Na INI se sve skida ali sada s kupnje:
jako prozirno rušenje cijene…u cilju što jeftinijeg masovnog ulaska,mislim da svi možemo profitirati iz ovoga,naravno oni koji imaju još casha…izuzetno lijepa prilika za ulaz…nemojte se iznenadit ako netko uskoro(dan,dva) poklopi sve do 3000kn…
skidaju veliki sami sebi ali kad se umore eto ine caskom na 3k.
mauricije:
”
”
jako prozirno rušenje cijene…u cilju što jeftinijeg masovnog ulaska,mislim da svi možemo profitirati iz ovoga,naravno oni koji imaju još casha…izuzetno lijepa prilika za ulaz…nemojte se iznenadit ako netko uskoro(dan,dva) poklopi sve do 3000kn…
Pa sad i je najbolja prilika za rušenje kad svi drže gaće.
Vidjet ćeš sutra mališana na prodaji.
Čišćenje do 3000 ja ne bih očekivao uskoro jer nije u interesu velikim kupcima u ovakvim uvjetima.
Mogla bi INA ako se nastavi ovako i ispod 2.700, ne puno ali bi mogla liznuti 2.670 (odokativno) bez problema! Pa sjetite se malo kako je bilo prije IPO… svi su bili skeptični prema određenoj cijeni i rijetko tko da je mogao procijeniti toliki rast u tako kratkom roku! Čak i objava slabijh rezultata nije nimalo utjecala na cijenu na tržištu! Dakle, kod INE veliki faktor igraju emocije i psihologija…
Ne mislim da je ova cijena balon ali prostora da se spusti još par postotaka prema dole je vrlo realna… A najviše će utjecati na to mali investitori i globalna kretanja na tržištima kapitala…
Evo, dok završavam ovaj post… Danas je najniža cijena bila 2.751!
Da je jeftino je. Ja se ubijo sto sam prodao na 2890 i uzeo Varteks. Danas se grohoto smijem
Moj je sud da neće ispod 2.700 kuna, tako sam i napisao ranije. Ali to je onako od oka procjena.
Ja mislim da bi mogla i dublje zaroniti, ali samo na kratko.
Čisto da se napravi panika.
Dobro jutro radni narode.
– jutros ste mi malo bolje raspoloženi.
– a i burza malo bolje stoji.
– pogledajte cijenu INE kod nas i u Londonu.
Pozdrav !
Ja mislim da bi mogla i dublje zaroniti, ali samo na kratko. Čisto da se napravi panika.
Što se mene tiče, još uvijek sam u plusu i imamo idealnu situaciju za kupnju.
ivanr:
”
Ja mislim da bi mogla i dublje zaroniti, ali samo na kratko. Čisto da se napravi panika.
”
Što se mene tiče, još uvijek sam u plusu i imamo idealnu situaciju za kupnju.
U minus ne mogu nikako, a za dokup fali slobodnog keša.
A još je rano za angažiranje rezervnih sredstava, treba pratiti kretanje idućih nekoliko tjedana.