Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledajte kako je danas završila Europa, strašno, sve me strah:

Po ovome tvom slikovitom prikazu situacija je jos i dobra: 17:9 za ‘dobre’ ilitiga pluseve.
Da je bar tako i na Euro burzama 🙂

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Pogledajte kako je danas završila Europa, strašno, sve me strah:

Mauricije , uozbilji se.
Kao što s vašim limenim ljubimcem redovito posjećujete benzinske crpke i pri tome ne čekate da cijene goriva padnu, isto tako steknite naviku odlaženja u bar. I ne zaboravite, gorivo je primarna potreba, a ne luksuz.

I možda za nas najbitnije tržište, tržište Egipta, do sada smo uvijek išli paralelno, i gore i dolje:

Kao što s vašim limenim ljubimcem redovito posjećujete benzinske crpke i pri tome ne čekate da cijene goriva padnu, isto tako steknite naviku odlaženja u bar. I ne zaboravite, gorivo je primarna potreba, a ne luksuz.

objasni što je pjesnik s time želio reći

Ovakav lijep dan treba provesti na terasi kafića, a ne ispred računala.

I možda za nas najbitnije tržište, tržište Egipta, do sada smo uvijek išli paralelno, i gore i dolje:

Crni sine Mauricije, ovaj graf sa egipatskog tržišta izgleda ( prema svemu do sada viđenom ) najuvjerljivije, vide se dva velika uspona tržišta kao i veliki pad tržišta prema repu dvogrbe deve, hi,hi,hi [smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ovakav lijep dan treba provesti na terasi kafića, a ne ispred računala.

a jos ako k tome imas mobilni internet, sve sto ti treba je svaki dan lijepo vrijeme

“Please, God, Just One More Bubble.”

Crni sine Mauricije, ovaj graf sa egipatskog tržišta izgleda ( prema svemu do sada viđenom ) najuvjerljivije, vide se dva velika uspona tržišta kao i veliki pad tržišta prema repu dvogrbe deve, hi,hi,hi [smiley2]

E moj Kucilo, lako se tebi zezati, a situacija u Šangaju se mijenja iz minute u minutu, nažalost, pogledaj sliku:

baravo Mauricije, tvoji postovi govore sve [smiley1]

a evo malo zelenila za ozbiljne…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Što se Europa zeleni, šteta što nije tako u Šangaju, pogledajte sliku, sve se crveni:

Crni sine, dosta me ovaj tvoj prikaz zabrinuo, baš sam ovaj vikend naumio na jug, moram pitati vrača kakav će biti razvoj burzovno-sinoptičke situacije u slijedećih 120 h? Ne bih vas želio ostaviti u ovim pasivnim predjelima i još k tome u minusu, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

sto mala korekcija radi od ljudi. maurcije, nije ovo posao za tebe…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

New Report

Close