Amerika nije pionir u investiranju, njezina burza nije procvala poslije prodaje Plive i IPO INE, njezini korjeni sežu više od stotinu godina, oni imaju iskustva i znanja, zato i znaju kako se rade krize, ima za to špranca, recept, kao za izradu kolača od maka, recimo.
Napuhivanje nije nešto što se prvi puta događa na burzi, bilo je više slomova od 1929, 1962, 1987 itd. Uglavnom kada su "čistaći cipela" pričali o dionicama značilo je da treba pobjeći glavom bez obzira, nešto što vrijedi 5000 ujutro a popodne 6500 pokazuje kamo sve to ide, ali ljudi ne vjeruju i na koncu svi plaćamo to.
Što se HR burze tiče i budućnosti, najbolje bi bilo kada bi se spojili s cijelom ex-Jugom + Austrija, Mađarska i ostale zemlje istočne Europe i da dobijemo novi NYSE prema količini dionica, pa da vidiš kako se može uvijek zarađivati, a ne imati 10 aktivnih dionica i sve selektivno padaju i rastu, da ih imamo 3000-4000 vidjeli bi što znači likvidnost i burza i puno, puno investitora.
uz ovaj koeficijent preporučujem igranje na crveno-nepar u Admiral klubu, veća je šansa za kapitalizaciju dobitka [sad]
ma onda najbolje na 27 pa uložiš manje love… znaš da nećeš dobit al barem ne riskiraš puno novaca [lol]
O KAKVOM PROPALOM DOGOVORU U AMERICI VI GOVORITE ???
Doista ste naivni ako tako mislite.
ma onda najbolje na 27 pa uložiš manje love… znaš da nećeš dobit al barem ne riskiraš puno novaca [lol]
[/quote]
kolega Evogaopet, onda najbolje igrati simultano na dva mjesta suprotnim ulozima(par-nepar) , onda nečeš niti zaraditi niti izgubiti (ovisno o koeficijentu). To je već hedging. [sad]
[/quote]
ali ima i zeleno
neovisno o eu danas smo oko nule, moguce se menagercici uplasili birtica pa se boje lupat po bidu
O KAKVOM PROPALOM DOGOVORU U AMERICI VI GOVORITE ???
Doista ste naivni ako tako mislite.
Biti će dogovor, ali kakav? I za koje vrijeme? Slijedeće godine?
Fond menađeri vidim isto čitaju CNBC i naš forum i slažu na prodaju pakete duboko. [bye]
Sančo, tvoja mahovima loše pokazuje.
Otvaranje -1,77%
Ja nemam živaca za ovo.
Nebi ja držao dionice preko vikenda.
Opet, i jope: kakve veze mi imamo s Amerikom?!? NIKAKVE!!! Ali ovce će sad ostati i bez kože…
Otvaranje -1,77%
Ja nemam živaca za ovo.
Nebi ja držao dionice preko vikenda.
Kad su trenutačno vruća roba….
Opet, i jope: kakve veze mi imamo s Amerikom?!? NIKAKVE!!! Ali ovce će sad ostati i bez kože…
Stvarno si jako naivan, il te jako strah, pa se malo tješiš…?