situacija imati keš
"U ovakvim uvjetima na tržištu kapitala moguće je da će se domaći fondovi odlučiti prodati dionice Ine mađarskom Molu. Američki financijski sektor je u kolapsu i svjedočimo najtežoj financijskoj krizi od Velike depresije, koja se prelila i na ostatak svijeta. Danas je najbolja situacija imati keš. Naime, u uvjetima velikih oscilacija cijena dionica, na tržištu kapitala stvaraju se dobre prilike za kupnju", ocjenjuje Balgač.
Gric,gric, ide to up,up
"U ovakvim uvjetima na tržištu kapitala moguće je da će se domaći fondovi odlučiti prodati dionice Ine mađarskom Molu. Američki financijski sektor je u kolapsu i svjedočimo najtežoj financijskoj krizi od Velike depresije, koja se prelila i na ostatak svijeta. Danas je najbolja situacija imati keš. Naime, u uvjetima velikih oscilacija cijena dionica, na tržištu kapitala stvaraju se dobre prilike za kupnju", ocjenjuje Balgač.
Gric,gric, ide to up,up
Kao i svaki amater u pisanju i prepisivanju vanjskih tekstova mogu samo ustvrditi da je došlo ono čemu smo se nadali, kada se sjetim tih vrsnih analitičara kako su nagovarali na kupnju dionica, ili su pokvareni ili ne znaju, jer lako se ku.čiti s tuđim novcem.
To ide otprilike ovako:
erste nakupuje ATPL na 1850-1950 i onda kada dođe na 2150 javi kako je realna cijena 2700 izađe i cijena opet rokne. Pohlepne kretenčine!!!
http://www.tportal.hr/gospodarstvo/vijesti/page/2008/09/26/0022006.html?pos=1
Ne znam više, ima li smisla i dalje iznositi ovakve vijesti, kad nekima ne ulazi u glavu…. [bye]
Zato što uvijek može smiješnije
[smiley]
[/quote]
bas zato su mi smijesne [lol]
Neznam da li je vrijeme za oporovak. Gledam na monitoru HT i jučer i danas i vidim neprekidna štopanja nalozima koji nemaju namjeru biti izvršeni nego samo se stavljaju kao graničnici. Nije mi jasno kako Samodol i njegova družina to ne primjećuju. Očito da su i oni u istom kolu…..
Zato bi svi koji imaju izložene naloge ispred prvog naloga plašljivca trebali povući svoje naloge pa neka se oni misle…..
Gric,gric, ide to up,up
Kao i svaki amater u pisanju i prepisivanju vanjskih tekstova mogu samo ustvrditi da je došlo ono čemu smo se nadali, kada se sjetim tih vrsnih analitičara kako su nagovarali na kupnju dionica, ili su pokvareni ili ne znaju, jer lako se ku.čiti s tuđim novcem.
To ide otprilike ovako:
erste nakupuje ATPL na 1850-1950 i onda kada dođe na 2150 javi kako je realna cijena 2700 izađe i cijena opet rokne. Pohlepne kretenčine!!!
[/quote]
Nisu oni krenteni, oni su zagrebacka elita.
i plus toga treba financirati koku. skup sport.
dakle, pola u dionice pola u kes.
i cekaj na ceki.
mljac, mljac…
[thumbsup]