A sad pazi ovog igrača s čitavih 200 komada:
Kupnja – VART-R-1
36 185,00
100 182,08
250 182,07
74 182,06
600 182,05
Prodaja – VART-R-1
200 188,00
49 189,00
24 189,99
50 190,00
43 193,00
A što se malih namnožilo na Varteksu, uf, kad ih dečko sve poklopi:
prema gore naglasi[smiley2],postaje VART dionica koje ima sve manje na tržištu-baš u vrijeme kad su počeli pozitivno poslovati[smiley2]-treba biti dalekovidan pa prepoznati tvrtku koja je sposobna ponovno postati gigant,a VARTEKS to je-gigant ,holding sastavljen od 10-tak tvrtki sa zaokruženim procesom od proizvodnje do prodaje u vlastitim prodajnim objektima
–ako se ŽITNJAK trguje po 500kn,a ima prodajnu mrežu sastavljenu i stvorenu od stare farme krava-onda je realno očekivati da VART koji ima najreprezentativniji objekt (na trgu j.jelačića) vrijedi bar toliko za početak [smiley2][smiley2]
Baš me zanima koji ovo očajnik prodaje 22 kom Ine po 2.820 kn, kad je prva slijedeća cijena 2.850 kn?
Zasto ocajnik? Ne prate svi kretanja burze. Ta osoba je vidjela da INA zadnjih par dana pada, a ako je kupio po 1690 taj paket, a vjerojatno je, njemu je to znak za uzbunu i prodaju. Nekima je 25t kn i vise nego pola godisnje place. A velim, vjerojatno ne prati kretanja burze. Ne mozes mu to zamjeriti[smiley2]
Odeeeeee PODR dolje …
A na Badelu pocelo logicno…grickanje brane na 650[smiley11]
P.S pomogao sam malo…simbolicki[smiley11]
prema gore naglasi[smiley2],postaje VART dionica koje ima sve manje na tržištu-baš u vrijeme kad su počeli pozitivno poslovati[smiley2]-treba biti dalekovidan pa prepoznati tvrtku koja je sposobna ponovno postati gigant,a VARTEKS to je-gigant ,holding sastavljen od 10-tak tvrtki sa zaokruženim procesom od proizvodnje do prodaje u vlastitim prodajnim objektima –ako se ŽITNJAK trguje po 500kn,a ima prodajnu mrežu sastavljenu i stvorenu od stare farme krava-onda je realno očekivati da VART koji ima najreprezentativniji objekt (na trgu j.jelačića) vrijedi bar toliko za početak [smiley2][smiley2]
Evo da se i ja nadovežem, hodam Zagrebom, i to Bogovićevom, na početku, prema hotelu Dubrovnik nalazi se jedan dućan u kojem se prodaju proizvodi poznatih svjetskih marki, a reklama na ulazu i piše Varteks. Gazda, što znaš o tome?
Fedor:
”
Baš me zanima koji ovo očajnik prodaje 22 kom Ine po 2.820 kn, kad je prva slijedeća cijena 2.850 kn?
”
Zasto ocajnik? Ne prate svi kretanja burze. Ta osoba je vidjela da INA zadnjih par dana pada, a ako je kupio po 1690 taj paket, a vjerojatno je, njemu je to znak za uzbunu i prodaju. Nekima je 25t kn i vise nego pola godisnje place. A velim, vjerojatno ne prati kretanja burze. Ne mozes mu to zamjeriti[smiley2]
Nisam mislio da to da se čovjek odlučio prodati, nego na smisao spuštanja cijene 30 kuna ispod prvog slijedećeg. Valjda je to jasno. Pa valjda ima taj njegov broker barem toliko poštenja da mu to sugerira?
Stanje na INI, i nije nešto:
ma, još malo pa smo preko 2850….
ma, još malo pa smo preko 2850….
Ako ništa drugo, tješi da će biti jeftine kupovine, zadnja je 2751 kn