Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledaj malo Europu ,mislim da je procurila info.

da i kod nas se vidi kako se fino istovaraju po kupnji…
[/quote]
Misliš ti si se danas istovario

Najnovije vijesti sa business. hr

ZSE uživo: Atlantska plovidba uspjela preskočiti dvije tisuće kuna

Dopunjeno 25.09 13:41!

ATPL-R-A 1.960,00 -0,52 % [shocked]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja danas presušio, potrošio limit za kupnju, a EU još ide gore, idem razročit nekaj kuna u PBZ [embarass]

Samo daj!

Udri… [bye]

Nije sve tako sivo.....

Pogledaj malo Europu ,mislim da je procurila info.

da i kod nas se vidi kako se fino istovaraju po kupnji…
[/quote]
Misliš ti si se danas istovario
[/quote]

nisam ja ništa istovario ni utovario, samo pokušavam realno gledati na situaciju….

PS. jesi se ti možd autovario ? A što je s onim tvojim čekanjem razina 30-ak % niže ?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Prošli tjedan sam nešto kupovao

Samo bilo bi dobro da se burza malo oporavi ,jer ovo baš ne ide nikome u prilog

Jel zna možda netko koliko treba ovima iz abacusa da provedu registraciju dionica na abac@trade nakon što sam ih prethodno registrirao telefonom u sda na abacus??

mile, mile crni mile…
[thumbsup] [lol]
[/quote]
Zakaj sam crni. Pa treba mi lova a najlakše mi je na burzi prodat inu uz mali gubitak love. Ako idem neku drugu dionicu prodavat odmah ću ju srozat za 5%. A ina neće past niti 0.5%. Radije ću dio ine prodat na burzi nego onim vragovima mađarima po 2800. Ovako bar znam da neću ja sudjelovati u onom broju ljudi koji gledaju broj pohranjenih dionica u sda i nakon što vide da netko pohranio 5000 dionica odmah idu prodavat. Ja svoje čuvam za stare dane, ostalu polovicu. Mislim da ću za 20 godina biti u lijepom plusu, iako sam i sada u plusu preko 80% na ini

Nije valjda u petak:d :d :d

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Jel zna možda netko koliko treba ovima iz abacusa da provedu registraciju dionica na abac@trade nakon što sam ih prethodno registrirao telefonom u sda na abacus??

mile, mile crni mile…
[thumbsup] [lol]
[/quote]
Zakaj sam crni. Pa treba mi lova a najlakše mi je na burzi prodat inu uz mali gubitak love. Ako idem neku drugu dionicu prodavat odmah ću ju srozat za 5%. A ina neće past niti 0.5%. Radije ću dio ine prodat na burzi nego onim vragovima mađarima po 2800. Ovako bar znam da neću ja sudjelovati u onom broju ljudi koji gledaju broj pohranjenih dionica u sda i nakon što vide da netko pohranio 5000 dionica odmah idu prodavat. Ja svoje čuvam za stare dane, ostalu polovicu. Mislim da ću za 20 godina biti u lijepom plusu, iako sam i sada u plusu preko 80% na ini
[/quote]

zezam se malo.
sve ok…
nije losa logika.

ahahahhahahaha…..

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Nije valjda u petak:d :d :d
[/quote]
Da baš u petak ,kako si samo pogodio

ahahahhahahaha…..
[/quote]

a kak znas da ne ide?
evo meni je bas super…
brljam pomalo i svaki dan ubodem nekaj…
jeee, al ti bi odma soma po dionici zaradio…
ne ide to tako…

New Report

Close