svi smo mi AMERIKA !
….Izgleda da su menadžerčići opet povukli par crta i dobro se ušlagirali… [sealed]
Da se vratimo na onog menađerčića od birtića, to da je vuko laknu i danas to svi znamo al
pošto je sigurno i dvocjevka onda je sigurno da je jučer primo a danas daje…..
oni kaj paničare kako treba su prodali sada možemo lagano u oporavak…baš me interesira dali će biti novog napada na bid
baš sam optimist, stavio par mreža danas, INGR na 14x, ATPL 17xx, LEDO 6xxx, THNK 29xx..
pa kaj ne vidite da smo pred krahom, prodajte dok još možete..udrite po bidu. [thumbsup]
[/quote]
ne pametuj…u mreži nećeš ništa pokupit
ali sa puno manjim prometima(tek 8 mil.)
bolje da nama pošalju tih 700 mlrd. imali bi do kraja ove godine dosta
[cool] Nemojte paničariti i izlaziti iz dionica kao muhe bez glave [angry] ili kao da ste ih dobili badava [lol] već ste zaboravili da ste ih pošteno platili ? Danas nije smak svijta da morate sve rasprodati pošto poto. [thumbsup]
oni kaj paničare kako treba su prodali sada možemo lagano u oporavak…baš me interesira dali će biti novog napada na bid
to su se fond manageri uspanicili jer su se sinoc nasmrkali koke (koku smrce samo elita), pa sad vide bijele miseve…
[lol]
samo nek prodaju, cekam ih na ceki…
imam dobru pusku, odlicnu optiku, a lene nemocno sece 30 m ispred mene.
lene = uslagirani fond manager
[thumbsup]
sad izazivaju paniku, i samo oni prodaju… [lol]
opet ce im fondovi biti u minusu…
Da se vratimo na onog menađerčića od birtića, to da je vuko laknu i danas to svi znamo al
pošto je sigurno i dvocjevka onda je sigurno da je jučer primo a danas daje…..
[/quote]
jel možda birtić na ovog fond managera mislio?
to su se fond manageri uspanicili jer su se sinoc nasmrkali koke (koku smrce samo elita), pa sad vide bijele miseve…
[lol]
[thumbsup]
[/quote]
Sa čim ih ti čekaš? Sa 100kn?
Neš ti bida.
[lol]
[thumbsup]
[/quote]
treba im zaustaviti dotok HRANE,a na dobrom su putu da i sami to rade
Al će se jutrošnji donatori na kraju dana lupati po glavi. Nikad dovoljno pameti.
danas josh mozad ne, ali nakon danasnjeg dana, mozda da
Al će se jutrošnji donatori na kraju dana lupati po glavi. Nikad dovoljno pameti.
Već se većina lupa po glavi jer nisu izašli u zadnjih 9 mjeseci. [bye]
Generalno gledajući.