Evo ja se maknuo sa kupnje, preporučio bi to …..jednostavno treba iscrpit fondove
maximalno u ova dva tjedna ……neka nestanu sa scene više jedanput, uostalom
dam se kladit da je danas došlo do novog povlačenja iz OIF-ova od strane mirovinaca
Pa neće si oni dozvolit da ne ulaze jeftinije ovo je njima skupo …..treba smanjit
ulaze od prošlogodišnjih rođačkih….
I tko će onda kupovat dionice od nas jednog dana? Baba Anka s placa?
nije čudo da smo tu gdje jesmo kad ekipa ne zna ni kolko naša rvatska ima u portfelju dijonica ine
kojih crnih gljiva si se ti najeo pa si došao na 44 percenta
i 19 im je puno
[/quote]
ocito si krivo shvatio,govorio sam o MOL-u da im sve skupa njihovih 25% i od vlade 19% =44% nije dosta .Sry ak sam te doveo u zabludu mozda zato sto sam jeo za rucak vrganje al crne gljive sigurno nisam
evo svježe stanje
mol već ima 25%
ako zamjene s vladom 44% zar zo ne daje 69%?
može netko pojasniti jednom , zašto se očekuje veliki dotok keša, ako budu zamjenjene dionice kako vlada najavljuje
ja baš nisam uvjeren u tAJ VELIKI dotok keša??
po meni , iza 3.10 treba očekivati veliko iskrcavanje s ine i PAD
[/quote]
drzava ima 19% tak da ne znam odakle ti 44%
[huh]
[/quote]
ja gledam na osnovni podaci sa PD gdje piše da Vlada RH ima 44%
neznam odakle 19%? može malo pojašnjenje
evo link vlasničke strukture INE
http://www.poslovni.hr/64585.aspx
http://www.sda.hr/portal/f?p=100:52:3702965751436382::NO:RP::
[/quote]
Vlada ima 44 % INA-e ali u ovom djelu privatizacije ( bolje rečeno poklanjazacije ) u igri je samo 19 %. Ostalih 25 % ostaje do daljnjeg u vlasništvu RH.
[/quote]
thx na ispravci mal sam umoran ipak sam iz nocne.Jedno mislim drugo pisem pa sam i sebe i druge zbunio al na kraju ispadne dobro.Idem spat [yawn]
INA – Mol je dao ponudu na 2800, svatko tko želi prodati po 2800 MOL to mora kupiti, taman da je 100% dionica. Naravno ako je taj koji želi prodati službeno prihvatio ponudu. Ne znam čemu rasprave.
zbilja mi je teško shvatiti likove koji prodaju INU čak ispod ponude Mađara?!?!? [undecid]
a meni je teško shvatiti fondove i sve druge likove koji danas prodaju i opstruiraju rastu u tako kritičnom momentu. Cijela europa krenula je u zelena a mi duboko u minusu…. [cry]
zbilja mi je teško shvatiti likove koji prodaju INU čak ispod ponude Mađara?!?!? [undecid]
Pogledaj ZTNJ i MLNR, pa tek tad neces shvatiti nista.
njima se trguje dobrano ispod ponude otkad je ponuda objavljena…a firme tek usle u sastav Agrokora… pa sad tko to moze shvatiti…
[embarass]
A tko kaže da će Vlada na kraju svega prodati dionice Mađarima ? Čitaj malo između redova…
Eto zato se prodaje….
mešetare, malo plaše, kao i prošla puta, miču naloge kada nešto…
Teško ti je shva
a meni je teško shvatiti fondove i sve druge likove koji danas prodaju i opstruiraju rastu u tako kritičnom momentu. Cijela europa krenula je u zelena a mi duboko u minusu…. [cry]
[/quote]
Teško ti je shvatiti zato što ne razumiješ jedan kritični element – ne prodaju samo oni koji ne vjeruju u dionicu; prodaju i oni koji moraju. Ako vlasniku dionice oluja sruši krov on ga mora popraviti hitno; ako nikako ne može pronaći novac dalje, on će prodati dionice premda je nepovoljno. Isti princip vrijedi i za inv. fondove i tu leži potencijalna tragična situacija. Ako ulagači navale izaći iz fondova, fondovi moraju dobiti cash, dakle prodavati i dionice za koje znaju da su 40% podcijenjene. Što je tu teško shvatiti? To se zove nelikvidno tržište.