Uvijek čitajte između redaka …
al … klupko se odmotava pomalo … [bye]
Mislim da je malo kasno za neka pametna rješenje , bilo bi mu bolje da sankcionira manipulaciju fond menagera ( kako otvorenih tako i mirovinskih ).
Zar ti stvarno misliš da bi se oni ovako bahato ponašali da Ante to ne odobrava??? Svašta. Ovo ti je nova verzija "kutleraja". [cool]
Kaje ova Snjezana glupača, kakav je to naručeni naslov, gdje se u tekstu spominje da je naslov potvrdan, glupača * 100.
[/quote]
pogledajte samo tu dubinsku analizu,
-Fondovi će ipak prodati Inine dionice Mađarima
-drastičan pad dionica i desetkovanu likvidnost na burzi
-SDA će se početi puniti dionicama velikom brzinom.
-pa se čini da će veliki promijeniti odluku i pohrliti MOL-u.
-daju signal da će to napraviti, i mali dioničari, barem dobar dio njih, slijedit će velike ulagače.
pogledaj samo ove naslove i zakljucke na osnovi nicega
to bi ja u požegu, ne kuzim jel nase novinarstvo ne moze prenesti informaciju da ne kometira gluposcu ili s potpunom neistinom, senzacionalisticki boldani naslovi su najjaci fondovi prodaju molu.
2 godine lađenja u pozegi i dozivotna suspenzija
ova nije za pisat u modroj lasti
samodole sidi dole
Glupača je vjerojatni pisala na temelju svevišnjeg u ovoj državi, ipak je Večernji HDZ-ovski list, pa treba ljude što više stjerati MOL-u, iako ponudu MOL-a ne komentiram, nažalost, glas Večernjeg će se čuti, naš ovdje na forumu brzo odlazi poslije par postova.
vezano za inicijativu za fond managera.
1. letci su podijeljeni i
2. ide se u drugu fazu plana.
fond manageri…
[bye]
sori decki, ali kazu da je TK najbezobzirnije trziste…
ispali ste smijesni.
sad cete biti topovsko meso…
kao sto su Vama "Ovce" do sada bile topovsko meso…
[bye]
Samodol donosi mjere za spas burze
Fondovima će se omogućiti liberalniji modelI ulaganja
Vaš link [lol]
[/quote]
Čitaj, rođe su se natovarile i sad će prodati mirovincima na ATH. [bye]
[/quote]
To nam je nekako poznat scenarij.
Čini mi se da se nedavno, (nisam baš siguran) jednom sudskom
odlukom legalizirala mogućnost sličnih scenarija ?
No čujem da je i sudstvo uskoro pod povečalom (EU) ?
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ec4df3e6-84e7-457d-9605-7899cfa57de8
pisao sam o tome, rjesenje o stabilizaciji nema kompromisa, moze se politizirati, skupljati bodove ali nitko se ne moze suvislo suprostavilti neizbjeznoj stabilizaciji jer je tada sve dovedeno u pitanje a sirotinja bi se opet najvise napuskarala…
neizvjesnost je grda stavka ali opet ima postenja naposljetku hrabriji su vec zaradili 10-20% vise!!!!
razumom treba procjenjivati i svakako upravljati rizicima racionalno…
rođake i managere staviti postrane jer od toga kaj ste ljuti na drzavu i upravu i managere i šefa i birtica i najnovije suzy… necete bolje zivjeti
MJERE ZA SPAS BURZE
1. Zakon o tržištu kapitala usvojiti u izmjenama i dopunama – h i t n o !
2. Provedba zakona i rigorozna kontrola sprečavanja sukoba interesa na području TRŠIŠTA KAPITALA
3. ODUZETI DIONICE – svim neposrednim sudionicima tržišta kapitala koji su u sukobu
interesa – Predsjednicima uprava, nadzornim odborima, fond menađerima, brokerima, novinarima
ministrima , i staviti ih na ZAMRZAVANJE – dok traju njihove funkcije!
4. Izmjeniti odluke o ulaganjima, što je u tijeku..
5. Ne dopustiti otvaranje licenci novih fondova , bankama koje imaju postojeće fondove U MINUSIMA!! / iSTO KAO I NEPLAĆENI POREZI – ne možeš otvoriti drugu firmu, ako imaš nepodmirene obaveze, a fondovi ih imaju !!!
6. KOntrola rada fondova / mnogi lažu oko visine udjela, svjesno izbjegavaju dati svoje
rezultate u objavu , te čekaju poz. korekcije, i tek onda objavljuju stanje i visine vrijednosti
udjela…
7. Zabraniti novinarima da pišu o dionicama bez statističkih podataka I izvora koji su
popisani od Hanfe, i niti jedni drugi se ne smiju koristiti… /
8. DOPUSTITI SVIM DIONICAMA TRGOVINU BEZ OGRANIČENJA ! / pokopali ste niz poduzeća, svojim stupidnim ograničenjima /
9. TRAŽITI OD RESORNOG MINISTARSTVA ZAPOŠLJAVANJE NOVIH DJELATNIKA U HANFI-
I POČETI NADZIRATI RAD FONDOVA KAKO SPADA.
10. Donijeti Odluke O MINIMUMU I MAXIMUMU CROBEXA- iznad i ispod toga – zatvoriti
BURZu / kao i u svakom civiliziranom EU društvu / – te ispitati razloge pada ili naglog rasta.
11. ŠTITITI MALOG ULAGAČA, od njega sve počinje…i oni trebaju svima..
12, Ma , SRAMOTA…. da se ove gluposti uopće nekome moraju pisati..
KAD BIH JA ISPRIČALA O SVIM MAKINACIJAMA SA DIONICAMA NA SVOJIM PRIMJERIMA…. a tko sam ja, beznačajan ulagač, kakvih ima tisuće u Hrvatskoj…………
VeEĆ MJESECIMA TUPIMO HANFI , TKO RUŠI TRŽIŠTE U HRVATSKOJ….. ko mutavi , nikoga
ne slušaju i guraju glavu u pijesak… NESHVATLJIVO !
No čujem da je i sudstvo uskoro pod povečalom (EU) ?
samo da ne provedu akciju omf-crobex-index[pray]
Demokrati i republikanci postignuli dogovor
Financijskom sektoru 700 milijardi dolara pomoći
Zbog opasnosti od panike na financijskim tržištima ključni republikanski i demokratski zastupnici u SAD-u izvijestili su u četvrtak da su postigli načelni dogovor o 700 milijardi dolara pomoći financijskoj industriji i najavili da će ga predstaviti Bushovoj administraciji izrazivši nadu da će se o njemu glasovati u roku od nekoliko dana. [thumbsup]Problemi su riješeni sutra idemo u blokadu sa kvalitetnim dionicama. [thumbsup]