ma ne brini…luki bi htio kupiti pa šizi što ne može on određivati cijenu…
Strašili su nas neki prije točno godinu dana šta će se dogoditi, ja budala što ih nisam slušao, sam sam si kriv….
Kockati se dalje svojim teško zarađenim novcem tj. kupiti nešto što će za tjedan dana vrijediti 10 posto manje, teška pušiona, nije za mene, hvala !
Najbolji su mi oni koji u današnje vrijeme nagovaraju ljude da kupuju dinice, ti ili su blesavi ili su se najeli ludih gljiva!
kolega ako već ne planiraš ulagati barem idućih 5 godina kako kažeš, stvarno mi nije jasno kako ti se da pisati po forumu i koja je onda tome svrha?
Jako si dobar u duši pa nas naivce želiš poštediti gubitka novca i svojom nas velikoumnošću i humanošću pokušavaš nagovoriti da ne kupujemo sada jer ćemo sve izgubiti ?
Iz Ine se ima rezona izlaziti po 2777, a kupovati će se debelo podcjenjeni brodari
(ATPL, TNPL, ULPL …) i građevinci (THNK, ING, IGH … ).
Koji će to biti stampedo (ak ne zakasne) kada Mol isplati one koji čekaju brilijantnih 2800 kn ?!
Ajme kojeg li fantastičnog rasta! 18 milja prometa u dva sata. Crobex para nebo
sa 0,55%. Ljudi kriza je prošla, sve je rješeno, imamo stabilan rast. Hvala Bushu i njegovih
700 milijardi dolara. Sutra i prekosutra ugasite monitor da ne vidite one ružne minuse od 5%
a upalite opet u ponedjeljak da vidite krasnih 0,5% rasta.
fala sta ste nas prosvjetlili, pa kad onda da kupujem poslije danasnjeg pada a prije rasta u ponedjeljak ili?
[/quote]
Kolega ako ste kupili nedavno i sad ste u minusu ne morate svako malo bacati neki post i navlačiti
ljude da kupe vaše dionice.
Ja s mafijom koja se očigledno preselila i na zse ( jer skužilim ljudi gdje je lova i kakvi su legalni načini pljačke ) ne želim imat posla!
iz navedenog zakljucujem da ste nas napustili???
sretno ma s cime se bavili
[/quote]
sretno ti bilo Luki!
sjeti nas se ponekad!
[bye] [smiley]
Budem vas se sjetio ponekad, uglavnom na bidu hehe…
Jedina stvar kojaje bitna a to je :
Zašto Samodol,Sanader….nisu izašli u javnost i obznanili pučanstvu Hrvatske kakva je situacija u Hrvatskoj na TK i koje mjere se poduzimaju da se to zaustavi i spriječi manipuliranje i krada?
E to su elementarne stvari koje svaki premijer u EU i USA radi danima.Vikendima rade da zaustave pad TK.A nas se nije ni oslovio a da ne govorim Samodol.Pa tko njega plaća,privatni bankari ili mi narod?Paon radi za državnu firmua ne za ZABU.Ovo su stvari koje se moraju iskorijeniti jer bankarima i tom lobiju se ide na ruku,dozvoljava se da rade ovo vec mjesecima,imaju svoje novinare….E Sanader i HDZ trebat će te vi opet glasače.Nema tog branitelja koji ce vam dati glas.Ovaj put ću glasati ako treba i za Slovence.
Akako da SANADER išta kaže gledam ga na tv priča pozdravlja akciju INDEX a na ruci sat bez računa kakav je to cinizam ili onog SAMODOLa pa to je banda koja je naj manje zaslužila 100 god robije
ma boje se rušiti jer nemaju vjetar iz usa u leđa kojim bi se opravdali…ali ne brini, ako propadne prijedlog u senatu past ćemo mi i 2 puta više nego ameri…lopovi
[/quote]
Ma ako propadne prijedlog, ni mješavina nam neće biti dovoljna za ronjenje…
Marijanska brazda će nam biti plićak….. [bye]
[/quote]
mislim da ga moraju usvojiti,sa naglaskom na moraju.