Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hm. Tko izlazi iz ZLAR-a. nekad omiljene moje dionice. To sigurno nije fond. [pray]

I dalje ima prodavača,čini mi se da su spremni i po puno nižim cijenama prodavati…

Čovječe, trkeljaš li ga trkeljaš…rijetko se javljam, ali svaki tvoj post je copy/paste prethodnog. Svima nam je jasno da OMF-ovi izvlačeći lovu iz OIF-ova ruše tržište, što je fundamentalno apsolutno neopravdano ( al to nam je svima jasno ). Rekao bih da 95% prodavatelja su OIF-ovi koji moraju prodavati da bi isplatili prodane udjele OMF-ova.

[/quote]

Čuješ pametni…monogima sam spasio lovu,a tebi ne može pomoći nitko pa ni ovaj forum,imaš pravo na svoje mišljenje ja to poštujem,no ova tvoja teorija je već na snazi godinu dana i trenutačno ne pije vodu,jedan mirovinac izlazi iz dionica,zašto ne znam…

[/quote]

Kolega nekad se znalo stosta pametno procitati iz Vasih poruka a sad ste postali poput par ostalih genijalaca na ovom forumu sto i nje bas tesko(barona i slicnih).

Cemu tolika pisanja i slanja potpuno istih poruka,cemo po cijele dane visit ovdje na forumu ako niste u dionicama i ako ih ne mislite kupovati.

Necu ovdje puno pametovati,ukratko umjesto sto se ovdje hvalite kako ste nekome pomogli da na ovom padu smanji gubitke – mogli ste bez problema kad ste vec bili tako sigurni u pad zaraditi cijelo bogatsvo na opcijama (Ameri).

Ja da sam bio tako siguran da ce se ovo dogoditi – ulozio bi tamo sve svoje novce i u ova 2-3 mjeseca bi osigurao jako lijep zivot sebi, djeci i unucima. Tako da ispada da ste upravo Vi i slicni koji su to kao sve znali a nisu iskoristili – daleko najveci gubitnici u ovom padu.

To Vam je kao da imate info. koji ce brojevi biti izvuceni na lotu a ne uplatite listic,smijesno.

Pozdrav.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Zar stvarno mislite da će biti problem naći kupce na KODT ispod 2000 kn, a dividenda je cca 130-150 kn, samo dogodite s tendencijom uvećanja. I da to može na 1000 kn ?

Jel mirovinci imaju još kaj u OIF-ovima?

jako dobro pitanje

može li se negdje vidjeti ili zna li itko koliko još MF imaju kapitala u OIF-ima

ili barem u postotku, cca…?
[/quote]

Na Hanfinim stranicama se podaci objavljuju svaki mjesec. Prema podacima, prošli mjesec su završili sa nešto manje od milijardu kuna u OIF-ima. Ako je točna špekulacija da su ovaj mjesec povukli 150 miliona, ostaje im još cca 850 milja. No, to ćemo sa sigurnošću znati tek sredinom idućeg mjeseca.

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&AKCIJA=10

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2012b156-43fb-43f6-a2fc-295b21f91284

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Nažalost kada se ovo rušenje tržišta završi ostati će nam OIF-ovi u nelikvidnim dionicama i neće nas imati tko povući prema gore.

danas nisam nista zaradio…
a trgovao sam…
koma.
samo sam popusio nesto sice na proviziji…
[cry]
jel itko ista zaradio?

Nažalost kada se ovo rušenje tržišta završi ostati će nam OIF-ovi u nelikvidnim dionicama i neće nas imati tko povući prema gore.

Vratiti će se ulagači u OIF kad se tržišta stabiliziraju, tako da je rast neupitan. Pitanje je jedino koliko će se čekati do tog trenutka- mjesec dana, pola godine, godinu …

When speculation has done its worst, two and two still make four.

danas nisam nista zaradio…
a trgovao sam…
koma.
samo sam popusio nesto sice na proviziji…
[cry]
jel itko ista zaradio?

pa ne moraš odmah prvi dan biti u pozitivi….
[thumbsup]

Scio me nihil scire

Zar stvarno mislite da će biti problem naći kupce na KODT ispod 2000 kn, a dividenda je cca 130-150 kn, samo dogodite s tendencijom uvećanja. I da to može na 1000 kn ?

Da dodam ATPL sa dividendom od 150-200.

I'LL BE BACK

smanjujemo minus, izgleda mi

Vratiti će se ulagači u OIF kad se tržišta stabiliziraju, tako da je rast neupitan. Pitanje je jedino koliko će se čekati do tog trenutka- mjesec dana, pola godine, godinu …

Mnogi su u ovih godinu dana izgubili puno love. Ti se neće vratiti kad se tržište stabilizira, nego eventualno kad opet nastupi duži trend rasta. A možemo li to očekivati u 2009?

New Report

Close