Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
A evo vam i pravog razloga ovakvom stanju na tržištu http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/smiljanic-zaba-promet-obveznicama-u-veljaci-premasio-8-mlrd-kuna
A kako onda protumačiti hanfinu analizu prometa za siječanj i Smiljanićevu izjavu za promet obveznicama za veljaču.Nešto tu ne štima
Kad vidim crveno pretvaram se u bika
dixi,
A kako onda protumačiti hanfinu analizu prometa za siječanj i Smiljanićevu izjavu za promet obveznicama za veljaču.Nešto tu ne štima
Što ti ne štima, ne kužim?
Pa promet u siječnju od 34 milijarde sa obveznicama, a Smilj. se hvali rekordom u veljači od 8 milijardi
dixi,
Pa promet u siječnju od 34 milijarde sa obveznicama, a Smilj. se hvali rekordom u veljači od 8 milijardi
Možda je njemu 8 veći od 34. Nisu svi ljudi isti.
A u prosincu 2006 je bio i veći promet obveznicama.
Stvarno ne kužim izjave ovih iz zabe
Četiri mjeseca kontinuirano pratim komunikaciju na ovom forumu. I evo danas , nakon jutarnjeg klinča na temama “navlakač” i ” korekcija” , te na kraju dana stvaranja ovog još neuglazbljenog teksta pjesmice koja slobodno može ići na slijedeću Doru, konačno ste me natjerali da napišem koju riječ. Žao mi je što današnja korekcijica nije bila prije mjesec dana jer smo ovaj tekst mogli dati Siniši Vuci da nas proslavi na Euroviziji. Danas ste me obogatili za jedno novo iskustvo ( kako se iskusni igrači nose s korekcijom u tijeku ) . Osim što sam pratio Vašu komunikaciju , danas sam uglavnom kupovao. Moram priznati da ste i Vi imali utjecaj na tu moju odluku.
Ne treba previše žuriti ovih dana bez posebnog razloga. Moglo bi biti pravih rasprodaja (kao u Grazu) u tjednima što dolaze.
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
evo kako je danas zavrsila Amerika…
– evo kako je danas završio moj portfelj…
– ma super nisam ga ni računala.
– danas ste bili super na ovim stranicama, nastavljamo sutra, samo pametno bez panike.
– dobro odkučite što prodati, ili što kupiti.
Pozdrav !