Pogledajte kako je danas završila Europa, strašno, sve me strah:
Po ovome tvom slikovitom prikazu situacija je jos i dobra: 17:9 za ‘dobre’ ilitiga pluseve.
Da je bar tako i na Euro burzama 🙂
Pogledajte kako je danas završila Europa, strašno, sve me strah:
Mauricije , uozbilji se.
Kao što s vašim limenim ljubimcem redovito posjećujete benzinske crpke i pri tome ne čekate da cijene goriva padnu, isto tako steknite naviku odlaženja u bar. I ne zaboravite, gorivo je primarna potreba, a ne luksuz.
I možda za nas najbitnije tržište, tržište Egipta, do sada smo uvijek išli paralelno, i gore i dolje:
Kao što s vašim limenim ljubimcem redovito posjećujete benzinske crpke i pri tome ne čekate da cijene goriva padnu, isto tako steknite naviku odlaženja u bar. I ne zaboravite, gorivo je primarna potreba, a ne luksuz.
objasni što je pjesnik s time želio reći
I možda za nas najbitnije tržište, tržište Egipta, do sada smo uvijek išli paralelno, i gore i dolje:
Crni sine Mauricije, ovaj graf sa egipatskog tržišta izgleda ( prema svemu do sada viđenom ) najuvjerljivije, vide se dva velika uspona tržišta kao i veliki pad tržišta prema repu dvogrbe deve, hi,hi,hi [smiley2]
Ovakav lijep dan treba provesti na terasi kafića, a ne ispred računala.
a jos ako k tome imas mobilni internet, sve sto ti treba je svaki dan lijepo vrijeme
Crni sine Mauricije, ovaj graf sa egipatskog tržišta izgleda ( prema svemu do sada viđenom ) najuvjerljivije, vide se dva velika uspona tržišta kao i veliki pad tržišta prema repu dvogrbe deve, hi,hi,hi [smiley2]
E moj Kucilo, lako se tebi zezati, a situacija u Šangaju se mijenja iz minute u minutu, nažalost, pogledaj sliku:
baravo Mauricije, tvoji postovi govore sve [smiley1]
a evo malo zelenila za ozbiljne…
Crni sine, dosta me ovaj tvoj prikaz zabrinuo, baš sam ovaj vikend naumio na jug, moram pitati vrača kakav će biti razvoj burzovno-sinoptičke situacije u slijedećih 120 h? Ne bih vas želio ostaviti u ovim pasivnim predjelima i još k tome u minusu, hi,hi,hi[smiley2]