– mislim da smo priliku za zaradu imali u petak, i da smo ju propustili, ali ne vlastitom greškom.
– greška je bila fondova koji je moraju likvidirati
– fondovi su zaustavili rast u ponedjeljak, od petka
– pitanje je kad ćemo opet imati veliki odbijanac spreman za zaradu
– makar mi se čini da voilatilnost dolazi iz vana, pogotovo od Amera
– tako da ćemo i mi biti jako volatilni, i na kraju krajeva očekivati ponovni veliki rast
– danas i jučer smo padali na velikim prometima, što je loše
– nadajmo se da će taj pad uskoro zaršiti
– zaključne cijene su od danas za sutra vrlo nisko
– sutra na otvaranju ćemo bilježiti veći plus
Aj lav dis gejm [thumbsup]
Naslovna / Zastupnici / Zastupnici 6. saziva / Ljubo Jurčić
Zastupnici 6. saziva Hrvatskoga sabora
LJUBO JURČIĆ
SDP
Rođen je 20. ožujka 1954. u Ružicima (Grude, Bosna i Hercegovina). Završio Ekonomski fakultet u Zagrebu (VSS – diplomirani ekonomist, doktor ekonomskih znanosti, sveučilišni profesor).
Kontakt:
Telefon: 01/45 69 313; 63 03 065; 63 03 760
e-mail: klubsdp@sabor.hr
evo pa mu svi pišite da priča malo o sprezi MF, OIF i nekih a ne da drži govore bezveze, nek primi 10ak kulturnih mailova ko zna
a ode se da razabrat još koji što bi bio sretan da mu padne napamet štogod za lajanje navalimo na njih http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2054
@febo
zapali cigaretu, dok je popušiš oni su 100 bodova dolje. Vrijedi i obratno
Ljudi trejdaju sa malim prinosima !
A mi megalomanski !
@febo
zapali cigaretu, dok je popušiš oni su 100 bodova dolje. Vrijedi i obratno
znam to jako dobro ali moram malo kontrirat, jebiga. previše je depresivaca [smiley]
barem će farmaceutske kompanije u SAD profitirat, porast će potražnja za Prosacom(Elly Lilly ili tako nekako). eto jedan dobar ticker za one koji tam trguju. [wink]
znam to jako dobro ali moram malo kontrirat, jebiga. previše je depresivaca [smiley]
barem će farmaceutske kompanije u SAD profitirat, porast će potražnja za Prosacom(Elly Lilly ili tako nekako). eto jedan dobar ticker za one koji tam trguju. [wink]
[/quote]
Hebiga, sada padaju 200 bodova po cigareti
Ne prizivam, ali naglas razmišljam btw nisam u cashu, što ako ameri zaglibe tri dana zaredom na recimo -3 ili 4, gdje će biti naš grobi..2500…hmm
Ne prizivam, ali naglas razmišljam btw nisam u cashu, što ako ameri zaglibe tri dana zaredom na recimo -3 ili 4, gdje će biti naš grobi..2500…hmm
Tko zna.
A kaj ako DJ padne na 7k?
Hoće li crobex na 1000?
Neće…tko ih hebe [lol]
A uostalom, što brže padnemo to će brže doči strani kapital..ironija ali kaj je tu je
T A J N I S P O R A Z U M
Između dogovornih strana / OIF I OMF / sklopljen je ovih dana "Tajni sporazum ", poradi dovršenja
ISPLATE preostalih udjela , koje je država plasirala tradicionalno u OIF, a nakon toga ohrabrena
lakom zaradom na burzi, vještom izmjenom i dopunom Statuta i akata mirovinskih fondova,
zatražila natrag na raspolaganje svom državnom managmentu, koji se zaželio igre s dionicama…
Zbog evidentne zabrinutosti političkih stranaka, pa i vanjskih znatiželjnika, Vlada je bila
prisiljena poduzeti " brze korake" za isplatu udjela.U tu svrhu sklopljen je tajni sporazum,
izabran tajming, i ETO GA NA…. imamo Crobex, tamo gdje je i bio, a ostalo je još
nešto manje od 1 milijarde za isplatit dug …
Pa, što da radimo drugo, nego da zamolimo managment mirovinskih fondova, da nas nekako
infomiraju o strateškim potezima na tržištu, kojim si pomažu jedni- drugima da se iskobeljaju
iz dubokog živog blata…
Pa, da pomognemo i mi jedni drugima…i usput nešto zaradimo, na njihovim taktičkim
financijskim kalkulacijama …
Oni koji bi mogli zašpotati FAKINE na financijskom tržištu, to ne čine..jer bi i sami
dobili špotanciju.. to se naravno, nikako , ne bi odnosilo na gospona Samodola…
On je trenutno na Wall Streetu…na stručnom usavršavanju..
MIAMI – stotka
Al sudu bi to bilo pojašnjeno kao banalni poslovni događaj ….
Sutra navalimo na bid ako ne lupimo grobija barem na 2500 pa preksutra na 1900
nismo baš neki igrači……znači odma u prvoj sekundi lupanje dok ima bida da stignemo
do 15 sati barem na 2500….samo mi je žao kaj sam danas ubo atgr na 605 a sutra moram već
lupat u prvoj sekundi do barem 505 sa crtom..
Ajmo svi pisat da treba sve rasprodat expresno pa da srušimo fondove već ovaj tjedan
i zatvorimo tu priču. Mislim da bi bio red da ih više oslobodimo muka.